isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, SaFiS είπε Ένα reverse search της 1ης φωτογραφίας από την αγγελία να έκανες, θα καταλάβαινες κατευθείαν ότι είναι απάτη. Ευτυχώς δεν έμπλεξες... Πάντως ειναι πολύ καλή replica, πρεπει να το παραδεχτουμε. Το βρήκα και σε ευρωπαικές αποθήκες και σε κινεζομάγαζα. Τιμή στην ευρώπη 200-250 ευρω, τιμή απο Κίνα κάτω απο 100. Χαρακτηριστικά 1gr ram, 4gb storage, soc MTK6580. Κυκλοφορει αλλη μια εκδοση με snapdragon 835 και 4/32 αλλά ειμαι σιγουρος οτι και εκει παιζει μαιμουδια. Η αλήθεια ειναι οτι οι αναγκες τις αγορας δείχνουν και τι πρεπει να κανει η παραγωγή. Οταν υπάρχουν άπειρα θύματα του μαρκετινγκ, χωρίς κριτική σκεψη, μια χαρά θα πωλούνται οι ρεπλικες. Πάντως ο τυπας με την αγγελία παιζει πολύ καλα το παιχνίδι της πώλησης και σιγουρα θα βρει μπολικα θύματα. Εδω ο ts ευτυχώς του έκοψε να ρωτήσει εδω μεσα ΑΛΛΑ έπρεπε να περάσουν 4 σελίδες για να πειστεί και να μην αγοράσει (και βάζω στοιχημα οτι ακομα εχει ενδοιασμους). Ο πωλητης πάντως θα βγαλει γερό μεροκάματα αν σκεφτουμε πόσοι άσχετοι, παρορμητικοί και marketing victims υπάρχουν και ενω αγοραζει το πολύ 100, πουλα 500. Θα πουλήσει καμια δεκαρια, θα πετάξει την κάρτα sim, θα βαλη αλλη αγγελια με αλλο νουμερο και βουρ πάλι τα πελατάκια. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από isay 2
sakis009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, isay είπε Πάντως ειναι πολύ καλή replica, πρεπει να το παραδεχτουμε. Το βρήκα και σε ευρωπαικές αποθήκες και σε κινεζομάγαζα. Τιμή στην ευρώπη 200-250 ευρω, τιμή απο Κίνα κάτω απο 100. Χαρακτηριστικά 1gr ram, 4gb storage, soc MTK6580. Κυκλοφορει αλλη μια εκδοση με snapdragon 835 και 4/32 αλλά ειμαι σιγουρος οτι και εκει παιζει μαιμουδια. Η αλήθεια ειναι οτι οι αναγκες τις αγορας δείχνουν και τι πρεπει να κανει η παραγωγή. Οταν υπάρχουν άπειρα θύματα του μαρκετινγκ, χωρίς κριτική σκεψη, μια χαρά θα πωλούνται οι ρεπλικες. Πάντως ο τυπας με την αγγελία παιζει πολύ καλα το παιχνίδι της πώλησης και σιγουρα θα βρει μπολικα θύματα. Εδω ο ts ευτυχώς του έκοψε να ρωτήσει εδω μεσα ΑΛΛΑ έπρεπε να περάσουν 4 σελίδες για να πειστεί και να μην αγοράσει (και βάζω στοιχημα οτι ακομα εχει ενδοιασμους). Ο πωλητης πάντως θα βγαλει γερό μεροκάματα αν σκεφτουμε πόσοι άσχετοι, παρορμητικοί και marketing victims υπάρχουν και ενω αγοραζει το πολύ 100, πουλα 500. Θα πουλήσει καμια δεκαρια, θα πετάξει την κάρτα sim, θα βαλη αλλη αγγελια με αλλο νουμερο και βουρ πάλι τα πελατάκια. Οπότε είμαι ένα θύμα μάρκετινγκ χωρίς κριτική σκέψη φυσικά και πέρασαν 4 σελίδες επειδή κάθομαι και απαντάω σε κάθε τσακάλι σαν και εσένα και συνεχίζεις να με μειώνεις ότι μπορεί να έχω ακόμα κάποιους ενδοιασμούς.Αν δεν το είχα πάρει χαμπάρι δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν copy iphone ούτε θα ρωτούσα πώς μπορώ να καταλάβω την γνησιότητα τής συσκευής μέσα από το λογισμικό πού δεν έτυχε να είχα προηγούμενος και όλα αυτά τα είχα πει από την αρχή
sakis009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, sakis009 είπε Οπότε είμαι ένα θύμα μάρκετινγκ χωρίς κριτική σκέψη φυσικά και πέρασαν 4 σελίδες επειδή κάθομαι και απαντάω σε κάθε τσακάλι σαν και εσένα και συνεχίζεις να με μειώνεις ότι μπορεί να έχω ακόμα κάποιους ενδοιασμούς.Αν δεν το είχα πάρει χαμπάρι δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν copy iphone ούτε θα ρωτούσα πώς μπορώ να καταλάβω την γνησιότητα τής συσκευής μέσα από το λογισμικό πού δεν έτυχε να είχα προηγούμενος και όλα αυτά τα είχα πει από την αρχή Δεν καταλαβαίνω τον λόγο πού επιτίθενται μερικοί.Μάλλον εάν δεν γνωρίζεις από ιος είσαι καθυστερημένο και δεν πρέπει να πάρεις είναι κινητά για τσακάλια σαν μερικούς εδώ μέσα.
ksessalonikios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είδα το βιντεάκι της ρέπλικα κι έχω εντυπωσιαστεί με το πόσο πίστη αντιγραφή έχουν κάνει οι Κινέζοι, ακόμα κι ένας κάτοχος iPhone πιστεύω μπορεί να την πατήσει άνετα αν δεν ειναι παρατηρητικός Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από ksessalonikios
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, sakis009 είπε Οπότε είμαι ένα θύμα μάρκετινγκ χωρίς κριτική σκέψη φυσικά και πέρασαν 4 σελίδες επειδή κάθομαι και απαντάω σε κάθε τσακάλι σαν και εσένα και συνεχίζεις να με μειώνεις ότι μπορεί να έχω ακόμα κάποιους ενδοιασμούς.Αν δεν το είχα πάρει χαμπάρι δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν copy iphone ούτε θα ρωτούσα πώς μπορώ να καταλάβω την γνησιότητα τής συσκευής μέσα από το λογισμικό πού δεν έτυχε να είχα προηγούμενος και όλα αυτά τα είχα πει από την αρχή Μη "σφίγγεσαι", η απαντηση μου δεν ήταν προσωπική για σενα. Ηταν γενικότερα για τις ρεπλικες και πως το μαρκετινγκ φτιάχνει πελάτες με πλασματικές αναγκες.
sakis009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ksessalonikios είπε Είδα το βιντεάκι της ρέπλικα κι έχω εντυπωσιαστεί με το ποσό πίστη αντιγραφή έχουν κάνει οι Κινέζοι, ακόμα κι ένας κάτοχος iPhone πιστεύω μπορεί να την πατήσει άνετα αν δεν ειναι παρατηρητικός Έκατσα από την αρχή και είδα όλα μα όλα τα βίντεο στο youtube πρίν ρωτήσω εδώ (ανάθεμα την ώρα πού το έκανα)και δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορες τόσο εξωτερικά και εσωτερικά γι'αυτό ρώτησα εδώ μήπως ήξερε κάποιος 2 λεπτά πριν, isay είπε Μη "σφίγγεσαι", η απαντηση μου δεν ήταν προσωπική για σενα. Ηταν γενικότερα για τις ρεπλικες και πως το μαρκετινγκ φτιάχνει πελάτες με πλασματικές αναγκες. Όχι δεν ήταν προσωπική τί επειδή είπες ότι πέρασαν 4 σελίδες και πάλι πάς στοίχημα ότι έχω τούς ενδοιασμούς μού?Γενικά το είπες μάλλον εγώ το παρερμηνευσα συγνωμη.
sakis009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, sakis009 είπε Έκατσα από την αρχή και είδα όλα μα όλα τα βίντεο στο youtube πρίν ρωτήσω εδώ (ανάθεμα την ώρα πού το έκανα)και δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορες τόσο εξωτερικά και εσωτερικά γι'αυτό ρώτησα εδώ μήπως ήξερε κάποιος Όχι δεν ήταν προσωπική τί επειδή είπες ότι πέρασαν 4 σελίδες και πάλι πάς στοίχημα ότι έχω τούς ενδοιασμούς μού?Γενικά το είπες μάλλον εγώ το παρερμηνευσα συγνωμη. Ρε πλάκα κάνετε έτσι?έλα πού είναι ο φερεντινος άντε
karaLRS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, mistr4l είπε Τώρα σχετικά με την λαμογιά για να γλυτώσεις το ΦΠΑ, πραγματικά δεν έχω λόγια. Να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη που πήρα το δικό μου από Αμερική και δεν προτίμησα Ελλάδα (κι άλλοι τόσοι εδώ στο forum που απλά ταξιδεύουμε ή έχουμε 1 γνωστό Αμερική) ώστε να πληρώσω και φόρο για να βοηθήσω το ελληνικό κράτος. Είμαι μεγάλο λαμόγιο. Κι αναρωτιέμαι. Δηλαδή αν κάποιος έχει εταιρεία και μπορεί να κόψει τιμολόγιο να μην το κάνει? Πραγματικά αυτό είναι η ελληνική λαμογιά? Να γλυτώσει κανείς φόρο για ένα κινητό την στιγμή που πληρώνει ούτως ή άλλως υπέρογκα ποσά λόγω της εταιρείας που έχει? Τσάμπα είναι? Ρε θα συνέλθετε? 1)Δεν σου ζήτησα να ζητήσεις συγνώμη. απλά να πείς αν είναι λαμογιά-παράμονο.όταν φέρνεις κάτι από το εξωτερικό πρέπει να το δηλώσεις στο τελωνείο και να πληρώσεις τους ανάλογους δασμούς. 2)Αν κάποιος έχει εταιρεία εννοείται να κόψει ότι προβλέπει ο νόμος. Δεν νομίζω όμως ο νόμος να προβλέπει αγορά κινητών για παιδιά και εγγόνια όπως αναφέρει πιο πάνω ο sakis; 6 ώρες πριν, sakis009 είπε Ειδικά ο karalrs με προσέβαλε με πολύ ύπουλο τρόπο εγώ είπα ότι είμαι αδαής με το ιος αυτός είπε ότι έχω συμπεριφορά αμοιβαδας επίσης σε όλες τις αγγελίες στο xe.gr δεν υπάρχει διεύθυνση ούτε σταθερό απλά σού λέει κάτσε να το γράψω και αυτό να φανεί περισσότερο χαζός και μέσα σε όλα αυτά παίρνει και like αυτό είναι το χειρότερο.Δλδ ποιό ήταν το λάθος μού?Εάν στο ταχυδρομείο δεν σε αφήνουν να το ανοίξεις δεν το γνωρίζω εγώ απλά είπα ότι μού είπε ο πωλητής δεν το συνέχισα όχι γίνεται να το ανοίξω.Δεν περίμενα με τίποτα τέτοιες απαντήσεις δυστυχώς. Σάκης θα πρέπει να μάθεις να προσβάλεσαι μόνο από άτομα που εκτιμάς και αγαπάς. Δεν νοείται να μπορεί να σε προσβάλει ο οποιοσδήποτε πόσο μάλλον ένας άγνωστος σε ένα forum. Το ότι γράφω κάτι δεν χρειάζεται να σε κάνει να νιώθεις άσχημα. αντιθέτως να σου βάλει περισσότερο μυαλό για την απάτη που παίζει στο αγγελικά πλασμένο κόσμο μας. Για το ταχυδρόμειο στο έγραψα γιατί μετά από 10 άτομα που στο είπαν, συνέχισες να λές τα δικά σου ότι στο είπε ο πωλητής και γίνεται. Το λαθος σου είναι ότι είσαι αφελής και ήθελες 4 σελίδες απαντήσεις να πειστείς για την απάτη.
sakis009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, karaLRS είπε 1)Δεν σου ζήτησα να ζητήσεις συγνώμη. απλά να πείς αν είναι λαμογιά-παράμονο.όταν φέρνεις κάτι από το εξωτερικό πρέπει να το δηλώσεις στο τελωνείο και να πληρώσεις τους ανάλογους δασμούς. 2)Αν κάποιος έχει εταιρεία εννοείται να κόψει ότι προβλέπει ο νόμος. Δεν νομίζω όμως ο νόμος να προβλέπει αγορά κινητών για παιδιά και εγγόνια όπως αναφέρει πιο πάνω ο sakis; Σάκης θα πρέπει να μάθεις να προσβάλεσαι μόνο από άτομα που εκτιμάς και αγαπάς. Δεν νοείται να μπορεί να σε προσβάλει ο οποιοσδήποτε πόσο μάλλον ένας άγνωστος σε ένα forum. Το ότι γράφω κάτι δεν χρειάζεται να σε κάνει να νιώθεις άσχημα. αντιθέτως να σου βάλει περισσότερο μυαλό για την απάτη που παίζει στο αγγελικά πλασμένο κόσμο μας. Για το ταχυδρόμειο στο έγραψα γιατί μετά από 10 άτομα που στο είπαν, συνέχισες να λές τα δικά σου ότι στο είπε ο πωλητής και γίνεται. Το λαθος σου είναι ότι είσαι αφελής και ήθελες 4 σελίδες απαντήσεις να πειστείς για την απάτη. Δεν χρειάστηκαν 4 σελίδες το θέμα με το ταχυδρομείο είπα δεν το γνωρίζω αν δεν γινόταν δεν θα έπαιρνα την συσκευή.Από την αρχή είπα ότι κυκλοφορούν fake iphone και υποψιασμένος ρώτησα τί κινήσεις έπρεπε να κάνω ώστε να βεβαιωθώ ότι δεν είναι fake.Το ότι μερικοί νόμιζαν ότι θα πήγαινα σαν πουλί να αφήσω τα λεφτά μού δεν μπορώ να καταλάβω πώς το είδαν αυτό.Οπότε δεν νομίζω να φάνηκα αφελής 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις