Προς το περιεχόμενο

μικρη 16:9 τηλεοραση

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ αμφιβαλω αν υπαρχουν τετοιες, εψαξα στο hitech στο οποιο θεωρουν οτι τηλεoρασεις κατω απο 29 ιντσες δεν θα επρεπε να υπαρχουν (μα ποιοι φτωχομπινεδες παιρνουν τετοιες)

αλλα φυσικα ξερουμε την αξιοπιστια και τον επαγκελματισμο που τους διεπει...

τεσπα η ιστορια ειναι η εξις, θελω μια μεχρι 25 ιντες 16:9 τηλεoραση να συνοδεψω με τα 5400 της creative να φτιαξω ενα αξιοπρεπες "δωματισιο" home theatre. Ειχα βρει μια της φιλιπς νομιζω καπου αλλα την εχασα:P

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Η Sony έχει αυτή στις 28" και μάλλον δεν βγάζει μικρότερες. Πριν μερικά χρόνια έβγαζε widescreen μέχρι και στις 16".

Και η Philips ξεκινάει από τις 28", αλλά το παράξενο είναι ότι στο Ολλανδικό site της εταιρίας υπάρχουν και 2 μοντέλα στις 24" :roll:

Δημοσ.

paidia yparxoyn sta site. tora den jero an tis fernoyn sthn ellada. pithanologo oti tha einai poly duskolo na erthoyn akomi kai san paraggelia. pantos pare mia opoiadhpote thleorasi h opoia exei epilogi 16:9. to apotelesma tha einai to idio.

Δημοσ.

Προσοχή όμως, οι περισσότεροι σταθμοί εκπέμπουν ακόμη μόνο 4:3, άρα αν δεν παραμορφώσεις την εικόνα σου, τότε αυτή θα είναι ακόμα πιο μικρή σε μικρή τηλεόραση 16:9!

Δημοσ.

Προσοχή όμως, οι περισσότεροι σταθμοί εκπέμπουν ακόμη μόνο 4:3, άρα αν δεν παραμορφώσεις την εικόνα σου, τότε αυτή θα είναι ακόμα πιο μικρή σε μικρή τηλεόραση 16:9!

δεν βλεπω ποτε τηλεοραση, θα παιζει αποκλειστικα και μονο dvd ΤΙΠΟΤΑ αλλο, ουτε καν VHS

pare mia opoiadhpote thleorasi h opoia exei epilogi 16:9. to apotelesma tha einai to idio.

οχι γιατι για να πετυχω 16:9 διαγωνιο 24' σε 4:3 θελω 32αρα 4:3 οποτε γιατι να πληρωνω τσαμπα?

γαμω τη τυχη μου, καμια μεταχειρησμενη η τιποτα τετοιο, ειναι φοβερο, ρωτησα για την 28αρα σονυ και εκανε 850 ευρω! για το ονομα!

Δημοσ.

Αν δεν έχεις τις φοβερές απαιτήσεις γιά εικόνα, μιά 29αρα 4:3 είναι πολύ καλή λύση. Σε 16:9 mode έχεις αρκετά μεγαλύτερη διαγώνιο από μιά 24αρα widescreen. Σ'αυτή την κατηγορία, η απλή Philips έχει περίπου 400€ και επειδή την έχω σε λειτουργία γιά πολλές ώρες, νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις τις φοβερές απαιτήσεις γιά εικόνα, μιά 29αρα 4:3 είναι πολύ καλή λύση. Σε 16:9 mode έχεις αρκετά μεγαλύτερη διαγώνιο από μιά 24αρα widescreen. Σ'αυτή την κατηγορία, η απλή Philips έχει περίπου 400€ και επειδή την έχω σε λειτουργία γιά πολλές ώρες, νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή

eisai sigouros? makari tha to koitakso, an kai yparxei kai zitima xorou gmt, dhladh mia 29ara einai ntivanokasela:(

Δημοσ.

δεν βλεπω ποτε τηλεοραση' date=' θα παιζει αποκλειστικα και μονο dvd ΤΙΠΟΤΑ αλλο, ουτε καν VHS

[/quote']

δεν πιστευω ρε αλήτη να μη βλέπεις ούτε το θεό τον Αναστασιάδη :lol: :lol:

Δημοσ.

CRT Οθόνες δεν ξέρω αν υπάρχουν σε μικρότερες από 28", αλλά TFT , TFT-LCD και Plasma έχω δει και 21" και πάνω... Συγκεκριμένα ψάξε για τίποτα Samsung

Δημοσ.

CRT Οθόνες δεν ξέρω αν υπάρχουν σε μικρότερες από 28", αλλά TFT , TFT-LCD και Plasma έχω δει και 21" και πάνω... Συγκεκριμένα ψάξε για τίποτα Samsung

κοστος, τεραστιο, ανυπολογιστο, αβασταχτο κοστος:P

Δημοσ.

TFT-LCD na poume oti gia tileoraseis exoun XALIA eikona.

Apo leptes othones mono oi Plasma exoun axioprepeis epidoseis.

Oi alles den mporoun se kamia periptosi na ftasoun tis klassikes me ton kathodiko solina

crAss

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν υπάρχουν στην αγορά καθοδικού σωλήνα 16:9 μικρής απόστασης διαγωνίου. Αμα θέλουμε επιδόσεις τότε ΠΛΕΡΩΝΕ.... :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...