dancer_69 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιείς τη διανομή αυτή και όχι να τη δοκιμάσεις για κάποιους μήνες, τα 15G για / είναι λίγα και είναι πολύ πιθανόν(ανάλογα με τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον) να μη φτάνουν κάποια στιγμή. Χρησιμοποιώ arch linux ως μόνιμο λειτουργικό τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ξεκίνησα με 20G(όπως προτεινόταν) και αρκετά γρήγορα άρχισε να υπάρχει πρόβλημα χώρου. Αυτή τη στιγμή έχει μεγαλώσει το διαμέρισμα στα 35G και είναι κατειλημένα τα 30G. Γι αυτό, αφού υπάρχει χώρος, καλό είναι να μην περιοριστείς.
gtajunkie Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο αν δεν εχεις θεματα με την καρτα γραφικων παιζει μια χαρα έχω μια Radeon R9 270X και δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Αναφορά σε κείμενο Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις στον ssd το / με ext4, χωρίς άλλα partitions, εκτός κι αν χρειάζεσαι UEFI partition για το boot. μάλλον το root partition θα το κάνω ext4. Το UEFI partition για το boot δεν το ξέρω και θα κοιτάξω τί εννοείς. Αναφορά σε κείμενο Αν έχεις σκοπό να χρησιμοποιείς τη διανομή αυτή και όχι να τη δοκιμάσεις για κάποιους μήνες Θα τη χρησιμοποιήσω τη διανομή και ίσως βάλω στο μέλλον και το Elive (όταν μπει σε stable φάση) για να δω και το Enlightenment.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα