Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 7 μηνες ειχα στην ακρουλα μια μικρη γραμμη στην οθονη χωρις να με επιρεαζει σε κατι αλλο μεχρι που ξαφνικα εγινε αυτο! Μετα ομως απο ενα απλο restart ολα καλα στο macbook μου! τι προβλημα λετε να ειναι και τι πρεπει να κανω! Οθονη η καρτα γραφικων το σοζω η θα το κλαιω σε λιγο καιρο? 

Επιπλεον τι γνωμη εχετε για τα καινουργια touchbar του 2017 αξιζει η αγορα τους αν ειναι να βρω να το δωσω το macbook μου (late 2014)

IMG_4213.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την πείρα μου μπορώ να σου πω ότι αφού έφτιαξε μετά από restart τότε το πρόβλημα δεν είναι στην οθόνη.  

Έχω δει τέτοιες γραμμές σε PC λόγω καινούργιας αλλά ελαττωματικής  κάρτας γραφικών ή φτυσμένης.  

Επεξ/σία από kriosgr
Δημοσ.
9 ώρες πριν, kriosgr είπε

Από την πείρα μου μπορώ να σου πω ότι αφού έφτιαξε μετά από restart τότε το πρόβλημα δεν είναι στην οθόνη.  

Έχω δει τέτοιες γραμμές σε PC λόγω καινούργιας αλλά ελαττωματικής  κάρτας γραφικών ή φτυσμένης.  

Δεν θα διαφωνήσω. Απλά σκέφτομαι ότι πολύ πιθανόν να είναι η οθόνη η κάποια επαφή μέσα. Επίσης μην ξεχνάμε ότι έδω και τόσο καιρό έχω στην ακρη Της οθόνης μου αυτήν την γραμμή δεν θα μπορούσε να φταίει κάπως αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...