sakis009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, kostasrodos29 είπε Σάκη κοίταξε την λύση που σου πρότεινα και είναι safe να πάρεις από κάποιο κατάστημα με απόδειξη μεταχειρισμένο και με εγγύηση και αν σου τύχει και κάτι να μπορείς να το επιστρέψεις και να σε καλύψει όχι απρόσωπα . Στο λέω γιατί την έχουν πατήσει πολλοί και είναι κρίμα . Εδώ εγώ που έχω τόσα χρόνια και πάλι ένας Εγγλέζος προσπάθησε να μου την φέρει αλλά τον τσάκωσα και έβαλα μπροστά το Ebay και καθάρισε όχι εδώ . Αλλιώς πήγαινε αν δεν θες ούτε αυτήν την λύση και πάρε ένα καινούριο με άτοκες δόσεις να μην σου φανεί να ξεμπερδεύεις . Ναι τελικά δεν θα το πάρω.Θα το πάρω από σκρουτζ με δόσεις να έχω ήσυχο το κεφάλι μού.Σάς ευχαριστώ όλους! 2
kostasrodos29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, sakis009 είπε Ναι τελικά δεν θα το πάρω.Θα το πάρω από σκρουτζ με δόσεις να έχω ήσυχο το κεφάλι μού.Σάς ευχαριστώ όλους! Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις να έχεις καινούριο τηλέφωνο και να ξέρεις τι σου γίνεται και αν μπορείς κόψε και τιμολόγιο κάπου να γλυτώσεις και τον ΦΠΑ και θα σου κοστίσει όσο ένα μεταχειρισμένο ;-).
sakis009 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, kostasrodos29 είπε Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις να έχεις καινούριο τηλέφωνο και να ξέρεις τι σου γίνεται και αν μπορείς κόψε και τιμολόγιο κάπου να γλυτώσεις και τον ΦΠΑ και θα σου κοστίσει όσο ένα μεταχειρισμένο ;-). Ναι σωστά έτσι θα κάνω!
SaFiS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ένα reverse search της 1ης φωτογραφίας από την αγγελία να έκανες, θα καταλάβαινες κατευθείαν ότι είναι απάτη. Ευτυχώς δεν έμπλεξες... 3 1
karaLRS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Χωρίς καν να ανοίξω την αγγελία είμαι σίγουρος ότι είναι απάτη. Δηλαδή γιατί να στο δώσει καινούργιο 200 ευρώ λιγότερο από το skroutz; XE είναι ότι καλύτερο για απάτη.. Κινητό έχει μόνο; σταθερό; διεύθυνση; Έλληνας, Βούλγαρος, Αλβανός; Πραγματικά και μόνο να χάσεις τον χρόνο σου να πας ταχυδρομείο νομίζοντας ότι θα δοκιμάζεις κινητό χαρά στην εξυπνάδα σου. Τo μισό insomnia σου λέει ότι δεν γίνεται και εσύ συνεχίζεις και ζεις το όνειρο μήπως βρεις iPhone 8 με 500€. 8 ώρες πριν, sakis009 είπε Ναι σωστά έτσι θα κάνω! Και καπάκι η Ελληνική λαμογια να γλυτώσω ΦΠΑ.
sakis009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, karaLRS είπε Χωρίς καν να ανοίξω την αγγελία είμαι σίγουρος ότι είναι απάτη. Δηλαδή γιατί να στο δώσει καινούργιο 200 ευρώ λιγότερο από το skroutz; XE είναι ότι καλύτερο για απάτη.. Κινητό έχει μόνο; σταθερό; διεύθυνση; Έλληνας, Βούλγαρος, Αλβανός; Πραγματικά και μόνο να χάσεις τον χρόνο σου να πας ταχυδρομείο νομίζοντας ότι θα δοκιμάζεις κινητό χαρά στην εξυπνάδα σου. Τo μισό insomnia σου λέει ότι δεν γίνεται και εσύ συνεχίζεις και ζεις το όνειρο μήπως βρεις iPhone 8 με 500€. Και καπάκι η Ελληνική λαμογια να γλυτώσω ΦΠΑ. Άκου μεγάλε μπορεί να το δίνει 200 ευρώ κάτω μού είπε επειδή συνεργάζεται με μία γερμανική εταιρία.Είπαμε με αυτόν πού μίλησα ήταν έλληνας αλλά το νούμερο είναι σε βουλγάρικο όνομα μην γεμίζεις τσάμπα γραμμές απλά για να πεις την μαγκιά σού.Έχω τα πάντα πληρωμένα δεν χρωστάω τίποτα και σε κανέναν κατάλαβες φυτό?Άκου εκεί όνειρο ένα κινητό βρε ουστ κοπριά
karaLRS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sakis009 είπε Άκου μεγάλε μπορεί να το δίνει 200 ευρώ κάτω μού είπε επειδή συνεργάζεται με μία γερμανική εταιρία.Είπαμε με αυτόν πού μίλησα ήταν έλληνας αλλά το νούμερο είναι σε βουλγάρικο όνομα μην γεμίζεις τσάμπα γραμμές απλά για να πεις την μαγκιά σού.Έχω τα πάντα πληρωμένα δεν χρωστάω τίποτα και σε κανέναν κατάλαβες φυτό?Άκου εκεί όνειρο ένα κινητό βρε ουστ κοπριά Δεν με νοιάζει αν χρωστάς και ουτε τι έχεις πληρωμένο. Η Γερμανική εταιρεία περίμενε την σουπερ ντουπερ συνεργασία με αλβανοβούλγαρο για να πουλήσει μέσω ΧΕ iphone 8 200€ κάτω μαζί και φορτιστή δώρο! Σου γράφουν 3 σελίδες τόσα άτομα, ότι στα ΕΛΤΑ δεν γίνεται να ανοίξεις πακέτο και εσύ εκεί να ονειρεύεσαι. Γράφεις ότι είσαι αδαής αλλά συμπεριφέρεσαι σαν αμοιβάδα που ενώ σου ανοίγουμε τα ματία, εσύ εκεί παλεύεις να φας τα μούτρα σου με τον απατεώνα. Τελικά την λαμογιά με το ΦΠΑ θα την κάνεις; Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άτομα που θα την πατήσουν έτσι απλά και θα πληρώσουν 500 ευρώ σε έναν απατεώνα που από μίλια μακριά μυρίζει ότι θα σου φάει τα λεφτά για να κάνουν το όνειρο τους και να αγοράσουν Iphone. έχεις 500 ευρώ; ωραία πάρε το Iphone 6-7 και σταμάτα να ψάχνεσαι για το μεγάλο DEAL. Δεν υπάρχουν ποια αυτά ειδικά μέσω ιντερνετ που έχεις ιστορικά τιμών και άλλα τόσα εργαλεία. Σε δικαιολογώ πάντως για την επιθετική σου συμπεριφορά. έχεις χάσει τον κόσμο από τα πόδια σου με το στραπάτσο που πήγες να φας. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από karaLRS 4
sakis009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, karaLRS είπε Δεν με νοιάζει αν χρωστάς και ουτε τι έχεις πληρωμένο. Η Γερμανική εταιρεία περίμενε την σουπερ ντουπερ συνεργασία με αλβανοβούλγαρο για να πουλήσει μέσω ΧΕ iphone 8 200€ κάτω μαζί και φορτιστή δώρο! Σου γράφουν 3 σελίδες τόσα άτομα, ότι στα ΕΛΤΑ δεν γίνεται να ανοίξεις πακέτο και εσύ εκεί να ονειρεύεσαι. Γράφεις ότι είσαι αδαής αλλά συμπεριφέρεσαι σαν αμοιβάδα που ενώ σου ανοίγουμε τα ματία, εσύ εκεί παλεύεις να φας τα μούτρα σου με τον απατεώνα. Τελικά την λαμογιά με το ΦΠΑ θα την κάνεις; Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άτομα που θα την πατήσουν έτσι απλά και θα πληρώσουν 500 ευρώ σε έναν απατεώνα που από μίλια μακριά μυρίζει ότι θα σου φάει τα λεφτά για να κάνουν το όνειρο τους και να αγοράσουν Iphone. έχεις 500 ευρώ; ωραία πάρε το Iphone 6-7 και σταμάτα να ψάχνεσαι για το μεγάλο DEAL. Δεν υπάρχουν ποια αυτά ειδικά μέσω ιντερνετ που έχεις ιστορικά τιμών και άλλα τόσα εργαλεία. Σε δικαιολογώ πάντως για την επιθετική σου συμπεριφορά. έχεις χάσει τον κόσμο από τα πόδια σου με το στραπάτσο που πήγες να φας. 1 δεν υπάρχει καμία αγγελία να γράφει οδο.2 το θέμα με τα ελτα μού είπε ότι θα μπορώ να ανοίξω συσκευασία εάν δεν μπορώ να ανοίξω θα το έστελνα πίσω τι δεν μπορείς να καταλάβεις?3 δεν θα έτρωγα ποτέ τα μούτρα μού γι'αυτό και πήρα και άλλες γνώμες γιατί ήμουν υποψιασμένος.4 δεν είναι λαμογιά να γλιτώσεις φ.π.α αν μπορείς το κάνεις.Σε καμία περίπτωση δεν θα έχανα τα λεφτά μού αν δεν έβλεπα την γνησιότητα τής.Αυτός είπε ότι γίνεται να την ανοίξω δεν ξέρω αν γίνεται η όχι απλά λέω τη μου είπε.Τον έξυπνο μην κάνεις απλά αν δεν θέλει κάποιος να βοηθήσει σε κάτι απλά προσπερνάει το θέμα και δεν πουλάει απλά πνεύμα
panatha1369 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 αφου δεν το χεις με τα μηλοφωνα..με τα λεφτα αυτα που θα δωσεις παρε ενα ανδροιδ..και ασε τη μοστρα στη καφετερια με το μηλο..το θεμα ειναι να ξερεις καποια πραγματα..οχι να το παρεις και μετα να ρωτας για το καθε τι συνεχεια..τεσπα η αγγελεια κανει μπαμ οτι ειναι απατη..και εσυ καθοσουν και ψυριζες τι θα κανεις..αν το ειχες καταλαβει δεν θα ανοιγες θεμα εδω..
sakis009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, panatha1369 είπε αφου δεν το χεις με τα μηλοφωνα..με τα λεφτα αυτα που θα δωσεις παρε ενα ανδροιδ..και ασε τη μοστρα στη καφετερια με το μηλο..το θεμα ειναι να ξερεις καποια πραγματα..οχι να το παρεις και μετα να ρωτας για το καθε τι συνεχεια..τεσπα η αγγελεια κανει μπαμ οτι ειναι απατη..και εσυ καθοσουν και ψυριζες τι θα κανεις..αν το ειχες καταλαβει δεν θα ανοιγες θεμα εδω.. Είπα είμαι υποψιασμένος και απλά ρώτησα να μάθω τι κινήσεις να κάνω για να βεβαιωθώ για την γνησιότητα τής συσκευής.Επειδή δεν γνωρίζω από ιος δεν πρέπει να πάρω ποτέ τέτοιο κινητό μάλιστα το ακούσαμε και αυτό.Συγνώμη κιόλας έτσι?Τώρα αποφάσισες εσύ ότι εγώ το θέλω για μόστρα πραγματικά λυπάμαι πού άνοιξα αυτό το θέμα βλέπω ότι σάς ενόχλησε μερικούς αλλά το θέμα είναι ότι με προσβάλλεται πλέον.Α μην ανησυχείς δεν θα σάς ενοχλήσω με κάποια ερώτηση περί χρήσεις κινητού.Μοζερια δεν κάνεις με ένα κινητό 30 χρονών άνθρωπος ούτε έχω ανάγκη από αυτή
mistr4l Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, sakis009 είπε Τώρα αποφάσισες εσύ ότι εγώ το θέλω για μόστρα πραγματικά λυπάμαι πού άνοιξα αυτό το θέμα βλέπω ότι σάς ενόχλησε μερικούς αλλά το θέμα είναι ότι με προσβάλλεται πλέον. Έχεις απόλυτο δίκιο και οι δύο φίλοι παραπάνω με αυτά που γράφουν είναι το λιγότερο προσβλητικοί. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω κι εγώ γιατί πάντα σε τέτοια θέματα που αφορούν ios πρέπει ντε και καλά να υπάρχουν και 2-3 που θα πουν την εξυπνάδα τους. Ντε και καλά όσοι θέλουν ios είναι ποζέρια. Anyway... Για εμένα, το μόνο 'λάθος' σου είναι που συζητάς 4 σελίδες (κι επιμένεις εσύ κυρίως) για μία αγγελία που κάνει μπαμ πως είναι απάτη. Νομίζω πως πλέον έχει αποδειχτεί αυτό (ειδικά με το video που έβαλε ο φίλος παραπάνω), οπότε ευτυχώς το έμαθες και δεν την πάτησες. Όλα καλά. Τώρα σχετικά με την λαμογιά για να γλυτώσεις το ΦΠΑ, πραγματικά δεν έχω λόγια. Να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη που πήρα το δικό μου από Αμερική και δεν προτίμησα Ελλάδα (κι άλλοι τόσοι εδώ στο forum που απλά ταξιδεύουμε ή έχουμε 1 γνωστό Αμερική) ώστε να πληρώσω και φόρο για να βοηθήσω το ελληνικό κράτος. Είμαι μεγάλο λαμόγιο. Κι αναρωτιέμαι. Δηλαδή αν κάποιος έχει εταιρεία και μπορεί να κόψει τιμολόγιο να μην το κάνει? Πραγματικά αυτό είναι η ελληνική λαμογιά? Να γλυτώσει κανείς φόρο για ένα κινητό την στιγμή που πληρώνει ούτως ή άλλως υπέρογκα ποσά λόγω της εταιρείας που έχει? Τσάμπα είναι? Ρε θα συνέλθετε? Φίλε sakis009 καλές αγορές και γενικά προσοχή ειδικά με apple κινητά γιατί παίζουν πολλές απάτες. Μεγάλη προσοχή. 1
sakis009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, mistr4l είπε Έχεις απόλυτο δίκιο και οι δύο φίλοι παραπάνω με αυτά που γράφουν είναι το λιγότερο προσβλητικοί. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω κι εγώ γιατί πάντα σε τέτοια θέματα που αφορούν ios πρέπει ντε και καλά να υπάρχουν και 2-3 που θα πουν την εξυπνάδα τους. Ντε και καλά όσοι θέλουν ios είναι ποζέρια. Anyway... Για εμένα, το μόνο 'λάθος' σου είναι που συζητάς 4 σελίδες (κι επιμένεις εσύ κυρίως) για μία αγγελία που κάνει μπαμ πως είναι απάτη. Νομίζω πως πλέον έχει αποδειχτεί αυτό (ειδικά με το video που έβαλε ο φίλος παραπάνω), οπότε ευτυχώς το έμαθες και δεν την πάτησες. Όλα καλά. Τώρα σχετικά με την λαμογιά για να γλυτώσεις το ΦΠΑ, πραγματικά δεν έχω λόγια. Να ζητήσω κι εγώ συγγνώμη που πήρα το δικό μου από Αμερική και δεν προτίμησα Ελλάδα (κι άλλοι τόσοι εδώ στο forum που απλά ταξιδεύουμε ή έχουμε 1 γνωστό Αμερική) ώστε να πληρώσω και φόρο για να βοηθήσω το ελληνικό κράτος. Είμαι μεγάλο λαμόγιο. Κι αναρωτιέμαι. Δηλαδή αν κάποιος έχει εταιρεία και μπορεί να κόψει τιμολόγιο να μην το κάνει? Πραγματικά αυτό είναι η ελληνική λαμογιά? Να γλυτώσει κανείς φόρο για ένα κινητό την στιγμή που πληρώνει ούτως ή άλλως υπέρογκα ποσά λόγω της εταιρείας που έχει? Τσάμπα είναι? Ρε θα συνέλθετε? Φίλε sakis009 καλές αγορές και γενικά προσοχή ειδικά με apple κινητά γιατί παίζουν πολλές απάτες. Μεγάλη προσοχή. Ειδικά ο karalrs με προσέβαλε με πολύ ύπουλο τρόπο εγώ είπα ότι είμαι αδαής με το ιος αυτός είπε ότι έχω συμπεριφορά αμοιβαδας επίσης σε όλες τις αγγελίες στο xe.gr δεν υπάρχει διεύθυνση ούτε σταθερό απλά σού λέει κάτσε να το γράψω και αυτό να φανεί περισσότερο χαζός και μέσα σε όλα αυτά παίρνει και like αυτό είναι το χειρότερο.Δλδ ποιό ήταν το λάθος μού?Εάν στο ταχυδρομείο δεν σε αφήνουν να το ανοίξεις δεν το γνωρίζω εγώ απλά είπα ότι μού είπε ο πωλητής δεν το συνέχισα όχι γίνεται να το ανοίξω.Δεν περίμενα με τίποτα τέτοιες απαντήσεις δυστυχώς. 1
mistr4l Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Φίλε Σάκη το μόνο 'λάθος' σου (το λάθος είναι σε εισαγωγικά) είναι το γεγονός πως η όλη φάση κάνει μπαμ ότι είναι απάτη. Στο είπαμε αρκετοί εδώ. Για να στο λέμε σημαίνει ότι το γνωρίζουμε το θέμα, το διαβάζουμε κατά καιρούς ενώ άλλοι (αν και γνώστες) την έχουν πατήσει. Τώρα τί σου είπε ο τύπος / ταχυδρομεία κλπ δεν έχουν καμία σημασία όταν η αγγελία κάνει μπαμ (για εμάς ξαναλέω) πως είναι απάτη. Το θέμα για εμένα σταματάει εκεί. Δεν γνωρίζεις, σεβαστό. Απλά δελεάστηκες από την χαμηλή τιμή κι αυτό δεν σε αφήνει να δεις καθαρά. Τουλάχιστον έληξε το θέμα, οπότε όλα καλά και κυρίως για εσένα. Τώρα το να διαβάζω προσβολές από άτομα που δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλον πραγματικά το συναντάμε καθημερινά όχι μόνο στο forum εδώ αλλά γενικά (κυρίως στο ίντερνετ) και δυστυχώς είναι κρίμα. Δεν συνεχίζω γιατί αν γράψω αυτά που σκέφτομαι θα ξεφύγουμε. Φίλε Sakis009 όλα καλά.
sakis009 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, sakis009 είπε Ειδικά ο karalrs με προσέβαλε με πολύ ύπουλο τρόπο εγώ είπα ότι είμαι αδαής με το ιος αυτός είπε ότι έχω συμπεριφορά αμοιβαδας επίσης σε όλες τις αγγελίες στο xe.gr δεν υπάρχει διεύθυνση ούτε σταθερό απλά σού λέει κάτσε να το γράψω και αυτό να φανεί περισσότερο χαζός και μέσα σε όλα αυτά παίρνει και like αυτό είναι το χειρότερο.Δλδ ποιό ήταν το λάθος μού?Εάν στο ταχυδρομείο δεν σε αφήνουν να το ανοίξεις δεν το γνωρίζω εγώ απλά είπα ότι μού είπε ο πωλητής δεν το συνέχισα όχι γίνεται να το ανοίξω.Δεν περίμενα με τίποτα τέτοιες απαντήσεις δυστυχώς. Καλά για το φ.π.α δεν το συζητάμε δλδ εμένα ο πατέρας μού πού έχει μαγαζί να μην κόψω τιμολόγιο έτσι?φτάσαμε 4 σελίδες επειδή κάθομαι και απαντάω σε ότι εξυπνάδα πετάξει ο καθένας και έχουμε χάσει την ουσία.Το κινητό δεν θα το αγοράσω και νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει το θέμα. 1
kriosgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Αυτό με το Φ.Π.Α. που λέτε δεν ισχύει . Το Φ.Π.Α. και τιμολόγιο να βγάλεις πάλι το πληρώνεις. Το όφελος που έχεις αν βγάλεις τιμολόγιο δεν είναι τόσο άμεσο όπως νομίζετε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις