Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παίδες συγνώμη και για την ενόχληση απλά θέλω γνώμες για το ζ750 αν καταναλώνει πολύ βενζίνη και αξιοπιστία ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.
Στις 1/14/2018 στις 4:38 ΜΜ, iliasmo13 είπε

Γειά σας παίδες συγνώμη και για την ενόχληση απλά θέλω γνώμες για το ζ750 αν καταναλώνει πολύ βενζίνη και αξιοπιστία ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Z750 ότι χειρότερο σε αγορά Μεταχειρισμένης μηχανής, όλα σχεδόν πιωμενα είναι, άμα σου βγάλει βλάβη θα πληρώσεις τα μαλλιοκεφαλα σου και απο κατανάλωση είναι ανάλογα πως το πας αλλά αγγίζει και αυτήν ενός αυτοκινήτου. Ριξε μια ματιά στα forum μηχανοκινησης να μάθεις περισσότερα...

Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε, είναι μάλλον λάθος η λογική να ψάχνεις για γυμνό δεκαετίας με 100+ άλογα σκεπτόμενος την κατανάλωσή του...

• Like 3
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω δεν μπορεί να έχεις μηχανή με 100+ αλόγα και να θες να καίει όσο ένα παπάκι.....

Το είχα πάρει καινούριο το z 2008 σε πορτοκαλί πέρλα χρώμα και το έδωσα πέρσι που πήρα το ktm super duke r 2.0. Στα 50000+ χλμ που περάσαμε μαζί δεν μου έβγαλε τίποτα απολύτως βέβαια τα service και τα λαδάκια της πριν την ώρα τους πάντα , κατανάλωση όπως είπα μην περιμένεις να καίει σαν παπάκι, άλλωστε όποιος θέλει μηχανές με τόση ιπποδύναμη το τελευταίο που τον νοιάζει πιστεύω είναι η κατανάλωση (όσο ανοίγεις το γκάζι που είναι γλυκό αλλά θέλει σεβασμό τόσο καίει), πάντως με ένα ρεζερβουάρ από λαμπάκι σε λαμπάκι σπάνια να έβγαζα πάνω από 250χλμ.

Δημοσ.

Είναι από τα πιο καγκουράδικα μηχανάκια μαζί με τα tdm. Αν το θες για την καγκουριά παρ'το και μην σκέφτεσαι την κατανάλωση. Αν θες κάτι πιο πρακτικό και οικονομικό να κάνεις τη δουλειά σου πάρε κάνα versys/vstrom/er6.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/1/2018 στις 10:13 ΠΜ, Dev1l είπε

Z750 ότι χειρότερο σε αγορά Μεταχειρισμένης μηχανής, όλα σχεδόν πιωμενα είναι, άμα σου βγάλει βλάβη θα πληρώσεις τα μαλλιοκεφαλα σου και απο κατανάλωση είναι ανάλογα πως το πας αλλά αγγίζει και αυτήν ενός αυτοκινήτου. Ριξε μια ματιά στα forum μηχανοκινησης να μάθεις περισσότερα...

Δεν περιμένω να έχει καλή κατανάλωση 4 κυλίνδρους έχει απλά σε σχέση με μηχανές ιδιας κατηγορίας εννοώ. 

Στις 17/1/2018 στις 12:55 ΜΜ, opcorsa είπε

καλη σκοτωστρα...

ισως η 1000 να ειναι πιο "ασφαλης" επιλογη απο αποψη αποφυγης καγκουρεμάτων

Ποιες καγκουριες δεν είμαστε για τέτοια 

Στις 17/1/2018 στις 11:51 ΠΜ, DhZou είπε

Είναι από τα πιο καγκουράδικα μηχανάκια μαζί με τα tdm. Αν το θες για την καγκουριά παρ'το και μην σκέφτεσαι την κατανάλωση. Αν θες κάτι πιο πρακτικό και οικονομικό να κάνεις τη δουλειά σου πάρε κάνα versys/vstrom/er6.

Αυτές που λες οι μηχανές δεν λένε προσωπικά για εμένα. 

Στις 17/1/2018 στις 11:49 ΠΜ, lakisss είπε

Θα συμφωνήσω δεν μπορεί να έχεις μηχανή με 100+ αλόγα και να θες να καίει όσο ένα παπάκι.....

Το είχα πάρει καινούριο το z 2008 σε πορτοκαλί πέρλα χρώμα και το έδωσα πέρσι που πήρα το ktm super duke r 2.0. Στα 50000+ χλμ που περάσαμε μαζί δεν μου έβγαλε τίποτα απολύτως βέβαια τα service και τα λαδάκια της πριν την ώρα τους πάντα , κατανάλωση όπως είπα μην περιμένεις να καίει σαν παπάκι, άλλωστε όποιος θέλει μηχανές με τόση ιπποδύναμη το τελευταίο που τον νοιάζει πιστεύω είναι η κατανάλωση (όσο ανοίγεις το γκάζι που είναι γλυκό αλλά θέλει σεβασμό τόσο καίει), πάντως με ένα ρεζερβουάρ από λαμπάκι σε λαμπάκι σπάνια να έβγαζα πάνω από 250χλμ.

Δεν θέλω να καίει όσο ένα παπί λογικό είναι να μην καίει τόσο 100 άλογα έχει απλά σε σύγκριση με άλλες μηχανές λέω με τόσα άλογα αν καίει ποιο πολλά 

Στις 17/1/2018 στις 11:02 ΠΜ, AristidisZ είπε

Εδώ που τα λέμε, είναι μάλλον λάθος η λογική να ψάχνεις για γυμνό δεκαετίας με 100+ άλογα σκεπτόμενος την κατανάλωσή του...

Στις 17/1/2018 στις 10:13 ΠΜ, Dev1l είπε

Δεν ξέρω  ρ φίλε αλλά έχει ωραία εμφάνιση και για τα λεφτά που έχω πιστεύω να είναι καλή περίπτωση 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 17/1/2018 στις 11:51 ΠΜ, DhZou είπε

καγκουρικο...εχει να κανει με τον ιδιοκτητη και οχι με τη μηχανη....πρωην κατοχος tdm και  τωρα κατοχος tracer

• Like 4
  • Thanks 2
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 21/2/2018 στις 12:43 ΜΜ, webparts είπε

Αχρηστο μηχανακι,τοτε που βγηκε ηταν το "φθηνο" γυμνο και για αυτο το πηραν ολοι οι καγκουρες.

Από ποια άποψη άχρηστο ;

Δημοσ.

Μια χαρα μηχανακι ειναι, απλα εχει ενα αρνητικο, αρκετα αλογα και καμια προστασια απο αερα, αρα ειναι να τρεχει αλλα να μη τρεχει. Πιο πολυ για ταρζανιες μεσα στη πολη ειναι, εμενα μου αρεσει. Αν θες να κανεις ταρζανιες παρε κανενα super motard ομως. Δε πρεπει να καιει πανω απο 6-7 ΑΝ το πας ανθρωπινα.

Καλα το tdm που αναφερθηκε πριν ουτε καν.. κακασχημο και λιγα αλογα για 900 κυβικα, αυτο παιζει να πουλησε απο θαυμα, και δε ξερω αν πουλησε και τοσο πολυ οσο στην ελλαδα σε αλλες χωρες. Αν ενδιαφερεσαι για 900αρι κλπ δες για κανενα κτμ 950/990, μπουλντοζες απλα!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα

Έχω ένα πρόβλημα με την μηχανή z750

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει

Συνδέω τη μπαταρία και δεν δίνει ρεύμα στην τρόμπα βενζίνης. Αφαιρώ τον αρνητικό πόλο με αναμένω διακόπτη και τον ξανά βάζω και δουλεύει μπορεί να μου πει κάποιος την γνώμη του Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

τόσο παλιό μηχανάκι............ και ειδκα το z που  99,9999 εκει εξω ειναι πιωμενα  ειναι ουτε καν ρώσικη ρουλέτα η επιλογή

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...