darkman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, panther_512 είπε Για gaming θα ξεκινήσω με τις ρυθμίσεις του rting και από κεί και πέρα βλέπουμε τί θέλει το PC και τί το PS4 Pro. Στο PC θέλω πολύ να δώ αν θα καταφέρω με την 980Ti να δώ κάνα παιχνίδι σε 1080p/120fps. To βασικό είναι να μου έρθει μία TV χωρίς προβλήματα (ανομοιομορφίες πάνελ, καμένα πίξελς κλπ) και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε. δες και αυτο για HDR 1
panther_512 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Thanks, αν και μου φαινονται περίεργες οι επιλογές του φίλου που έκανε το βίντεο. Κανονικά πρέπει να συνδέσει το PS4 Pro στο HDMI 2 ή 3 και να ενεργοποιήσει το Enhanced Mode. Και ύστερα να χρησιμοποιήσει το Game Mode.
Rebel21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, panther_512 είπε Thanks, αν και μου φαινονται περίεργες οι επιλογές του φίλου που έκανε το βίντεο. Κανονικά πρέπει να συνδέσει το PS4 Pro στο HDMI 2 ή 3 και να ενεργοποιήσει το Enhanced Mode. Και ύστερα να χρησιμοποιήσει το Game Mode. Ναι πρώτα ενεργοποιείς το enhanded mode ώστε να εμφανιστεί η επιλογή 2160p rgb στο menu και μετά καλιμπραρεις σε game mode.Οι περισσότεροι στο youtube είναι ανιδεοι. Μόνο που ρυθμίζει το χρώμα στο 80 καταλαβαίνεις για τι πρόκειται. Πολλοί επίσης πιστεύουν λανθασμένα ότι το hdr έχει μόνο σκοπό να κάνει την εικόνα να φαίνεται πολύ έντονη, "color pop '' που λένε και οι ξένοι. Γενικά άνθρωποι με εμπειρία και γνώση όπως εσύ δεν χρειάζονται βίντεο. Εσύ ξέρεις καλύτερα να φέρεις την εικόνα στα μέτρα σου. Αν δεν γνωρίζεις κάποιο setting τότε διαβάζεις στο ίντερνετ την λειτουργία του και μετά κρίνεις εσύ αν σου χρειάζεται. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Rebel21 1
darkman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Παιδια σε ps4 απλο ειναι που κολλα το 2160p????? και δεν εχει σεταρι το game mode ,αλλα αν δεν κανω λαθος στο cinema pro
panther_512 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Έξω από το Game Mode, το input lag ανεβαίνει πάρα πολύ.......... Όταν με το καλό έρθει η TV θα το δώ και ο ίδιος.
darkman Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, panther_512 είπε Έξω από το Game Mode, το input lag ανεβαίνει πάρα πολύ.......... Όταν με το καλό έρθει η TV θα το δώ και ο ίδιος. Οκ δες το και πες μου να κανω και εγω αλλαγες και να δουμε πως θα παει 1
panther_512 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Και μόλις εγκαταστήσαμε την 55XE9005! Για αρχή δεν έχουμε καμένα πίξελς, η ομοιομορφία του πάνελ είναι άψογη, οπότε ξεκινήσαμε καλά. 3
tkig Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Κράτα μας ενημερους!. Εντυπώσεις κτλ! Το Android είναι όσο αργό όσο λένε.? Άλλες εφαρμογές πέραν του Android έχει? Έχω απορία, το Netflix τρέχει μέσω του Android ή έχει δική του εφαρμογή?
panther_512 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δεν ασχολούμαι και πολύ με τα smart features της τηλεόρασης, διότι έχω το PC επάνω και όλα γίνονται με αυτό (ταινίες, Netflix, browsing κλπ). Δυστυχώς τώρα, στην Κύπρο έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το ίντερνετ, κόπηκαν τα υποθαλάσσια καλώδια που ενώνουν το νησί με τον υπόλοιπο κόσμο, με αποτέλεσμα η ταχύτητα του ίντερνετ να μετριέται με Kb. Έτσι Netflix, youtube κλπ είναι αδύνατον να τα δώ. Η πλάκα είναι ότι προχθές έκανα fresh install τα Win10, και τώρα δεν μπορώ να κατεβάσω κάν τους drivers μου (οι Nvidia drivers θα κατέβουν σε 20 ώρες....). Τώρα για την TV την ίδια, μου αρέσει πολύ η εικόνα της. Το μαύρο της είναι εξαιρετικό και πολύ καλύτερο από το μαύρο της 50W656 που είχα πρίν. Δεν το περίμενα να πώ την αλήθεια.
christs Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Αυριο θα το τσεκαρω και εγω και θα απαντησω στις αποριες σας, μιας και παρελαβα την τηλεοραση αυτην σημερα (xe9005), μιας και σημερα θα δουλευω. Απο τη μια ωρα χρησης που της εκανα παντως, μου φανηκε ελαφρως βαρυ το android της. Θα θελα δηλαδη να τρεχει πιο νερακι. Τωρα σαν εικονα, ακομα δε μπορω να εχω σαφη εκτιμηση γιατι δεν ειδα αρκετο 4κ περιεχομενο, παρα μονο μερικα δευτερολεπτα απο youtube μεσω mirroring (λογω κακης συνδεσης εδω που βρισκομαι, δεν ηταν για περισσοτερο), και μου φανηκε εκ πρωτης οψεος πολυ ομορφη. Αυτο που μου εκανε κακη εντυπωση ως τωρα ειναι το ποσο κακη ποιοτητα εικονας εχουν τα καναλια της τηλεορασης γενικοτερα, αυτο φυσικα δεν ειναι θεμα της τηλεορασης, αλλα μιλαμε για τραγικη ποιοτητα η οποια κανει μπαμ σε μεγαλη τηλεοραση.
panther_512 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Πολύ καλό το Netflix μέσω AndroidTV. Η τηλεόραση αναγνωρίζει αυτόματα το HDR περιεχόμενο και ρυθμίζει ανάλογα την εικόνα, σε αντίθεση με το PC, όπου η λειτουργία HDR έχει θέματα. Συνεπώς Netflix μέσω της TV πλέον και όχι από το PC. Επίσης απόλαυση το PS4 Pro. Στο PC το input lag είναι πάρα πολύ χαμηλό και η απόκριση του ποντικιού/πληκτρολογίου είναι άριστη. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από αυτά που βλέπω. 1
christs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 19/1/2018 στις 9:15 ΜΜ, christs είπε Αυριο θα το τσεκαρω και εγω και θα απαντησω στις αποριες σας, μιας και παρελαβα την τηλεοραση αυτην σημερα (xe9005), μιας και σημερα θα δουλευω. Απο τη μια ωρα χρησης που της εκανα παντως, μου φανηκε ελαφρως βαρυ το android της. Θα θελα δηλαδη να τρεχει πιο νερακι. Τωρα σαν εικονα, ακομα δε μπορω να εχω σαφη εκτιμηση γιατι δεν ειδα αρκετο 4κ περιεχομενο, παρα μονο μερικα δευτερολεπτα απο youtube μεσω mirroring (λογω κακης συνδεσης εδω που βρισκομαι, δεν ηταν για περισσοτερο), και μου φανηκε εκ πρωτης οψεος πολυ ομορφη. Αυτο που μου εκανε κακη εντυπωση ως τωρα ειναι το ποσο κακη ποιοτητα εικονας εχουν τα καναλια της τηλεορασης γενικοτερα, αυτο φυσικα δεν ειναι θεμα της τηλεορασης, αλλα μιλαμε για τραγικη ποιοτητα η οποια κανει μπαμ σε μεγαλη τηλεοραση. Παραθετω τον εαυτο μου, για να σημειωσω την εικονα που αποκομισα μετα απο καποιες ωρες χρησης της τηλεορασης. Η τηλεοραση ειναι πολυ πολυ ομορφη, η εικονα της εξαιρετικη, ευκρινης, με ομορφα μαυρα. Εβαλα σε φλασάκι και ενα αρχειο ταινιας που θεωρητικα εχει 4κ αναλυση, και παραθετω μια ενδεικτικη φωτο. Spoiler Τον ελεγχο της τηλεορασης σαν διαχειριστης δε μπορεσα να τον παρω. Πρεπει να υπηρχε ενα ποστ απο εναν συμφορουμιτη εδω, το οποιο μαλλον σβηστηκε, γιατι δεν το βρισκω πλεον, που εξηγουσε. Το android κανει οντως την τηλεοραση βαρια και δυσκινητη στο μενου της. Αν μπορουν να επαναληφθουν οι οδηγιες, θα ημουν υπόχρεος. Τωρα, οσον αφορα το θεμα των ρυθμισεων της εικονας. Εδω θελω τη γνωμη σας. Επαιξα με τις ρυθμισεις που προτεινονται στο rtings.com, οσον αφορα τη θεαση ταινιων ή την παρακολουθηση προγραμμάτων, και να πω την αληθεια δε μου αρεσε το τελικο αποτελεσμα. Αντιθετα, το "κανονικο" mode της τηλεορασης, μου φανηκε στα ματια μου να δινει καλυτερο οπτικο αποτελεσμα. Κατι παρομοιο επισης συμβαινει και οταν συνδεω την κονσολα (xbox one s) , βλεπω καλυτερο αποτελεσμα σε αυτο το mode παρά στο gaming mode. Δεν πολυ γνωριζω, οπότε πειτε μου αν εχω αδικο ή κανω καποιο λαθος. Τελος, να ρωτησω κατι που μου εκανε εντυπωση οσον αφορα την τηλεοραση στα πλαινά της. Κατα τη διαρκεια ενος update , εβλεπα ολη την αριστερη πλευρα της οθονης να φωτιζεται πολυ εντονοτερα και να "ασπριζει" σε σχεση με την υπολοιπη οθονη. Παλεψα να το προσεξω και σε αλλες μαυρες εικονες, και το φαινομενο ηταν αρκετα μικροτερο. Παραθετω 2 ψιλο μετριες φωτογραφιες, που ειδικα στη μια φαινεται αρκετα αυτο που περιγραφω. Αν εφταιγε απλά η εικονα εκεινη τη στιγμη, πάσο. Spoiler Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από christs Προσθήκη σχετικα με το android TV και το admin
vkig Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Στο gaming mode καλύτερα γιατί σου κατεβάζει το lag. Γενικά ούτε εμένα δεν μου αρέσουν οι καλιμπραρισμενες ρυθμίσεις του rtings.com αλλά θεωρητικά, είναι οι πιο σωστές και οι πιο ξεκούραστες.
panther_512 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Εγώ με τις ρυθμίσεις του rtings είμαι, σε auto selection του picture mode. Όταν είμαι στο desktop επιλέγει graphics (και απενεργοποιει το local dimming), ενώ όταν βάλω παιχνίδι, το γύρνα σε game mode. Για τον φίλο που είδε τις άσπρες περιοχές σε μαύρο φόντο, για να του φύγει η ανησυχία θα πρέπει να κάνει τεστ. Να τρέξει από το YouTube το Dimming test.
darkman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, panther_512 είπε Εγώ με τις ρυθμίσεις του rtings είμαι, σε auto selection του picture mode. Όταν είμαι στο desktop επιλέγει graphics (και απενεργοποιει το local dimming), ενώ όταν βάλω παιχνίδι, το γύρνα σε game mode. Για τον φίλο που είδε τις άσπρες περιοχές σε μαύρο φόντο, για να του φύγει η ανησυχία θα πρέπει να κάνει τεστ. Να τρέξει από το YouTube το Dimming test. Και τι ακριβως κανει αυτο και πως ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα