Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι το πρωτο μου smartphone μετα απο πολλα χρονια.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  μεχρι 150€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):facebook,messeger,youtube,internet
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:δεν ξερω παιδια 5.2'' ή 5.5΄΄
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):να εχει καλη μπαταρια γτ η μπακατελα που εχω μου βγαζει βδομαδα.Αρα παμε για 4000mAh
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;τουλαχιστον αξιοπρεπεις
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;Αν η 800σαρα μπαντα ειναι για να εχω 4g, ναι θελω 4g
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;ΝΑΙ
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;Ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο εξωτερικο αν συμφερει οικονομικα 
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;καινουργιο

ερωτησεις:

1)Γινετε να το παρω απο εξω και να εχω εγγυηση ελλαδα απο αντιπροσωπια ας πουμε?

2)Γινετε να το παρω απο κινα χωρις να περασει τελωνιο?

απλα θελω μολις το παρω να ειναι ετοιμο.Να μην χρειαστει να κανω τπτ

εχει πεσει το ματι μου στο redmi note 4

Επεξ/σία από salonika91
Δημοσ.

Το Xiaomi για να έχεις επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας(info quest) πρέπει να το πάρεις από τα σημεία πώλησης που είναι αυτά εδώ http://www.xiaomi-greece.gr/sales-points

Τα υπόλοιπα καταστήματα έχουν εγγύηση καταστήματος που μερική(οι περισσότεροι) έχουν 1 χρόνο και άλλοι 2 χρόνια.

1) Σε μερικά κινητά γίνεται (όχι σε Xiaomi)

2) ναι από το Banggood

3)αν πάρεις Xiaomi με Global version δεν κάνεις τίποτα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι?

να παρω το 3gb 32gb ή

to 4gb 64gb      θα μου χρησιμευσει το παραπανο  1gb ram και 32gb rom? γιατι ειναι μεγαλη η διαφορα στα λευτα.ειναι περιπου 30ε

η το Xiaomi Redmi Note 4X?

Επεξ/σία από salonika91
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως θα προτιμησω τα 2 χρονια εγγυηση απο Skroutzομαγαζο παρα την επισημη απο infoquest!

6 ώρες πριν, salonika91 είπε

γιατι?

να παρω το 3gb 32gb ή

to 4gb 64gb      θα μου χρησιμευσει το παραπανο  1gb ram και 32gb rom? γιατι ειναι μεγαλη η διαφορα στα λευτα.ειναι περιπου 30ε

η το Xiaomi Redmi Note 4X?

1) Το +1gb RAM θα σε παει πιο μακρια σε μελλοντικες αναβαθμισεις android και προγραμματων οπου γινονται καθε φορα και πιο βαρια και θα κολλαει λιγοτερο. Αρα θα χρειαστει να το αλλαξεις αργοτερα χρονικα. Για σημερα ολα δουλευουν το ιδιο.

2) Τα 64gb σημαινει +32gb αποθηκευτικο χωρο. Μια αξιολογη καρτα 32gb κοστιζει 20€ περιπου και ειναι και πιο μπελας και λιγοτερο αξιοπιστη. Οποτε στην πραξη δεν υπαρχει διαφορα

Οτι θελεις αποφασιζεις

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά το πήρα και έχω ένα θεματακι.οταν παταω το κουμπί για να δω ποιές εφαρμογές έχω ανοιχτές μου λέει "1,5gb από 3gb διαθέσιμα".ακόμα και τπτ να μην έχω ανοιχτό.αν έχω ανοιχτες εφαρμογές μείνετε ακόμα περισσότερο.ειναι λογικο να μ τρώει 1,5γβ ραμ χωρις τπτ;

Επεξ/σία από salonika91
Δημοσ.

Ναι είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό, έτσι δουλεύει το Android.

Καλορίζικο κοίτα να το χαρείς και μην ασχολείσαι με τέτοια.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, salonika91 είπε

Παιδιά το πήρα και έχω ένα θεματακι.οταν παταω το κουμπί για να δω ποιές εφαρμογές έχω ανοιχτές μου λέει "1,5gb από 3gb διαθέσιμα".ακόμα και τπτ να μην έχω ανοιχτό.αν έχω ανοιχτες εφαρμογές μείνετε ακόμα περισσότερο.ειναι λογικο να μ τρώει 1,5γβ ραμ χωρις τπτ;

Ναι έτσι είναι.

Σκέψου στα 4 που έχω εγώ βλέπω 2-2.5 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...