rus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ωραιο φαινεται, παιζεις με τον αορατο ανθρωπο 1 ώρα πριν, Oxygene είπε Το καλύτερο δώρο για λάτρεις του αθλήματος Για να στο κανουνε δωρο ναι, αλλα να δωσεις 250-300$ επειδή βαριεσαι να μετακινεις τα πιονια του αντιπαλου, υπερβολικο το βρισκω. Βεβαια δε χρειαζεται να διαβαζεις και την απαντηση του. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από rus
Human Soul Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό το σκάκι το θυμάμαι από όταν ήμουν στο δημοτικό και έκανε τα μισά λεφτά. Εδώ και καμία 15ετία τουλάχιστον. Τίποτα το καινούριο,χρησιμοποιεί μαγνητισμό για να κινεί τα πούλια. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Human Soul
kaliakman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ορισμένες φορές αναρωτιέμαι αν διαβάζετε το άρθρο / βλέπετε το βίντεο. Το θέμα δεν είναι ότι κουνάει μόνο του τα πιόνια αλλά το γεγονός ότι συνδέεται με το chess.com με 16m userbase. Μπορεί ο άλλος να μην θέλει να κάτσει να κοιτάει μια οθόνη τόσες ώρες που κρατάει μια παρτιδα σκάκι και ταυτόχρονα να παίξει με απειρο / διαφορετικό κόσμο. 6
Zerg13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kaliakman είπε Ορισμένες φορές αναρωτιέμαι αν διαβάζετε το άρθρο / βλέπετε το βίντεο. Το θέμα δεν είναι ότι κουνάει μόνο του τα πιόνια αλλά το γεγονός ότι συνδέεται με το chess.com με 16m userbase. Μπορεί ο άλλος να μην θέλει να κάτσει να κοιτάει μια οθόνη τόσες ώρες που κρατάει μια παρτιδα σκάκι και ταυτόχρονα να παίξει με απειρο / διαφορετικό κόσμο. Ποια η διαφορα να συνδεθεις και να παιξεις εκει απευθειας με υπολογιστη; Ετσι χρησιμοποιεις εσυ τον υπολογιστη; Κοιτας μια εφαρμογη μεχρι να αλλαξει κατι; Εγω παλι κοιταω τα notifications. Ποιος σε εμποδιζει να μεταφερεις μια παρτιδα στο στη σκακιερα και να μην ασχολησαι...τιποτα δεν καταλαβατε κ θελετε να εξηγησετε. Το «χαρι ποτερ» δεν το γραψαμε εμεις.. ενα καλο add on ειναι για τους λατρεις του internetikou σκακιου τιποτα ιδιαιτερο Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Zerg13
rus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, kaliakman είπε Μπορεί ο άλλος να μην θέλει να κάτσει να κοιτάει μια οθόνη τόσες ώρες που κρατάει μια παρτιδα σκάκι και ταυτόχρονα να παίξει με απειρο / διαφορετικό κόσμο. Σωστα. Εγω όταν παιζω διαδικτυακα με αλλους δε καθομαι στην οθονη, χρησιμοποιω μια ξυλινη σκακιερα και μεταφερω εκει τις κινησεις. 4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ποια η διαφορα να συνδεθεις και να παιξεις εκει απευθειας με υπολογιστη; Ετσι χρησιμοποιεις εσυ τον υπολογιστη; Κοιτας μια εφαρμογη μεχρι να αλλαξει κατι; Εγω παλι κοιταω τα notifications. Ποιος σε εμποδιζει να μεταφερεις μια παρτιδα στο ταμπλο και να μην ασχολησαι...τιποτα δεν καταλαβατε κ θελετε να εξηγήσετε Όπως ειπα, η διαφορα σε αυτή τη συσκευη είναι ότι δε χρειαζεσαι να διαβαζεις τις κινησεις του αντιπαλου σου ουτε να τις μεταφερεις. Γινεται αυτόματα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από rus
kaliakman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Ποια η διαφορα να συνδεθεις και να παιξεις εκει απευθειας με υπολογιστη; Ετσι χρησιμοποιεις εσυ τον υπολογιστη; Κοιτας μια εφαρμογη μεχρι να αλλαξει κατι; Εγω παλι κοιταω τα notifications. Ποιος σε εμποδιζει να μεταφερεις μια παρτιδα στο στη σκακιερα και να μην ασχολησαι...τιποτα δεν καταλαβατε κ θελετε να εξηγησετε. Το «χαρι ποτερ» δεν το γραψαμε εμεις.. ενα καλο add on ειναι για τους λατρεις του internetikou σκακιου τιποτα ιδιαιτερο 2 λεπτά πριν, rus είπε Σωστα. Εγω όταν παικζω διαδικτυακα με αλλους δε καθομαι, στην οθονη, χρησιμοποιω μια ξυλινη σκακιερα και μεταφερω εκει τις κινησεις. Όπως ειπα, η βδιαφορα σε αυτή τη συσκευη είναι ότι δε χρειαζεαι να διαβαζεις τις κινησεις του αντιπαλου σου, ουτε να τις μεταφερεις. Γινεται αυτόματα. Σου απάντησε ο @rus. Επίσης ΔΕΝ θέλει υπολογιστή. Χρειάζεσαι μόνο το κινητό σου και παίζεις με όλον τον κόσμο. Επίσης τα notifications λέει ότι είναι πχ να σου πει για ματ κτλ και συνεπώς είναι ψιλοάχρηστα. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι έγινε ματ τζάμπα μάλλον έδωσες 250$ για σκακιέρα.
aris1986 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Όντως έδινε την βασίλισσα ανταλλαγή το χαζό ΑΙ με αξιωματικό. Το είδα και φρικαρα!!!
rus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, aris1986 είπε Όντως έδινε την βασίλισσα ανταλλαγή το χαζό ΑΙ με αξιωματικό. Το είδα και φρικαρα!!! Τη βασιλισσα την εδωσε ο παρουσιαστης... ο οποιος ειναι ασχετος με το σκακι και τους κανονισμους 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, rus είπε Τη βασιλισσα την εδωσε ο παρουσιαστης... ο οποιος ειναι ασχετος με το σκακι και τους κανονισμους Το χεις παρει χαμπαρι οτι ο παρουσιαστής είναι ο admin :hal9000(δημιουργός του insomnia.gr) ? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc 1
aris1986 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, rus είπε Τη βασιλισσα την εδωσε ο παρουσιαστης... ο οποιος ειναι ασχετος με το σκακι και τους κανονισμους Ναι αν και εννοώ στο 2:48 που έπαιξε βασίλισσα το ΑΙ και την έβλεπε ο αξιωματικός του. ΚΑΤ ευθείαν έπρεπε να την φάει! Μόλις τώρα, Ιάσωνbitc είπε Το χεις παρει χαμπαρι οτι ο παρουσιαστής είναι ο admin :hal9000 ? Ναι μου κάνει εντύπωση ότι δεν προσπάθησε καν. Όχι να το νικήσει να παίξει ανθρώπινα έστω λίγο. Εκεί που κούνησε τον βασιλιά σε τετραγωνακι που κάλυπτε η βασίλισσα του ΑΙ και ο άνθρωπος του έκανε νόημα παρτο πίσω ήταν καπως. 1
dali13gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ε ρε κόμπλεξ που βγάζουν μερικοί στο Internet... 4
Hal9000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, aris1986 είπε Ναι αν και εννοώ στο 2:48 που έπαιξε βασίλισσα το ΑΙ και την έβλεπε ο αξιωματικός του. ΚΑΤ ευθείαν έπρεπε να την φάει! Ναι μου κάνει εντύπωση ότι δεν προσπάθησε καν. Όχι να το νικήσει να παίξει ανθρώπινα έστω λίγο. Εκεί που κούνησε τον βασιλιά σε τετραγωνακι που κάλυπτε η βασίλισσα του ΑΙ και ο άνθρωπος του έκανε νόημα παρτο πίσω ήταν καπως. Δε θα παίζαμε παρτίδα με όλο το χαμό εκεί και τον κόσμο να περιμένει. Το θέμα ήταν να δείξουμε πως δουλεύει, πως μαζεύει τα πιόνια πίσω στη σκακιέρα και ότι δε γίνεται να χάσει επίτηδες για να ενεργοποιηθεί αυτό. 3 ώρες πριν, rus είπε Τη βασιλισσα την εδωσε ο παρουσιαστης... ο οποιος ειναι ασχετος με το σκακι και τους κανονισμους Όποτε θέλεις, ο παρουσιαστής είναι έτοιμος να σου δώσει ένα μάθημα γιατί έβγαλες γλώσσα 3
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Members Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξέρω πόσο καλό σκάκι ξέρει ο Hal9000 (ένα trivial παίξαμε όλο κι όλο στο αεροπλάνο όπου με νίκησε), αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου αφενός περίμενε κόσμος στην ουρά κι αφετέρου είχαμε κι άλλα θέματα που έπρεπε να προλάβουμε, προφανώς και δεν μας ενδιέφερε να παίξουμε κανονική παρτίδα. Για την ακρίβεια, προσπάθησε επίτηδες να "αυτοκτονήσει" γιατί θέλαμε να δούμε πώς τακτοποιούνται αυτόματα τα πιόνια μετά από ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Όπως διαπιστώσαμε, το παιχνίδι δεν μας άφηνε να αυτοκτονήσουμε τόσο εύκολα και μετά την αποτυχημένη απόπειρα οι κινήσεις γινόταν στην τύχη με σκοπό να χάσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. 3
Hal9000 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Zerg13 είπε Ποια η διαφορα να συνδεθεις και να παιξεις εκει απευθειας με υπολογιστη; Τεράστια! Αν δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά με το παιχνίδι, δε μπορείς να το λες αυτό.
aris1986 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 @gsarig Έτσι ναι το καταλαβαίνω. Απλά όπως το είδα εγώ και πολλοί άλλοι το παιχνίδι πάθαμε ένα μίνι εγκεφαλικό. Αλλά αφού υπήρχε η βιασύνη σωστά πράξατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα