γροσερισοπ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ενώ με κρόμ το σαιτ μου εμφανίζεται ωραία και σωστά στον safari σε high siera μου κάνει νούμερα, στο iMac. στο macbook όλα ανθηρά τι φταίει; μόνο ένα add on έχω έχω κάνει φορμάτ., δοκίμασα το iMac (late 13) σε mountain lion και το site το έδειχνε μια χαρά. αναφέρομαι σε αυτά τα διακένα που βγάζει όταν κάνεις scoll down scroll up γρήγορα. παραθέτω video:
Unabomber Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτο ακριβως, το κανει σε μενα, στο mbpro του 17 αλλα και στο mbpro του 15.... Εν αντιθεσει με το MacPro που δεν το παρουσιαζει πουθενα... Ολα ειναι με το High Sierra και αναφερομαι μονο σε Safari. Σε FF ειναι αψογο σε ολα τα μηχανηματα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Unabomber
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 ναι κάνει και λίγα περίεργα εμένα και στο Facebook. Chrome και FF απλά μια χαρά.
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 έβαλα firefox... καλά τι smooth scrolling ειναι αυτό με το ποντίκι... μας δουλεύουν εκεί στην Apple. Θα τον κάνω main μου.
skiabox Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ε ναι στον firefox κάνανε major update μετά από καιρό. Οσο για τον safari έχει πάντα κάποια θέματα σε σχέση με τους άλλους mainstream browsers οπότε είναι και θέμα του προγραμματιστή του insomnia site.
γροσερισοπ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 τραγικό ο safari να μην προσφέρει τέτοιο scroll με τα ποντίκια παρά μονο με τα magic.. αχρηστίλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα