ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Αν δεν εχετε καμια επαφη με Γερμανια, μην επιχειρησετε να παρετε αμαξι ετσι στα τυφλα επειδη βρισκετε στο mobile.de προσφορες. Καλυτερα παρτε απο Ελλαδα. Επισης παιζει ρολο και ο εκτελωνιστης. Ιδια αμαξια να βαλεις στη χωρα και μπορει να πληρωσεις τελειως διαφορετικο ποσο...
IcySpike Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ο πατερας μου γεννηθηκε και μεγαλωσε στη Γερμανια και ξερει τη γλωσσα. Επισης εχει και καποιους φιλους εκει που μπορουν να μας κατευθυνουν γιαυτο ψαχνομαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Στις 19/1/2018 στις 7:18 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε Αν δεν εχετε καμια επαφη με Γερμανια, μην επιχειρησετε να παρετε αμαξι ετσι στα τυφλα επειδη βρισκετε στο mobile.de προσφορες. Καλυτερα παρτε απο Ελλαδα. Επισης παιζει ρολο και ο εκτελωνιστης. Ιδια αμαξια να βαλεις στη χωρα και μπορει να πληρωσεις τελειως διαφορετικο ποσο... Έτσι ακριβώς είναι,αν υπάρχουν άκρες με Γερμανία συμφέρει να ψαξει κάποιος εκεί,αλλιώς θέλει πολύ χρόνο,χρήμα και ψάξιμο.Πρεπει να γνωρίζει κάποιος την αγορά εκεί,τη γλώσσα,εκτός αν πάει κατευθείαν σε αντιπροσωπεία που και πάλι θα πρέπει να συγκρίνει το συνολικό κόστος με την αγορά εδώ.Παντως το ότι οι επιλογές εκεί σε σχέση με εδώ είναι πολλαπλάσιες είναι σίγουρο
koulouri Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 peugeot 307cc 2.0 automatic πριν 7,5 χρονια εκτελωνισμος πληρωσα 5700€ μου βγηκε λιγο πιο φθηνα απ οτι αν το αγοραζα απο Ελλαδα ( τοτε ηταν πολυ ακριβα τα αντιστοιχα εδω ) πληρωνεις στο τελωνειο κατι περιεργα οπως: Α!Εχει διαιρουμενο κλιματισμο;; Πληρωνεις EXTRA, εχει ζαντες αλουμινιου;;; ΕΧΤRA
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Αυτά ακριβως δείχνουν το γυφτιλικι του ελληνικού κρατους.Εχει ηλιοροφή,extra,έχει δερματινα,extra,έχει 4 ροδες,extra,έχει τιμόνι,extra κλπ. Ευρωπαϊκή ένωση,οπου δεν υπαρχουν τελωνεία. Στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα δεν ισχυει. Πιάσαν εναν γνωστό μου με Ε200 με γερμανικά νούμερα,Ελλάδα μένει,δεν επιτρέπει το κράτος τέτοια εγκλήματα.Προστιμο 5.000 ευρώ.Για να το εκτελωνισει ήθελε 8.000 ευρώ.Τους λέει χαριστε μου το πρόστιμο, και θα το εκτελωνισω,θα πάρει το κράτος 8 χιλιάρικα,και κάθε χρονο και τέλη κυκλοφορίας,και το ΦΠΑ απο βενζινες,επισκευές, διόδια και ενα καρό αλλά πραγματα.Τι λέει το κράτος;ΟΧΙ.Πλήρωσε το πρόστιμο και μετα εκτελωνισμος.Τους λέει είστε εντελώς ηλίθιοι;Πλήρωσε το πρόστιμο,το αμάξι έφυγε Γερμανία,και πουλήθηκε εκεί 9 χιλιάρικα. Το ελληνικό κράτος προτίμησε να πάρει 5 χιλιάρικα και τέλος απο το να πάρει 8 χιλιάρικα και να παίρνει και κάθε χρονο απο το αμάξι αυτό έσοδα.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, jmmys είπε Αυτά ακριβως δείχνουν το γυφτιλικι του ελληνικού κρατους.Εχει ηλιοροφή,extra,έχει δερματινα,extra,έχει 4 ροδες,extra,έχει τιμόνι,extra κλπ. Ευρωπαϊκή ένωση,οπου δεν υπαρχουν τελωνεία. Στην Ελλάδα για τα αυτοκίνητα δεν ισχυει. Πιάσαν εναν γνωστό μου με Ε200 με γερμανικά νούμερα,Ελλάδα μένει,δεν επιτρέπει το κράτος τέτοια εγκλήματα.Προστιμο 5.000 ευρώ.Για να το εκτελωνισει ήθελε 8.000 ευρώ.Τους λέει χαριστε μου το πρόστιμο, και θα το εκτελωνισω,θα πάρει το κράτος 8 χιλιάρικα,και κάθε χρονο και τέλη κυκλοφορίας,και το ΦΠΑ απο βενζινες,επισκευές, διόδια και ενα καρό αλλά πραγματα.Τι λέει το κράτος;ΟΧΙ.Πλήρωσε το πρόστιμο και μετα εκτελωνισμος.Τους λέει είστε εντελώς ηλίθιοι;Πλήρωσε το πρόστιμο,το αμάξι έφυγε Γερμανία,και πουλήθηκε εκεί 9 χιλιάρικα. Το ελληνικό κράτος προτίμησε να πάρει 5 χιλιάρικα και τέλος απο το να πάρει 8 χιλιάρικα και να παίρνει και κάθε χρονο απο το αμάξι αυτό έσοδα. Κανονικα δεν επιτρεπεται να κυκλοφορεις για πανω απο καποιους μηνες αμαξι με νουμερα αλλης χωρας, ακομα και της ΕΕ. Και οσοι εχουν Γερμανικα νουμερα (ή Βρετανικα που παιζουν που και που), συνηθως εχουν καποια βαση, δηλαδη υπαρχει δηλωμενος κατοικος στη Γερμανια ωστε να μην ειναι τοσο ξεκρεμαστοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δηλωμένος απλά δεν αρκεί.Και τον δικο μου που έπιασαν στους ευζώνους τα σύνορα,το χαιβανι πήγαινε στο καζίνο στα Σκόπια, δηλωμένος Γερμανία ηταν. Πρεπει να μην κανεις καθόλου φορολογική δήλωση εδώ ή αν κανεις να γράφει κάτοικος εξωτερικου και αν είσαι παντρεμένος πρεπει και η γυναικα σου να κανει ιδιου τύπου φορολογική δήλωση. Δεν κοιτάνε ποσο καιρό είναι το αμάξι Έλλάδα, αλλά την φορολογική δήλωση του ιδιοκτήτη. Λόγω του οτι είχε γεμίσει η Ελλάδα βουλγαρικα .
vilis459 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) RENAULT LAGUNA III T.Diesel EZ:04/2008 1467ccm 110ps Euro 4 ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΛΠ ? Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2019 από vilis459
Nickokin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, vilis459 είπε RENAULT LAGUNA III T.Diesel EZ:04/2008 1467ccm 110ps Euro 4 ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ . ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΛΠ ? Αυτό θα στο πει επακριβώς ένας εκτελωνιστής... Πλέον όμως δεν αξίζει να εισάγεις παλιάς αντιρρυπαντικής τεχνολογίας αυτοκίνητα euro 4 από το εξωτερικό , με τους φόρους θα σου βγει μπορεί και ακριβότερα από το ότι να το πάρεις από εδώ , εκτός κι αν είναι κάτι τόσο εξεζητημένο που δεν μπορείς να το βρεις Ελλάδα....
teddy71 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Επίσης απαγορεύεται η κυκλοφορία των euro4 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
BarcodeCrew Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, teddy71 είπε Επίσης απαγορεύεται η κυκλοφορία των euro4 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αν ομως εχει δηλωσει κατοικια σε αλλη πολη μπορει
johnkou77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Eγω παντως που μενω επαρχια και ειμαι κατοχος euro4 πετρελαιο η αδεια αναφερει απαγορευεται η κυκλοφορια σε Αθηνα και Θεσσαλονικη.
Nickokin Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, BarcodeCrew είπε Αν ομως εχει δηλωσει κατοικια σε αλλη πολη μπορει Πολλοί το κάνουν αυτό , το υπουργείο όμως σκέφτεται να κάνει ταυτοποίηση στοιχείων , αν μία στο εκατομμύριο συμβεί τα πρόστιμα θα πέσουν βροχή, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και συμβαίνει και με τα ανασφάλιστα.
G.bar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, BarcodeCrew είπε Αν ομως εχει δηλωσει κατοικια σε αλλη πολη μπορει 70 ευρώ προς το παρόν το πρόστιμο αν κυκλοφορείς σε Αθηνα η Θεσ/κη.
paylidis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, G.bar είπε 70 ευρώ προς το παρόν το πρόστιμο αν κυκλοφορείς σε Αθηνα η Θεσ/κη. Όσονουπο έρχεται η κατασχεσουλα για τις μπορουχες diesel παλαιότερες του V
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα