d4mage Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ήρθε η μεγάλη στιγμή να αντικαταστήσω το παλιό μου LG G4c, 2 χρόνια σχεδόν μετά πρέπει να το αφήσω στην άκρη. Διαθέτω ένα ποσό στα 200 ευρώ ( δεν μ`αρέσει να επενδύω σε ακριβότερα τηλέφωνα ) και με τράβηξε το Xiaomi Redmi Note 4X ή το Redmi Note 4? Γίνεται ένα χάος με τα μοντέλα της Xiaomi ( χαχα ξεπέρασε την SAMSUNG ) και με βάση τα όσα έψαξα είδα πως οι διαφορές είναι στο καλύτερη αυτονομία + κάμερα για το X και καλύτερο επεξεργαστή για 4. Παρόλο που με χαλάνε οι 5.5 ίντσες, από χαρακτηριστικά τα πάει πολύ καλά και άκουσα μόνο θετικά. Κάπου εκεί να σημειώσω πως κοιτάζω Galaxy A3 2017, Huawei P10 Lite ( γιατί όχι και P9 Lite 2017 ) και φυσικά οποιαδήποτε άλλη πρόταση αξίζει να προτείνει κάποιος. 1) Είδα το Xiaomi Redmi 4x άλλα και το Redmin Note 4x όπως και to Note 4 ( σκέτο ) από κοντά. το μικρό μοντέλο νομίζω είναι πλαστικό άλλα μου φάνηκε λεπτότερο από το μεγάλο μοντέλο, ενώ σχεδιαστικά είναι εξαιρετικό τηλέφωνο. Η οθόνη κομπλέ άλλα τα χρώματα μου φάνηκαν κάπως ξεθωριασμένα. Τσέκαρα και το Mi A1 που απ`ότι διάβασα έρχεται με καθαρό android άλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω και αν πραγματικά θα δω διαφορά μεταξύ τους... Το μόνο που θέλω είναι να γλυτώσω όσο περισσότερο μπορώ το λαγκάρισμα, δεν χρησιμοποιώ facebook, instagram ούτε παίζω παιχνίδια. Για την κάμερα, εντάξει ούτε εκεί γιολάρω την ζωή μου ανεβάζοντας ιστορίες στα club άλλα να μην έχει την ελεεινή και τρισάθλια κάμερα του G4c. Αυτά.
saruman123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Αν θες να έχεις καλό κινητό με κάμερα ,αυτονομία, επεξεργαστή εγγύηση κλπ τότε δίνεις κάτι παραπάνω και πας στις 5" στο Huawei nova και στις 5.5" το Moto G5s plus Εδώ σου έχω και τα δύο https://www.skroutz.gr/s/13188288/Lenovo-Moto-G5s-Plus-Dual-4GB-32GB.html https://www.skroutz.gr/s/10844371/Huawei-Nova-32GB.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα