milos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-headsets/165066-coolermaster-masterpulse-over-ear-bass-fx Ουτε σε Black Friday τέτοια τιμή . Ο ανταγωνισμός απο 49€ . https://www.skroutz.gr/s/9763858/CoolerMaster-MasterPulse-Over-ear.html Και ένα πλήρες review απ το insomnia . Οι ειδικοί ας μας πουν εάν αξίζουν . Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από milos 1
bill987 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Το διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα του κοτσου πολύ με φοβίζει για εκθεσιακά.......
Jimys2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπα, απλά το κάνουν για να πάει ο κόσμος και να φαίνεται μια κάποια κίνηση στα καταστήματα τους κυριακάτικα. Ontopic, μέτρια ακουστικά με οχι και τόσο καλές κρητικές. Οι περισσότεροι λένε πως ποιοτικά ειναι κάτω του μετρίου Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από Jimys2008
Fabricated Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, milos είπε Ουτε σε Black Friday τέτοια τιμή . Ο ανταγωνισμός απο 49€ . 13 ευρώ έκπτωση λογικό να μην παίζει ούτε σε black Friday Γιατί δεν είναι και καμία μεγάλη προσφορά ;ρ Ειδικά για τις κριτικές που έχει
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, bill987 είπε Το διαθέσιμο μόνο σε καταστήματα του κοτσου πολύ με φοβίζει για εκθεσιακά....... Οχι μονο αυτο, απαντω παρακατω. 2 ώρες πριν, Jimys2008 είπε Μπα, απλά το κάνουν για να πάει ο κόσμος και να φαίνεται μια κάποια κίνηση στα καταστήματα τους κυριακάτικα. Ontopic, μέτρια ακουστικά με οχι και τόσο καλές κρητικές. Οι περισσότεροι λένε πως ποιοτικά ειναι κάτω του μετρίου Δεν ξερω γιατι το κανουν αλλα θελει προσοχη μην πατε τσαμπα και εξηγω. Περιστατικο την βδομαδα που περασε σε Κωτσοβολο: Βλεπω προιον ασυρματο τηλεφωνο διαθεσιμο μονο σε καταστημα οπως τωρα καλη ωρα. Βαζω τον ΤΚ μου, το βλεπω σε ενα στα 5-6κμ απο μενα διαθεσιμο. Αλλαζω τα δρομολογια μου με σκοπο να περασω απο εκει. Περναω, στο ραφι δεν υπηρχε. Ρωταω τον πωλητη, κοιταζει στο συστημα αφου του εδωσα τον κωδικο, μου λεει ενα "να δω μηπως ειναι στο σερβις απο επιστροφη". "Στο σερβις απο επιστροφη του λεω και το βγαζει ως διαθεσιμο ενω δεν ειναι καινουργιο και σφραγισμενο; "Ναι", μου απαντα, "μπορει". Οκ, του λεω και τον αφηνω να ψαξει. Παιρνει τηλεφωνο στο σερβις, παει εκει, επιστρεφει μου λεει τιποτα, να ξαναδω μου λεει, ξαναπαει γυρναει ξανα, παλι τιποτα μου λεει. Αφαντο το προιον. Του λεω θα μου δωσεις το αλλο χρωμα που υπαρχει αλλά στην τιμή του ¨δικου" μου; Οχι μου λεει δεν μπορω να το κανω, μακαρι να μπορουσα να σας εξυπηρετήσω. Αυτο ειπα και εγω απο μεσα μου "μακαρι να μπορουσατε να με εξυπηρετησετε αλλα πού" και εφυγα ησυχα μιας και βιαζομουν! Εχασα 1 ωρα απο τον χρονο μου, την ηρεμια μου και 2-3 ευρω βενζινης για να μπω στο τριπακι "διαθεσιμο μονο σε καταστημα". Σε αλλη περιπτωση εχω βρει το προιον, αλλα η δικη μου εικονα και αποψη ειναι πως ειναι "τζοκερ" το "διαθεσιμο μονο σε καταστημα" και μην το κανετε παρα μονο αν εχετε να τους χαρισετε χρονο και χρημα και ορεξη για πλακα και περιπετεια. ΥΓ. Το προιον συνεχιζε να το δειχνει διαθεσιμο στο καταστημα εκεινο μεχρι και 2 ολοκληρα 24ωρα μετα την επισκεψη μου! Την 3η ημερα επαψε να το δειχνει, δικα σας τα συμπερασματα και οι υποθεσεις για αυτο. 8 3
gtaddict Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Αντίστοιχο περιστατικό. Φίλος μου έφευγε για εξωτερικό απευθείας μετά από ταξίδι προς τον πειραιά. Κάνει παράκαμψη μόνο και μόνο για να πάει στο κατάστημα Συγγρού γιατί είχε 3! λάπτοπ που τον ενδιέφεραν. Πήραμε τηλέφωνο να επιβεβαιώσουμε διαθεσιμότητα και μετά από 20 λεπτά που έφτασε δεν υπήρχε κανένα και αντ' αυτού προσπαθούσαν να του πουλήσουν άλλα.
iGotProblems Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω την πατησα με τα HyperX Cloud Revolver, τα ειχε ριξει στα 50 ευρω και τα ειχε διαθεσιμα μονο σε καποια καταστηματα. Τα βρησκα στο καταστημα και αφου επριξα τους γυρω υπαλληλους μου ειπαν οτι ηταν εκθεσιακα κομματια... Μπορει να το ακους καθε τρεις και λιγο στο ινσομνια οτι ο κωτσοβολος βαζει σε προσφορα εκθεσιακα κομματια χωρις να το αναφερει αλλα επρεπε να το και απο κοντα για να το πιστεψω. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από iGotProblems
tim2231 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 δηλαδή κ αυτά του θέματος είναι εκθεσιακα;;
iCyd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μιλησα με τον κωτσοβολο μεσω τηλεφωνου διοτι υπηρχε το headset σε κοντινο μου καταστημα και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι εκθεσιακα. Γενικα μου ανεφερε πως ΠΑΝΤΑ αμα γραφει "Διαθεσιμοτητα ανα καταστημα" και οχι "Αγορα" το προιον ειναι παντα εκθεσιακο. 3 1
tim2231 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, iCyd είπε Μιλησα με τον κωτσοβολο μεσω τηλεφωνου διοτι υπηρχε το headset σε κοντινο μου καταστημα και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι εκθεσιακα. Γενικα μου ανεφερε πως ΠΑΝΤΑ αμα γραφει "Διαθεσιμοτητα ανα καταστημα" και οχι "Αγορα" το προιον ειναι παντα εκθεσιακο. thanks! με γλύτωσες από τον κόπο να αλλάζω 2 λεωφορεία
johnnnnavrozidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, iCyd είπε Μιλησα με τον κωτσοβολο μεσω τηλεφωνου διοτι υπηρχε το headset σε κοντινο μου καταστημα και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι εκθεσιακα. Γενικα μου ανεφερε πως ΠΑΝΤΑ αμα γραφει "Διαθεσιμοτητα ανα καταστημα" και οχι "Αγορα" το προιον ειναι παντα εκθεσιακο. μην το αναφέρουμε και στο σιτε όμως γιατι παντα καποιος θα τσιμπησει
bloodmaniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 42 minutes ago, iCyd said: Μιλησα με τον κωτσοβολο μεσω τηλεφωνου διοτι υπηρχε το headset σε κοντινο μου καταστημα και με διαβεβαιωσαν οτι ειναι εκθεσιακα. Γενικα μου ανεφερε πως ΠΑΝΤΑ αμα γραφει "Διαθεσιμοτητα ανα καταστημα" και οχι "Αγορα" το προιον ειναι παντα εκθεσιακο. δεν νομιζω πως ισχυει πάντα αυτό, εγώ πριν μερικές μέρες είχα πάρει τα hyper x cloud silver τα οποία είχε σε προσφορά μονο σε κάποια καταστήματα και συγκεκριμένα στο κατάστημα της σταδίου είχε 2 τα οποία ηταν και τα δυο σφραγισμένα
iCyd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, bloodmaniac είπε δεν νομιζω πως ισχυει πάντα αυτό, εγώ πριν μερικές μέρες είχα πάρει τα hyper x cloud silver τα οποία είχε σε προσφορά μονο σε κάποια καταστήματα και συγκεκριμένα στο κατάστημα της σταδίου είχε 2 τα οποία ηταν και τα δυο σφραγισμένα Αναφερω κατα λεξη τα λογια που ειπωθηκαν στο τηλεφωνο , δεν εχω προσωπικη εμπειρια για να εκφερω γνωμη.
bill987 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, bloodmaniac είπε δεν νομιζω πως ισχυει πάντα αυτό, εγώ πριν μερικές μέρες είχα πάρει τα hyper x cloud silver τα οποία είχε σε προσφορά μονο σε κάποια καταστήματα και συγκεκριμένα στο κατάστημα της σταδίου είχε 2 τα οποία ηταν και τα δυο σφραγισμένα Αυτό είναι η εξαίρεση, ο κανόνας είναι: διαθέσιμα μόνο από κατάστημα = εκθεσιακά!
coyote2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 το ίδιο και με μενα συμβαίνει... τους φοβάμαι πάρα πολύ αν δε μου το κρατήσουν δε παώ με τίποτα. Πρέπει να είναι στο δρόμο μου 30/12 εβγαλα κάτι από τη βιτρίνα γιατί ο Αι Βασίλης ήταν διαθέσιμος μόνο σε κατάστημα αλλά στο Media makrt... Αλλιως θα κάναμε μαύρη πρωτοχρονια!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα