sakis009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, kostasrodos29 είπε Αν έχεις καταλήξει να το αγοράσεις ζήτησε την απόδειξη αγοράς του τουλάχιστον. Ναι ναι σίγουρα http://www.xe.gr/tilefonia/kinita-tilefona,apple,iphone|ad-453817564.html# ορίστε και η αγγελία φίλοι μού
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Αν εχεις καποιο φιλο/γνωστο σου ο οποιος μπορει να ερθει μαζι σου να τσεκαρει το κινητο(αποδειξεις/κατασταση/imei κλπ)και θες να παρεις το ρισκο,τοτε go for it. Αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο η αγγελια ειναι οτι δεν πωλειται μονο 1 κινητο σε αυτη την τιμη αλλα πολλα κιολας. Και αυτη την στιγμη η τιμη που το πουλαει ειναι χαμηλοτερη απο αυτη των φθηνοτερων καταστηματων χωρις ΦΠΑ. Την τελικη αποφαση θα την παρεις εσυ,αλλα τουλαχιστον εισαι ενημερος για 2 πραγματα.
sakis009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν εχεις καποιο φιλο/γνωστο σου ο οποιος μπορει να ερθει μαζι σου να τσεκαρει το κινητο(αποδειξεις/κατασταση/imei κλπ)και θες να παρεις το ρισκο,τοτε go for it. Αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο η αγγελια ειναι οτι δεν πωλειται μονο 1 κινητο σε αυτη την τιμη αλλα πολλα κιολας. Και αυτη την στιγμη η τιμη που το πουλαει ειναι χαμηλοτερη απο αυτη των φθηνοτερων καταστηματων χωρις ΦΠΑ. Την τελικη αποφαση θα την παρεις εσυ,αλλα τουλαχιστον εισαι ενημερος για 2 πραγματα. Ναι έχει και όλα τα χρώματα και το plus.Έχω φίλο πού είχε το 6αρι και θα έρθει μαζί μου.το κακό είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις άν είναι γνήσιο η όχι.Αν είναι fake φαίνεται από τα παρελκόμενα και το κουτί άλλα έχει και fake με γνήσια παρελκόμενα και όλα
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ζηταει φοιτητικο πασο και λεει οτι οι τιμες διαφερουν κιολας περαν του να ψαρωσει μικροτερο σε ηλικια κοσμο. Οπως ειπαμε πιο πανω την τελικη επιλογη εσυ θα την παρεις με τα αναλογα ρισκα που πλεον τα γνωριζεις. Μονο σε παρακαλω(και το εννοω αυτο)αν 1 στο εκατομ. τυχει και κανεις την συναλλαγη και τελικα δεν ειναι γνησιο το κινητο,μην ανοιξεις θεμα να πεις οτι την πατησες. 2
sakis009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο ζηταει φοιτητικο πασο και λεει οτι οι τιμες διαφερουν κιολας περαν του να ψαρωσει μικροτερο σε ηλικια κοσμο. Οπως ειπαμε πιο πανω την τελικη επιλογη εσυ θα την παρεις με τα αναλογα ρισκα που πλεον τα γνωριζεις. Μονο σε παρακαλω(και το εννοω αυτο)αν 1 στο εκατομ. τυχει και κανεις την συναλλαγη και τελικα δεν ειναι γνησιο το κινητο,μην ανοιξεις θεμα να πεις οτι την πατησες. Δεν ξέρω και εγώ τί παίζει.όχι φίλε μού δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος ξέρω το ρίσκο πού θα πάρω.Αν είναι fake και το πάρω δεν μού φταίει κανένας.Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις διαφορες.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιαυτο και ορισμενοι πιο πισω ειπαν για συναλλαγη χερι με χερι για να μπορεσεις να δουλεψεις το κινητο ο ιδιος και αρα να δεις τι βρισκεται μεσα στο κινητο απο εκδοση λογισμικου και εφαρμογες.Στην χειροτερη να τρεξεις ενα benchmark να το πω πιο απλα. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore
sakis009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Γιαυτο και ορισμενοι πιο πισω ειπαν για συναλλαγη χερι με χερι για να μπορεσεις να δουλεψεις το κινητο ο ιδιος και αρα να δεις τι βρισκεται μεσα στο κινητο απο εκδοση λογισμικου και εφαρμογες. Μα το ίδιο είναι γτ και στην μία και στην άλλη θα το πάρω στα χέρια μού το θέμα είναι ότι είμαι αδαής με ιος αλλά θα είναι ο φίλος και ίσως βγάλουμε άκρη.Σάς ευχαριστώ όλους για την υπομονή και τον χρόνο σάς.Αν προχωρήσω σε αγορά πάντως θα σάς ενημερώσω
studiosakis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Ρίξε σε παρακαλώ και μια ματιά στο τηλέφωνο του. Μου φαίνεται περίεργο το όνομά του. Πρόσεξε αδερφέ. Σου μιλάω εκ πείρας. Την εχω πατήσει με μεγάλο ποσό. Κάνει "μπαμ" η αγγελία.
sakis009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, studiosakis είπε Ρίξε σε παρακαλώ και μια ματιά στο τηλέφωνο του. Μου φαίνεται περίεργο το όνομά του. Πρόσεξε αδερφέ. Σου μιλάω εκ πείρας. Την εχω πατήσει με μεγάλο ποσό. Κάνει "μπαμ" η αγγελία. Τι εννοείς να προσέξω το τηλέφωνο τού?Τον πείρα τηλ και μιλήσαμε.Έχω τις αμφιβολίες μού το μόνο πού μπορεί να γίνει είναι να το ελέγξω το λογισμικό τού.αλλά και βίντεο πού βλέπω είναι ίδιο και στο μενού
studiosakis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, sakis009 είπε Τι εννοείς να προσέξω το τηλέφωνο τού?Τον πείρα τηλ και μιλήσαμε.Έχω τις αμφιβολίες μού το μόνο πού μπορεί να γίνει είναι να το ελέγξω το λογισμικό τού.αλλά και βίντεο πού βλέπω είναι ίδιο και στο μενού Εννοώ ότι ο αριθμός που δίνει παραπέμπει σε όνομα νομιζω μη ελληνικό. Για ρίξε μια ματιά στο 11888
kostasrodos29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, sakis009 είπε Τι εννοείς να προσέξω το τηλέφωνο τού?Τον πείρα τηλ και μιλήσαμε.Έχω τις αμφιβολίες μού το μόνο πού μπορεί να γίνει είναι να το ελέγξω το λογισμικό τού.αλλά και βίντεο πού βλέπω είναι ίδιο και στο μενού Το ότι σου έστειλε κάποιος στοιχεία ενός μήλου δεν σημαίνει και ότι θα παραλάβεις και αυτό . Πολλοί απατεώνες εδώ μπροστά στα μάτια σου στο δείχνουν το βλέπεις και μέχρι να γυρίσεις να τους δώσεις τα χρήματα στο έχουν αλλάξει και σου έχουν δώσει άλλο .
sakis009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, studiosakis είπε Εννοώ ότι ο αριθμός που δίνει παραπέμπει σε όνομα νομιζω μη ελληνικό. Για ρίξε μια ματιά στο 11888 Α ναι θα το κοιτάξω ευχαριστώ 10 λεπτά πριν, kostasrodos29 είπε Το ότι σου έστειλε κάποιος στοιχεία ενός μήλου δεν σημαίνει και ότι θα παραλάβεις και αυτό . Πολλοί απατεώνες εδώ μπροστά στα μάτια σου στο δείχνουν το βλέπεις και μέχρι να γυρίσεις να τους δώσεις τα χρήματα στο έχουν αλλάξει και σου έχουν δώσει άλλο . Φίλε μού θέλω να πω βίντεο στο youtube με γνήσιο και fake είναι ίδια και στο μενού.Δεν μού έστειλε βίντεο με το κινητό ο πωλητής .
kostasrodos29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, sakis009 είπε Α ναι θα το κοιτάξω ευχαριστώ Φίλε μού θέλω να πω βίντεο στο youtube με γνήσιο και fake είναι ίδια και στο μενού.Δεν μού έστειλε βίντεο με το κινητό ο πωλητής . Και θα σου ένα παράδειγμα . Πες ότι στο στέλνει το ανοίγεις και βλέπεις ότι είναι γνήσιο και το παίρνεις οκ μέχρι εδώ ? Και μετά βάζεις κάρτα sim και είναι κλειδωμένο τι κάνεις ?Μου έχει τύχει περίπτωση τέτοια γι αυτό στο λέω και είδα και έπαθα να πάρω τα λεφτά μου αλλά ευτυχώς εμένα ήταν από ebay και μπήκε μπροστά το ebay και καθάρισε αλλά παρόλα αυτά μου πήρε 25 μέρες να μου μπουν ξανά τα λεφτά στο λογαριασμό μου με ότι ψυχολογική κούραση συνεπάγεται αυτό .
sakis009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 28 λεπτά πριν, kostasrodos29 είπε Και θα σου ένα παράδειγμα . Πες ότι στο στέλνει το ανοίγεις και βλέπεις ότι είναι γνήσιο και το παίρνεις οκ μέχρι εδώ ? Και μετά βάζεις κάρτα sim και είναι κλειδωμένο τι κάνεις ?Μου έχει τύχει περίπτωση τέτοια γι αυτό στο λέω και είδα και έπαθα να πάρω τα λεφτά μου αλλά ευτυχώς εμένα ήταν από ebay και μπήκε μπροστά το ebay και καθάρισε αλλά παρόλα αυτά μου πήρε 25 μέρες να μου μπουν ξανά τα λεφτά στο λογαριασμό μου με ότι ψυχολογική κούραση συνεπάγεται αυτό . Θα τον πάρω τηλ να τού ξαναπώ ότι το κινητό θα ανοίξει και θα βάλω σιμ μέσα για κάθε έλεγχο.Τώρα σιγά μην με αφήσουν από τα ελτα να γίνει όλο αυτό.Μάλλον θα επιστρέψει η συσκευή οπως είναι.Εγώ πάντως θα τού πω πώς αν δεν με αφήσουν να ανοίξω συσκευή δεν το παίρνω
sakis009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, studiosakis είπε Εννοώ ότι ο αριθμός που δίνει παραπέμπει σε όνομα νομιζω μη ελληνικό. Για ρίξε μια ματιά στο 11888 Το είδα φίλε μού βουλγάρικο όνομα είναι αλλά εγώ με αυτόν πού μίλησα ήταν 1000% έλληνας.χμμμ περίεργα τα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις