Προς το περιεχόμενο

Iphone 8 apo xe.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, sakis009 είπε

Το είδα φίλε μού βουλγάρικο όνομα είναι αλλά εγώ με αυτόν πού μίλησα ήταν 1000% έλληνας.χμμμ περίεργα τα πράγματα

Και στην δικιά μου περίπτωση ηταν Αλβανός, αλλά εγω μιλησα με Έλληνα. Το πιο πιθανό να ήταν γνωστός του η φίλος του. Ξέρουν τα κόλπα πολύ καλά τα λαμογια. 

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakis009 είπε

Θα τον πάρω τηλ να τού ξαναπώ ότι το κινητό θα ανοίξει και θα βάλω σιμ μέσα για κάθε έλεγχο.Τώρα σιγά μην με αφήσουν από τα ελτα να γίνει όλο αυτό.Μάλλον θα επιστρέψει η συσκευή οπως είναι.Εγώ πάντως θα τού πω πώς αν δεν με αφήσουν να ανοίξω συσκευή δεν το παίρνω

Και πολύ καλά θα κάνεις . Εγώ όταν είναι ηλεκτρονικές συσκευές πάντα στις αγγελίες που ανεβάζω πάντα λέω με έλεγχο του αγοραστή στην παράδοση από μόνος μου . Δεν με ξέρει ο άλλος από χτες να μου εμπιστευτεί τα λεφτά του .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτσε μακριά. Μην το συζητάς και μην το σκέφτεσαι αν θες την ησυχία σου και τα χρήματά σου.

Φιλικά,

Επεξ/σία από mistr4l
Δημοσ.

ως μέλος με πάνω από 300 συναλλαγές εκ των οποίων πολλές τις έχω στείλει με ταχυδρομείο αλλά και έχω λάβει το ταχυδρομείο ΔΕΝ παρέχει την υπηρεσία να ανοίξεις δέμα και να το ελέγξεις. η μόνη courier που το έχει αυτό είναι η acs και ίσως η speedex την οποία δεν τη συνιστώ γιατί είναι απαράδεκτη. αν σου είπε λοιπόν πως θα σου το στείλει με ταχυδρομείο και έλεγχο ετοιμάσου να πεις ένα αντίο στα χρήματα σου που με δυσκολία βγάζεις. καλή τύχη.. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, zeibei είπε

ως μέλος με πάνω από 300 συναλλαγές εκ των οποίων πολλές τις έχω στείλει με ταχυδρομείο αλλά και έχω λάβει το ταχυδρομείο ΔΕΝ παρέχει την υπηρεσία να ανοίξεις δέμα και να το ελέγξεις. η μόνη courier που το έχει αυτό είναι η acs και ίσως η speedex την οποία δεν τη συνιστώ γιατί είναι απαράδεκτη. αν σου είπε λοιπόν πως θα σου το στείλει με ταχυδρομείο και έλεγχο ετοιμάσου να πεις ένα αντίο στα χρήματα σου που με δυσκολία βγάζεις. καλή τύχη.. 

Φίλε μού εάν δεν δω το κινητό πολύ απλά ΔΕΝ το παίρνω.Δεν πρόκειται να δώσω τα ωραία μού λεφτάκια έτσι μα καλά τρελός είμαι.Τώρα και αύριο πού θα μιλήσω μαζί τού μού πει ότι γίνεται να δω το κινητό οκ εάν μού τα αλλάξει πάλι οκ

Δημοσ.
Just now, sakis009 said:

Φίλε μού εάν δεν δω το κινητό πολύ απλά ΔΕΝ το παίρνω.Δεν πρόκειται να δώσω τα ωραία μού λεφτάκια έτσι μα καλά τρελός είμαι.Τώρα και αύριο πού θα μιλήσω μαζί τού μού πει ότι γίνεται να δω το κινητό οκ εάν μού τα αλλάξει πάλι οκ

επειδή όπως προανέφερα δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία στο ταχυδρομείο ζήτησέ του να σου στείλει με acs που γίνεται. θα χρεωθείς 10 ευρώ επιπλέον της αξίας του κινητού αλλά αν πράγματι είναι σωστό το κινητό τότε και πάλι κερδισμένος βγαίνεις. αν συμφωνήσει τότε το δοκιμάζεις. 

Δημοσ.

Το θέμα ήταν κύριοι από την αρχή να με βοηθήσετε πώς μπορώ απλά να δω μέσα στο μενού εάν η συσκευή είναι γνήσια αυτό ρώτησα ο άνθρωπο ς.Δεν είμαι χαζός ούτε άπλας να δώσω έτσι λεφτά χωρίς να δω συσκευή και χωρίς να σιγουρευτώ για την γνησιότητα της.Πραγματικά εάν κάτσει και διαβάσει κανείς όλη την συζήτηση πού έχουμε κάνει λίγες απαντήσεις έχω πάρει σε αυτό πού ζήτησα

1 λεπτό πριν, zeibei είπε

επειδή όπως προανέφερα δεν υπάρχει αυτή η υπηρεσία στο ταχυδρομείο ζήτησέ του να σου στείλει με acs που γίνεται. θα χρεωθείς 10 ευρώ επιπλέον της αξίας του κινητού αλλά αν πράγματι είναι σωστό το κινητό τότε και πάλι κερδισμένος βγαίνεις. αν συμφωνήσει τότε το δοκιμάζεις. 

Ναι και αυτό γίνεται ευχαριστώ

Δημοσ.
14 minutes ago, sakis009 said:

Το θέμα ήταν κύριοι από την αρχή να με βοηθήσετε πώς μπορώ απλά να δω μέσα στο μενού εάν η συσκευή είναι γνήσια αυτό ρώτησα ο άνθρωπο ς.Δεν είμαι χαζός ούτε άπλας να δώσω έτσι λεφτά χωρίς να δω συσκευή και χωρίς να σιγουρευτώ για την γνησιότητα της.Πραγματικά εάν κάτσει και διαβάσει κανείς όλη την συζήτηση πού έχουμε κάνει λίγες απαντήσεις έχω πάρει σε αυτό πού ζήτησα

Ναι και αυτό γίνεται ευχαριστώ

σχετικά με αυτό που ρώτησες εάν είναι κλειδωμένο το κινητό απλά δε θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα. θα σε έχει στην αρχή γράφοντας πως η συσκευή είναι κλειδωμένη σε λογαριασμό. τώρα σε περίπτωση που δεν είναι και μπεις στο μενού αφού πρώτα δοκιμάσεις wifi, sim και δεδομένα να μην είναι κλειδωμένη σε δίκτυο μόνο με το imei μπορείς να δεις τι παίζει γιατί μπορεί και να είναι κλεμμένο να το έχουν ξεκλειδώσει αλλά να βρεις εσύ τον μπελά σου. και όλα τα παραπάνω μαζί με τους άλλους χρήστες σου τα λέμε εκ πείρας για να σε προστατέψουμε από το να χάσεις τα χρήματα σου. τώρα αν εσύ αυτό το παρεξηγήσεις πάω πάσο. αλλά για να σου λένε 20 άτομα να μη προχωρήσεις σε συναλλαγή γιατί είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό δεν το λένε τυχαία. αν εσύ βέβαια θέλεις να προχωρήσεις και να ρισκάρεις έναν ολόκληρο μισθό δικά σου τα χρήματα και δικαίωμά σου. εγώ πάλι θα προτιμούσα να τα κάψω και να βλέπω εγώ να καίγονται πάρα να τα τρώει κάποιος "έξυπνος" στην υγειά του κορόιδου.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, sakis009 είπε

Το θέμα ήταν κύριοι από την αρχή να με βοηθήσετε πώς μπορώ απλά να δω μέσα στο μενού εάν η συσκευή είναι γνήσια

Ο ανθρωπος σου λεει πιο πανω οτι στο ταχυδρομειο δεν θα σε αφησει να ανοιξεις το δεμα να το τσεκαρεις το κινητο και εσυ κολλας στο μενου μεσα...

Τελος παντως για τις οποιες διαφορες υπαρχουν πολλα video να δεις αν κανεις την συναλλαγη

https://www.youtube.com/results?search_query=iphone+8+fake

Δημοσ.

Τα τηλέφωνα ειναι σφραγισμένα; Γιατί αναφέρει «καινούργια», κι αν ειναι σφραγισμένα πώς θα κανεις τον έλεγχο; Και σιγά μην κάτσουν στην κούριερ να περιμένουν να κανεις όλους τους ελέγχους που θα θες. Το κομμάτι που γράφει για φτηνότερες τιμές με επίδειξη πάσο ειναι ασχολίαστο. 

εν κατακλείδι, όπως είπαν και οι άλλοι τρώγεσαι να χάσεις τα λεφτά σου μιας και κάνει μπαμ ότι ειναι απάτη η αγγελία 

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εχεις τα 500 ζεστα στα χερια σου γτ δεν μαζευεις αλλα 200 να παρεις ενα καινουργιο και να σαι 100% ασφαλης?

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ο ανθρωπος σου λεει πιο πανω οτι στο ταχυδρομειο δεν θα σε αφησει να ανοιξεις το δεμα να το τσεκαρεις το κινητο και εσυ κολλας στο μενου μεσα...

Τελος παντως για τις οποιες διαφορες υπαρχουν πολλα video να δεις αν κανεις την συναλλαγη

https://www.youtube.com/results?search_query=iphone+8+fake

Φίλε μού όλη μέρα αυτό λέμε άμα δεν με αφήσει να το ανοίξω οκ ΔΕΝ το παίρνω.Μου είπε μπορώ να το ανοίξω αν δεν μπορώ δεν το παίρνω

18 λεπτά πριν, Shadows είπε

Απο την στιγμη που εχεις τα 500 ζεστα στα χερια σου γτ δεν μαζευεις αλλα 200 να παρεις ενα καινουργιο και να σαι 100% ασφαλης?

Ε στο τέλος αυτό θα γίνει φίλε μού

25 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

Τα τηλέφωνα ειναι σφραγισμένα; Γιατί αναφέρει «καινούργια», κι αν ειναι σφραγισμένα πώς θα κανεις τον έλεγχο; Και σιγά μην κάτσουν στην κούριερ να περιμένουν να κανεις όλους τους ελέγχους που θα θες. Το κομμάτι που γράφει για φτηνότερες τιμές με επίδειξη πάσο ειναι ασχολίαστο. 

εν κατακλείδι, όπως είπαν και οι άλλοι τρώγεσαι να χάσεις τα λεφτά σου μιας και κάνει μπαμ ότι ειναι απάτη η αγγελία 

Θα έρθει στο ταχυδρομείο είπαμε δεν θα το φέρει κανένας κούριερ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakis009 είπε

Φίλε μού όλη μέρα αυτό λέμε άμα δεν με αφήσει να το ανοίξω οκ ΔΕΝ το παίρνω.Μου είπε μπορώ να το ανοίξω αν δεν μπορώ δεν το παίρνω

Ε στο τέλος αυτό θα γίνει φίλε μού

Θα έρθει στο ταχυδρομείο είπαμε δεν θα το φέρει κανένας κούριερ

Και πως θα το ανοιξεις για να το ελέγξεις στο ταχυδρομείο από τη στιγμή που δεν σου παρέχεται τέτοια υπηρεσία; Τρώγεσαι να πας δηλαδή τσάμπα και βερεσέ στο ταχυδρομείο. :P Και ας πούμε ότι σου έχει στείλει όντως το κινητό και το ανοιγεις εκεί μέσα. Πώς θα ελέγξεις ότι συνδέεται σε wi fi δίκτυο και δεν είναι κλειδωμένο; Παραπάνω σου είπαν να του προτείνεις αποστολή με ACS με δική σου χρέωση και έλεγχο πριν την παράδοση και αρνείσαι να μπεις ακομα και στον κόπο.

Στο θέμα που ρωτάς για να τελειώνουμε λοιπόν, θα στο πω απλά: Από τη στιγμή που δεν έχεις την εμπειρία να ξεχωρίσεις ένα αυθεντικό iPhone από μία μαϊμού ή κλειδωμένη συσκευή πήγαινε σε σίγουρες λύσεις γιατί θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει. Τα odds σε αυτή τη συναλλαγή είναι παντελώς εναντίον σου.

• Like 1
Δημοσ.

Σάκη κοίταξε την λύση που σου πρότεινα και είναι safe να πάρεις από κάποιο κατάστημα με απόδειξη μεταχειρισμένο και με εγγύηση και αν σου τύχει και κάτι να μπορείς να το επιστρέψεις και να σε καλύψει όχι απρόσωπα . 

Στο λέω γιατί την έχουν πατήσει πολλοί και είναι κρίμα . Εδώ εγώ που έχω τόσα χρόνια και πάλι ένας Εγγλέζος προσπάθησε να μου την φέρει αλλά τον τσάκωσα και έβαλα μπροστά το Ebay και καθάρισε όχι εδώ .

Αλλιώς πήγαινε αν δεν θες ούτε αυτήν την λύση και πάρε ένα καινούριο με άτοκες δόσεις να μην σου φανεί να ξεμπερδεύεις .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...