Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Windows 10 pro (1709) Update. error 0x80070bc2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην τελευταία συγκεντρωτική ενημέρωση αντιμετωπίζω σφάλμα στην εγκατάσταση… 0x80070bc2
Και χειροκίνητα προσπάθησα να την περάσω αλλά τίποτα.

Δοκίμασα και την λύση που προτείνεται εδώ αλλά δεν….

Έχετε καμία ιδέα πως διορθώνεται?

2222222.jpg

3333333.jpg

Δημοσ.
Δημοσ.

Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ όταν μετα από 3 αποτυχημένες προσπάθειες  ο υπολογιστής δεν έπαιρνε  την 1709 update...  κράσαρε κατά την εγκατάσταση και έκανε επαναφορά μόνος του της προηγούμενης έκδοσης.....

Το περιεργο ήταν ότι έχω 3 υπολιγιστές με πανομοιότυπο  hardware  και οι 2 πήραν την αναβάθμιση με την πρώτη ενώ ο τρίτος...με τίποτα...

Ετρεξα ένα πρόγραμμα που κάνει ανάλυση στα προγράμματα που κρασάρουν 

(whocrashed  http://www.resplendence.com/whocrashed_os ) έbγαλε έναν προβληματικό driver  τον οποίο αναβάθμισα  στην ίδια έκδοση με αυτή των άλλων υπολογιστών...ΧΩΡΙΣ  όμως αποτέλεσμα...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ BIOS UPDATE.... Αυτός ο υπολογιστής  (z77x ud5h) είχε ξεμείνει με μία έκδοση f14/2012  όταν οι άλλοι ήταν σε μία f15d/2013.... ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ βρήκα ότι τελικά ακομη και για αυτές τις παλιές μητρικές ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ  BIOS UPDATES ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ 2017...  ναι υπήρχε και μια f15j/2017-11 !!. Δεν ξέρω αν έχει σxέση με τα meltdown/spectre  μια και αυτές έχουν ημερομηνία 11-2017... αλλά μου κάνει εντύπωση που ακόμη και για μητρικές του 2012... βγήκε καινούργιο bios..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...