aleilo03 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόνο για σήμερα η προσφορά τους από 129€ στα 68.99€ Αμέσως επόμενη τιμή σκρουτζ στα 114.98€ Το κατά πόσο αξίζει δεν το γνωρίζω..
bill987 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 http://www.public.gr/product/perifereiaka/printers/ektypotes/canon-selphy-cp1200-eghromos-photo-printer/prod8071994pp/ https://www.skroutz.gr/s/8163842/Canon-Selphy-CP1200.html 2
bromiaris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Την επόμενη φορά βαλε και κανένα link. Όχι μισές δουλειές. 2
aleilo03 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Σόρυ παιδιά από βιασύνη δεν έβαλα λινκ αλλά με κάλυψε ο φίλος bill
antonis kaza Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνονται αναλώσιμα (μπαταρια, μελάνια).
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ειχα παρει μια φορα και τελικα κοστιζει η εκτυπωση 3 φορες πανω απο το να πας στο φωτογραφειο. 3
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Το είχαν βγάλει σε προσφορά πριν κανά 10μηνο στα 59€..
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Ειχα παρει μια φορα και τελικα κοστιζει η εκτυπωση 3 φορες πανω απο το να πας στο φωτογραφειο. Αυτο ειναι το αναλωσιμο μονο. Αν υπολογισεις και την αγορα του εκτυπωτη, πας στο x5-x100, αναλογα ποσες φωτο θα τυπωσεις (αναλογα και ποτε θα χαλασει). Απο την αλλη πλευρα, μπορει για ειδικες περιπτωσεις σε καποιους να ειναι χρησιμος και να μην τους ενοχλει το κοστος. 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Αυτο ειναι το αναλωσιμο μονο. Αν υπολογισεις και την αγορα του εκτυπωτη, πας στο x5-x100, αναλογα ποσες φωτο θα τυπωσεις (αναλογα και ποτε θα χαλασει). Απο την αλλη πλευρα, μπορει για ειδικες περιπτωσεις σε καποιους να ειναι χρησιμος και να μην τους ενοχλει το κοστος. Στο δευτερο αυτος που δεν υπολογιζει οτι θελει 30 λεπτα την φωτο ενω εξω την βγαζει με 10 ε δεν θα ψαξει και για προσφορα δεν θα την εχει αναγκη ουτε καν που θα βρει ποιο φτηνα εναν εκτυπωτη για να βγαζει εμεσα αυτο που θελει.
Konstantin77 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Αυτο ειναι το αναλωσιμο μονο. Αν υπολογισεις και την αγορα του εκτυπωτη, πας στο x5-x100, αναλογα ποσες φωτο θα τυπωσεις (αναλογα και ποτε θα χαλασει). Απο την αλλη πλευρα, μπορει για ειδικες περιπτωσεις σε καποιους να ειναι χρησιμος και να μην τους ενοχλει το κοστος. καταλαβαίνετε από αυτό που είπε; χαχαχαχα Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Konstantin77 1
lionheart75 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαλά τα είπε, τι σας κάνει εντύπωση; Δεν είναι μόνο το μελάνι που χαλάς για τις φωτογραφίες αλλά και τα χρήματα που δαπάνησες για την αγορά του εκτυπωτή που σε βάθος χρόνου με την χρήση αποσβένεις. Οπότε το κόστος των φωτογραφιών ανεβαίνει αρκετά περισσότερο καθώς εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με εκτυπωτή/πολυμηχάνημα που η βασική του χρήση είναι άλλη και χρησιμοποιειται και για φωτογραφίες αραιά και που. Πρόκειται αποκλειστικά για εκτυπωτή φωτογραφιών. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από lionheart75 1
anivas11 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/14/2018 στις 6:22 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Ειχα παρει μια φορα και τελικα κοστιζει η εκτυπωση 3 φορες πανω απο το να πας στο φωτογραφειο. Ε και ? Με την ίδια λογική συμφέρει να τυπώνουμε στο γραφείο ή σε φωτοτυπάδικο και να μην έχουμε κανένα εκτυπωτή στο σπίτι. Εγώ τον προτιμώ γιατί είναι εκεί όποτε τον χρειαστώ, δεν τον βρίσκω με στεγνωμένα μελάνια και μαζί με ένα ασπρόμαυρο lazer που έχω, είμαι καλυμένος στο θέμα εκτύπωση. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από anivas11
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, anivas11 είπε Ε και ? Με την ίδια λογική συμφέρει να τυπώνουμε στο γραφείο ή σε φωτοτυπάδικο και να μην έχουμε κανένα εκτυπωτή στο σπίτι. Εγώ τον προτιμώ γιατί είναι εκεί όποτε τον χρειαστώ, δεν τον βρίσκω με στεγνωμένα μελάνια και μαζί με ένα ασπρόμαυρο lazer που έχω, είμαι καλυμένος στο θέμα εκτύπωση. Το γραφω και ποιο κατω πως αυτος που δεν τον νοιαζει οτι πληρωνει 3 φορες πανω ισως και παραπανω για μια φωτογραφια δεν θα κατσει να ψαξει για προσφορα. Εγω απο την αλλη προτιμω να εχω τις φωτογραφιες σε σκληρο δισκο να τις βλεπω στην 50αρα Plasma και οχι σε ενα χαρτακι 10Χ15 που να γυρναει απο χερι σε χερι και να θελω μεγενθυντικο φακο για να την δω καλυτερα. Εχω 10 χιλιαδες φωτογραφιες και δεν ειμαι απο αυτους που παιρνουν τους δρομους με την φωτογραφικη σκεψου να ημουν ποσες θα ειχα, που να ηθελα να τις εκτυπωσω.
overpower Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, anivas11 είπε Ε και ? Με την ίδια λογική συμφέρει να τυπώνουμε στο γραφείο ή σε φωτοτυπάδικο και να μην έχουμε κανένα εκτυπωτή στο σπίτι. Εγώ τον προτιμώ γιατί είναι εκεί όποτε τον χρειαστώ, δεν τον βρίσκω με στεγνωμένα μελάνια και μαζί με ένα ασπρόμαυρο lazer που έχω, είμαι καλυμένος στο θέμα εκτύπωση. Η διαφορα με εναν εκτυπωτη ειναι οτι το κοστος της σελιδας στο σπιτι, αναλογα τον εκτυπωτη και τα αναλωσιμα, μπορει να φτασει και τα 1-2 λεπτα την σελιδα, οποτε απο τα 10 που πληρωνουμε εξω, ναι εχει διαφορα. Αν για του τιτλου θες για 100 φωτογραφιες 30 ευρω αναλωσιμα, δεν αξιζει. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από overpower
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα