Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εβαλα τη συγκεκριμενη οθονη στο ματι καθως εχει πραγματικα ο,τι θελω.

Εξαιρετικη για τα ματια. (non pwm, zero flickering etc)

Ειναι 1080p μιας και προς το παρον θα μπει σε intergrated graphics της cpu.

Το gaming δε με απασχολει, τουλ. με το παρον pc.

Τρομερος σχεδιασμος και λεπτα bezels.

--> Θα χρησιμοποιησω HDMI μιας και η mobo δεν εχει dport.

ΑΛΛΑ :

Παρα πολλοι αντιμετωπισαν προβλημα με το display port και λενε οτι το daisy chain δε δουλευει.Βεβαια δεν θα χρησιμοποιησω κατι απο τα δυο.Επισης ειναι σχετικα παλιο μοντελο (?). 

Εσεις τι πιστευετε , αξιζει ;

ΥΓ : Θα πηγαινα στην αρκετα πιο φτηνη HP 24es, αλλα με τραβηξε η dell λογω της ξεκουρασης που λενε οτι προσφερει στα ματια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, redykt είπε

Θα προτεινες κατι στη γκαμα των 150-200 ευρω ; (browsing ,προγραμματισμος, youtube) 

εχει το public σε προσφορα αυτη http://www.public.gr/product/othoni-ypologisti-29-lg-29um59-p-full-hd-ips-led-ultrawide/prod8720083pp/

Θα κανεις ανετα τη δουλεια σου. Ειναι ultrawide, να δοκιμασεις και κατι αλλο βρε αδερφε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, redykt είπε

Το εχω σκεφτει και για ultra wide , αλλα ρε παιδι μου 1080p σε 29" δε θα ναι χαλια ; 

ειναι μια χαρα γτ εχει το υψος μιας 23αρας 16:9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την U2414H εδω και 3 χρονια, οτι ακους για τρομερα χρωματα και ποιοτητα εικονας ισχυει στο 100%. Πραγματικα ειναι αριστη και ξεκουραστη για τα ματια. Την βαζεις και σε Paper Mode και μπορεις να κατσεις με τις ωρες βραδυ, για browsing και διαβασμα κειμενων.

Ακομη και για gaming σε PC και PS4 δεν ειχα καποιο θεμα. Αν και εχει "υψηλο" response time εχει πολυ χαμηλο (σε μερικα review βγαζει και 0s) input lag.

Μονα αδυναμα σημεια το bugακι με τα displayport σε σειρά, τα κουμπια αφης που μερικες φορες φαινονται unresponsive. Υπαρχει μικρη πιθανοτητα να ερθει με backlight bleed οπως ολες οι ips, αλλα η Dell ειναι κυρια στις εγγυησεις της.

Γνωμη μου αξιζει να δεις για κατι πιο καινουριο, ειναι υπερβολικη η τιμη της, εκτος αν τη βρεις σε πολυ καλη προσφορα. Γιατι οχι και μια U2515H. Ιδια ποιοτητα, μεγαλυτερο μεγεθος και μεγαλυτερη αναλυση. Νομιζω αν εδινα τωρα 200+, θα ηθελα σιγουρα να παω σε 1440p στις 27, για τετοια χρηση και για τετοιο ποιοτικο monitor. Σκεψου οτι θα το κρατησεις χρονια ενα τετοιο καλο monitor.

Επεξ/σία από CoderX99
Δημοσ.

Δε ξερω ρε παιδια αμφιταλαντευομαι.

Απο τη μια δεν εχω καλο pc , απο την αλλη ειμαι πολλες ωρες επανω και μια οθονη αναλογη αυτης θα ηταν ταμαμ.

Τωρα σκεφτομαι οτι θα ζοριζω πολυ τον cpu με τα intergrated graphics σε 2Κ αναλυση , οποτε ισως μια αναβαθμιση του setup μου να ηταν καλυτερη πριν παω σε 1440p οθονη.

Δημοσ.

Τι CPU έχεις ? Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με την ανάλυση της οθόνης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε απο την σειρά P της dell. (Είναι antiglare)

Δες εδώ για P2217Η ->https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/p2217h

Εδω για P2417H -> https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/p2417h

Εδώ για p2317H 

Αγόρασα την p2317H πριν καμια εβδομάδα και είναι πολύ καλή οθόνη. Ωραία χρώματα και το κυριότερο μπορείς να κάτσεις ώρες μπροστά στο pc για ώρες χωρίς να κουραστείς.

Χρήση Εφαρμογές Γραφείου - Προγραμματισμός 

Επεξ/σία από Red_Phantom
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμ, αν εξαιρεσεις το bezel που ειναι αισθητο σε σχεση με την UltraSharp σειρα , φαινεται εξισου καλη και αυτη. Και σαφως νεοτερη απο τη U2414H (βεβαια δεν ξερω αν θα χει κατι βελτιωμενο).

Επεξ/σία από redykt
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φιλε,αγορασα αυτη την οθονη(u2414h) ακριβως πριν απο 2 χρονια στα 300 ευρω.

Καθομαι στο pc γυρω στις 8 ωρες τη μερα(καθε μερα).

Δεν υπηρξε στιγμη που να μετανιωσα τα 300 ευρω που εδωσα,και αν επερνα σημερα 1080 οθονη,παλι αυτη θα επερνα.

Επισης πολυ δυνατη και η 2515h,αλλα ξεφευγεις πολυ και οπως ειπες ενδιαφερεσαι για 1080.

Με κλειστα ματια στα 200 ευρω που εχει σημερα καινουρια!

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος και εγώ της συγκεκριμένης οθόνης εδώ και 6 μήνες, παρ όλο που ειναι παλιό μοντέλο δεν το εχω μετανιώσει καθόλου. Κάθομαι αρκετές ώρες και για δουλειά αλλά και για gaming και δεν κουράζομαι όσο στην παλιά μου lg. 

Σίγουρα η τιμή της ειναι τσιμπημένη και παρουσιάζει προβλήματα σε αρκετούς χρήστες. Προσωπικά όμως δεν έχω θέμα.

Ακόμα καλύτερα και πιο futureproof η 2515h αλλά εκεί η τιμή ξεφεύγει. 

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις γνωμες.

τελικα πηγα στην P2417h στα 150 ευρω που τη βρηκα.

στο μελλον θα παω σε κατι καλυτερο , αλλα το τωρινο μπατζετ δεν ηταν για πολλα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...