Georgeskiadas14 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Γεια σας θα ήθελα την συμβουλή σας. Θέλω να εισάγω ένα μεταχειρισμένο bmw sedan αυτοκίνητο μοντέλο 2018 και θα ήθελα μια διευκρίνιση για τους κινητήρες καθώς αλλάζει το κόστος τέλους ταξινόμησης ανάλογα με τον κινητήρα. Ο πωλητής μου είπε ότι είναι κινητήρας euro 6b. Πως θα ξέρω σε ποία κατηγορία κατατάσσεται?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας και σε εναν εκτελωνιστη.Μονο εκεί θα μάθεις το τέλος ταξινόμησης. Μοντελο 2018 και Euro 6b λιγάκι απίθανο,μάλλον 6d. Έχεις κάποιο link για το αμάξι; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από jmmys
Georgeskiadas14 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jmmys είπε Φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας και σε εναν εκτελωνιστη.Μονο εκεί θα μάθεις το τέλος ταξινόμησης. Μοντελο 2018 και Euro 6b λιγάκι απίθανο,μάλλον 6d. Έχεις κάποιο link για το αμάξι; Είναι από φίλο στη γερμανία που πουλάει το αυτοκίνητο. Μου έστειλε μέσω email όλα τα στοιχεία της άδειας και μου διευκρίνισε μετά από ερώτηση δική μου ότι είναι 6b. Και εμένα μου φάνηκε απίθανο αφού μίλησα με εκτελωνιστή αφότου έμαθα την αξία του αυτοκινήτου (από το γραφείο αξιών) και μου είπε ότι κοστολογείται σαν euro 5. Γνωρίζουμε γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο? Έχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας Ιούνιος του 2018?Τι γράμματα κοστολογούνται σαν euro 5 και ποια σαν euro 6? Δεν μπορώ να καταλάβω! Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Georgeskiadas14
123456789dim Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Καλησπερα σας..γνωριζει καποιος ποσο περιπου εξοδα θα χρειαστει για ενα NISSAN JUKE Acenta Con, 1.197 cc, μοντ. '16, ρύποι(CO2): 130 gr/100km, Euro6 απο χωρα ΕΕ??? γιατι απτις φορμες που διαβαζω κ με τους υπολογισμους δε βγαζω ευκολα ακρη..ευχαριστω εκ των προτερων
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2019 Πουθενά δεν θα βρεις τιμή εκτελωνισμου παρά μόνο σε έναν εκτελωνιστη. Το βασικο τέλος ταξινόμησης,για αμαξι δηλαδη μονο με τον βασικο εξοπλισμο είναι το ίδιο σε ολους τους εκτελωνιστες μιας και δεν το πληρώνεις σε αυτους αλλα στο κρατος, από εκεί και περα η αμοιβή τους ποικίλλει και αν είναι και γνωστός μπορεί να μην σου χρεώσει διάφορα extra,όποτε θα σου βγει πιο φθηνό. Και ξανά θεωρώ εντελώς απαράδεκτο να πληρώνει ο Έλληνας τέλος ταξινόμησης οταν φέρνει αμάξι από χώρα ΕΟΚ.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 8 χρονων αμάξι απο Γερμανία με μόνο 54000χλμ;Μήπως κάπου έχει χαθεί ένα μηδενικό;Εκεί δίπλα στα άλλα;
Bodi11 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα θέλω να φέρω Στη Ελλάδα το αυτοκίνητο που έχω Στη Γερμανία...Τι τελωνείο έχει Range rover evoque sd4 2.2 πετρελαίου 2015 μοντέλο
Laios88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπέρα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει την γνωση,ποσο κοστιζει ο εκτελονισμος του bmw i8 ευχαριστω Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2019 από Laios88
koulouri Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2019 νομιζω πως αν εχεις τα χρηματα για i8 δε σε νοιαζει και πολυ το κοστος εκτελωνισμου! :Ρ στο θεμα μας τωρα, την καλυτερη απαντηση θα την παρεις μονο αν πας το Πρωτιμολογιο αγορας σε γραφειο που αναλαμβανει εκτελωνισμους! αν εχει λιμανι η πολη που μενεις, θα βρεις πολλα γραφεια εκει κοντα..
kitharas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Να ρωτήσω και εγώ κάτι...μεταχειρισμένο εισαγωγής σε μαντρά, είναι φυσιολογικό να μην έχει ταξινομηθεί ακόμα; Όλοι μου είπαν ότι εκδίδουν πινακίδες μόλις το αμάξι πουληθεί.
aGka8l Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, kitharas είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι...μεταχειρισμένο εισαγωγής σε μαντρά, είναι φυσιολογικό να μην έχει ταξινομηθεί ακόμα; Όλοι μου είπαν ότι εκδίδουν πινακίδες μόλις το αμάξι πουληθεί. Όλοι το κάνουν έτσι για να μην πληρώνουν τέλη εκτελωνισμου σε αμάξια που κάθονται
kitharas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι όμως ότι πληρώνονται μετά...Να μην ανησυχώ. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από kitharas
aGka8l Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, kitharas είπε Φαντάζομαι όμως ότι πληρώνονται μετά...Να μην ανησυχώ. οχι να μην ανησυχείς αν δεν εκτελωνιστεί δεν μπορει να παρει πινακίδες , ετσι και αλλιως θα παρεις και παραστατικό αγορας απο τον μαντρά .
agnostos13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, kitharas είπε Φαντάζομαι όμως ότι πληρώνονται μετά...Να μην ανησυχώ. Θεωρητικά ναί...απλά να ξέρεις οτι παίζει πολύ παπατζιλίκι στην αγορά και είναι σύνηθες να σου που οτι δεν έχει πινακίδες (λόγω εκτελονισμού, τελών κλπ) αλλά η ουσία είναι οτι θέλουν να αποφύγουν να πάει το αμάξι για έλεγχο. Εγώ αμάξι που δεν κινείται δεν θα το έπαιρνα...
kitharas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Θεωρητικά ναί...απλά να ξέρεις οτι παίζει πολύ παπατζιλίκι στην αγορά και είναι σύνηθες να σου που οτι δεν έχει πινακίδες (λόγω εκτελονισμού, τελών κλπ) αλλά η ουσία είναι οτι θέλουν να αποφύγουν να πάει το αμάξι για έλεγχο. Εγώ αμάξι που δεν κινείται δεν θα το έπαιρνα... Μου είπαν για έλεγχο μπορεί να παει με ΔΟΚ 8 λεπτά πριν, aGka8l είπε οχι να μην ανησυχείς αν δεν εκτελωνιστεί δεν μπορει να παρει πινακίδες , ετσι και αλλιως θα παρεις και παραστατικό αγορας απο τον μαντρά . Ο εκτελωνισμός γίνεται στο ονομά του φαντάζομαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα