Ιάσωνbitc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα. Καταρχήν να πω οτι έχω 2 κάρτες μέσα στο PC μου(μία AMD rx 580 και μία AMD HD 7950) Πριν το bios update τις χώριζε κανονικά το amd catalyst center (Σε κύρια και χωριστή) Μετά απο bios update της asrock ab350 gaming k4 δεν τις χωρίζει πλέον και εκτός απ αυτό δεν δείχνει το logo του asrock bios στην εκκίνηση(εκτός αν βγάλω έξω την AMD HD 7950.Τότε το δείχνει κανονικά το logo του asrock bios) Μου τις δείχνει έτσι: Εχω κανει uninstall με ddu σε safemode κανονικά και επανεγκατασταση των gpu drivers αλλά τίποτα. Μπορείτε να με βοηθήσετε να βρώ κάποια λύση;
Ιάσωνbitc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Κυρίως το bios με ενδιαφέρει να εμφανίζει.
Sheogorath Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Δεν έχει στο bios να επιλέξεις την πρώτη/κυρια; Λογικά δίνει εικόνα η 7950 μέχρι να φορτώσουν οι drivers. Δοκίμασε να βαλεις το καλώδιο εκεί να δεις. 1
Ιάσωνbitc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/1/2018 στις 4:31 ΜΜ, Sheogorath είπε Καλησπέρα, Δεν έχει στο bios να επιλέξεις την πρώτη/κυρια; Λογικά δίνει εικόνα η 7950 μέχρι να φορτώσουν οι drivers. Καλησπέρα ψάχνω να βρω την επιλογή στο bios να επιλέξω την πρώτη/κυρια αλλά δεν το βρίσκω.Που ακριβώς είναι? Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από Ιάσωνbitc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα