Fulgore Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, kostasrodos29 είπε Και εγώ του απάντησα το iPhone δεν κατάλαβα το πρόβλημα σου εσένα ποιο είναι ... Του απαντησες κατι ασχετο μιας και τα εχει αγορασει και τα δυο κινητα και τα χρησιμοποιει,δεν ειναι σε καποι διλλημα ποιο κινητο να αγορασει,ουτε ανοιξε γιαυτο το λογο το θεμα. 2 ώρες πριν, peronoforos είπε s8 plus πριν βγει το s9 κυρίως για λόγους τιμής ... καλυτερα βαλτο τωρα γιατι οσο περναει ο καιρος τοσο χειροτερα θα ειναι που θα μαζευτουν πολλες αγγελιες.Το οτι ειναι δικαρτο ειναι κακο δυστηχως(στην πωληση)γιατι δεν καλυπτεται απο την εδω Samsung.
peronoforos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Πρέπει να έχω κάποιο battery drain από ότι βλέπω... Μήπως φταίει το gear s που έχω συνδεδεμένο?
kostasrodos29 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Fulgore είπε Του απαντησες κατι ασχετο μιας και τα εχει αγορασει και τα δυο κινητα και τα χρησιμοποιει,δεν ειναι σε καποι διλλημα ποιο κινητο να αγορασει,ουτε ανοιξε γιαυτο το λογο το θεμα. Πάμε πάλι επειδή κάποιο πρόβλημα έχεις μαζί μου εσύ δεν εξηγείται . Γράφει το παλικάρι το παρακάτω : 50/50 Είμαι πιο να κρατήσω.... Και του απαντάω εγώ από τα δύο το iPhone . Που είναι το λάθος μου ? Και ποιος είσαι εσύ που θα με κρίνεις ? Αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτός θα μπορούσε να μου πει είναι ο απευθυνόμενος και όχι εσύ . Και μπαίνεις εσύ και γράφεις με επιθετικό τρόπο λες και σου θίξαμε την Samsung . Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από kostasrodos29
Fulgore Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, kostasrodos29 είπε Πάμε πάλι επειδή κάποιο πρόβλημα έχεις μαζί μου εσύ δεν εξηγείται . Γράφει το παλικάρι το παρακάτω : 50/50 Είμαι πιο να κρατήσω.... Και του απαντάω εγώ από τα δύο το iPhone . Που είναι το λάθος μου ? Και ποιος είσαι εσύ που θα με κρίνεις ? Αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτός θα μπορούσε να μου πει είναι ο απευθυνόμενος και όχι εσύ . Και μπαίνεις εσύ και γράφεις με επιθετικό τρόπο λες και σου θίξαμε την Samsung . Λες(ή σου φαινεται λογικο)να εδωσε 900ευρω για το Iphone X πριν λιγες μερες που πηρε να ειναι σε ολα ικανοποιημενος και ξαφνικα να θελει να το πουλησει?Το θεμα αυτο ανοιχτηκε για το αν αξιζει να αγορασει το Iphone X.Αλλιως θα ρωταγε το αν αξιζει η αγορα του Iphone X σε σχεση με το Galaxy S8 πριν το αγορασει. Επισης ποια Samsung μου θιξατε την οποια δεν γουσταρω(και ουτε εχω samsung κινητο)?
peronoforos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου έσβησα swiftkey και το whatsapp και όλα οκ τώρα.... κοντεύω τις 6 ώρες και είμαι στο 30% μπαταρία....Πολύ καλή διαχείριση ενέργειας αυτός ο επεξεργαστής.... Απορώ γιατί δε βάζουν μια 3500 Mah μπαταρία.....10 ωρο χρήσης σίγουρα θα είχαμε Στο χέρι η αίσθηση που σου αφήνει το iPhone είναι αρκετά ανώτερη από το s8. Μάλλον το ατσάλι το κάνει στιβαρό αλλά και το γυαλί είναι διαφορετικό από το s8...μου φαίνεται πιο ακριβό και πιο καλή αίσθηση έτσι που το κρατάω. Οι εφαρμογές οι ίδιες στο iPhone που υπάρχουν στο android είναι καλύτερα γραμμένες ρολαρουν πιο καλά στο iphone...Επίσης βλέπω πχ στο android δουλεύω την εφαρμογή facetune. Μπήκα στο iOS Και υπήρχε εφαρμογή facetune 2! Άρα μάλλον στο iOS βγαίνουν πιο γρήγορα νέες εφαρμογές από τους developers. Μια άλλη παρατήρηση που έκανα είναι ότι πχ έχω ειδοποίηση στο messenger . Χτυπάει πρώτα το iPhone μετα το s8. Το ίδιο στα email(Αυτό μπορεί να είναι τυχαίο) Επίσης έκλεισα την αυτόματη φωτεινότητα και πραγματικά το μαξ του iPhone είναι αρκετά μεγαλύτερο από το μαξ του s8 ..... Επίσης στα γράμματα μου φαίνεται πιο καθαρό το iPhone και άρχισαν να μου αρέσουν τα νορμαλ χρώματα. Κυρίως η αντίθεση το screen contrast μου αρέσει σε σκοτεινά βίντεο Ένα jailbreak έμεινε να περιμένω.... Γιατί η παραμετροποίηση μαρεσει....Ένας λόγος που ακόμα κρατάω το s8 στην άλλη τσέπη .... έχω shortcuts σε διευθύνσεις ίντερνετ που είναι αρκετά χρήσιμα.... Η άποψη μου είναι ότι το s8 αξίζει 100% τα λεφτά του αλλά σε καμία περίπτωση το iPhone δεν αξίζει 950-1000+ που τα δίνουν. Άντε 840 Που έδωσα εγώ (με θήκη-γυαλί spigen) είναι σαν να έδωσα 800 Που αξίζει. Το πιο καφριλικο που εκανα με το iPhone ειναι που κατεβασα το csr racing 2 και έχει επιλογή να βάλεις με ar το αμάξι σε πραγματικές διαστάσεις έξω στον αληθινό κόσμο. Το έδειξα σε φίλους με κοιτούσαν σαν εξωγήινο...Αφού μπορείς να ανοίξεις τις πόρτες και να δεις μέσα ταμπλό καθίσματα μηχανή κλπ.... Όλα αυτά περπατώντας γύρω γύρω σαν να είναι εκεί.... Αυτό το ar αν εξελιχθεί θα κάνει παπαδες Δεν είμαι κολλημένος σε android ούτε σε iOS. Απλα αναφέρω την εμπειρία χρήσης μου με βάση πως δουλεύω και χρησιμοποιω τις συσκευές. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από peronoforos
kostasrodos29 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, peronoforos είπε Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου έσβησα swiftkey και το whatsapp και όλα οκ τώρα.... κοντεύω τις 6 ώρες και είμαι στο 30% μπαταρία....Πολύ καλή διαχείριση ενέργειας αυτός ο επεξεργαστής.... Απορώ γιατί δε βάζουν μια 3500 Mah μπαταρία.....10 ωρο χρήσης σίγουρα θα είχαμε Στο χέρι η αίσθηση που σου αφήνει το iPhone είναι αρκετά ανώτερη από το s8. Μάλλον το ατσάλι το κάνει στιβαρό αλλά και το γυαλί είναι διαφορετικό από το s8...μου φαίνεται πιο ακριβό και πιο καλή αίσθηση έτσι που το κρατάω. Οι εφαρμογές οι ίδιες στο iPhone που υπάρχουν στο android είναι καλύτερα γραμμένες ρολαρουν πιο καλά στο iphone...Επίσης βλέπω πχ στο android δουλεύω την εφαρμογή facetune. Μπήκα στο iOS Και υπήρχε εφαρμογή facetune 2! Άρα μάλλον στο iOS βγαίνουν πιο γρήγορα νέες εφαρμογές από τους developers. Μια άλλη παρατήρηση που έκανα είναι ότι πχ έχω ειδοποίηση στο messenger . Χτυπάει πρώτα το iPhone μετα το s8. Το ίδιο στα email(Αυτό μπορεί να είναι τυχαίο) Επίσης έκλεισα την αυτόματη φωτεινότητα και πραγματικά το μαξ του iPhone είναι αρκετά μεγαλύτερο από το μαξ του s8 ..... Επίσης στα γράμματα μου φαίνεται πιο καθαρό το iPhone και άρχισαν να μου αρέσουν τα νορμαλ χρώματα. Κυρίως η αντίθεση το screen contrast μου αρέσει σε σκοτεινά βίντεο Ένα jailbreak έμεινε να περιμένω.... Γιατί η παραμετροποίηση μαρεσει....Ένας λόγος που ακόμα κρατάω το s8 στην άλλη τσέπη .... έχω shortcuts σε διευθύνσεις ίντερνετ που είναι αρκετά χρήσιμα.... Η άποψη μου είναι ότι το s8 αξίζει 100% τα λεφτά του αλλά σε καμία περίπτωση το iPhone δεν αξίζει 950-1000+ που τα δίνουν. Άντε 840 Που έδωσα εγώ (με θήκη-γυαλί spigen) είναι σαν να έδωσα 800 Που αξίζει. Το πιο καφριλικο που εκανα με το iPhone ειναι που κατεβασα το csr racing 2 και έχει επιλογή να βάλεις με ar το αμάξι σε πραγματικές διαστάσεις έξω στον αληθινό κόσμο. Το έδειξα σε φίλους με κοιτούσαν σαν εξωγήινο...Αφού μπορείς να ανοίξεις τις πόρτες και να δεις μέσα ταμπλό καθίσματα μηχανή κλπ.... Όλα αυτά περπατώντας γύρω γύρω σαν να είναι εκεί.... Αυτό το ar αν εξελιχθεί θα κάνει παπαδες Δεν είμαι κολλημένος σε android ούτε σε iOS. Απλα αναφέρω την εμπειρία χρήσης μου με βάση πως δουλεύω και χρησιμοποιω τις συσκευές. Πάρα πολύ αναλυτικός μπράβο είναι χρήσιμο για κάποιους που είναι σε δίλημμα ποιο να πάρουν . Έτσι κοιτάζουν κρίνουν και αποφασίζουν ποιο από τα δύο να πάνε . Το S8 πάντως ακόμα και σήμερα όποιος μου πει του λέω όταν θέλει να μην δώσει ένα σκασμό λεφτά μόνο και μόνο για να λέει ότι έχει iPhone να πάρει S8 γιατί κατά την γνώμη μου αξίζει με τα χίλια τα λεφτά του ενώ το iPhone δυστυχώς όχι απλά πληρώνεις αυτό το μήλο που ή τα στάζεις και το παίρνεις ευτυχώς εγώ μέσω κάποιων καταστάσεων δεν έδωσα Ευρώ έδωσα το 8 plus και 0-0 πήρα το X αλλιώς αν μου έλεγες δώσε 1200 να πάρεις το X θα σου έλεγα δεν τρελάθηκα ακόμα ;-).
peronoforos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, kostasrodos29 είπε Πάρα πολύ αναλυτικός μπράβο είναι χρήσιμο για κάποιους που είναι σε δίλημμα ποιο να πάρουν . Έτσι κοιτάζουν κρίνουν και αποφασίζουν ποιο από τα δύο να πάνε . Το S8 πάντως ακόμα και σήμερα όποιος μου πει του λέω όταν θέλει να μην δώσει ένα σκασμό λεφτά μόνο και μόνο για να λέει ότι έχει iPhone να πάρει S8 γιατί κατά την γνώμη μου αξίζει με τα χίλια τα λεφτά του ενώ το iPhone δυστυχώς όχι απλά πληρώνεις αυτό το μήλο που ή τα στάζεις και το παίρνεις ευτυχώς εγώ μέσω κάποιων καταστάσεων δεν έδωσα Ευρώ έδωσα το 8 plus και 0-0 πήρα το X αλλιώς αν μου έλεγες δώσε 1200 να πάρεις το X θα σου έλεγα δεν τρελάθηκα ακόμα ;-). Τυχερός...Πόσο σου βγήκε; Εγώ πάνω από 900 δε θα έδινα με τίποτα...Για σφραγισμένο κιόλας
kostasrodos29 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, peronoforos είπε Τυχερός...Πόσο σου βγήκε; Εγώ πάνω από 900 δε θα έδινα με τίποτα...Για σφραγισμένο κιόλας Περίπου 800 σφραγισμένο μου βγήκε .
peronoforos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 37 λεπτά πριν, kostasrodos29 είπε Περίπου 800 σφραγισμένο μου βγήκε . Ευκαιριαρα χαχα τυχερέ...(Όχι ότι εγώ δεν είμαι) Πέφτει όμως βλέπω στο skroutz
kostasrodos29 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, peronoforos είπε Ευκαιριαρα χαχα τυχερέ...(Όχι ότι εγώ δεν είμαι) Πέφτει όμως βλέπω στο skroutz 1060 και είναι νωρίς ακόμα . Τον Ιούνιο θα είναι μια καλή επιλογή αγοράς που θα μπορεί να βρει κάποιος καλές ευκαιρίες . Εγώ το πήρα με την προυπόθεση να το κρατήσω δύο χρόνια πλέον αντί ένα όπως έκανα μέχρι τώρα .
takisanar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 ειχα παρει demo iphone 6 και δεν γινεται να κανεις restore oute τπτ εχει δικο του λογισμικο μεσα και δεν μπορεις να επεμβεις
iCyd Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, takisanar είπε ειχα παρει demo iphone 6 και δεν γινεται να κανεις restore oute τπτ εχει δικο του λογισμικο μεσα και δεν μπορεις να επεμβεις Μα του φιλου παραπανω , μια χαρα δουλεψε .
kostasrodos29 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, takisanar είπε ειχα παρει demo iphone 6 και δεν γινεται να κανεις restore oute τπτ εχει δικο του λογισμικο μεσα και δεν μπορεις να επεμβεις Δεν νομίζω γιατί βάζοντας το σε dfu mode τα ξερνάει όλα ;-).
takisanar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 παιδια τι να πω, εγω εχοντας λιγες γνωσεις δεν καταφερα τπτ, ουτε με restore ουτε dfu ουτε jb, μακαρι αμα τα καταφερεις, και αν ναι πες μας τον τροπο
peronoforos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς απλά πρέπει στις ρυθμίσεις περιορισμοί να μην έχει τίποτα Κανονικά γίνεται restore.... έχω την 11.2.2 κιόλας. Δεν βγάζει μήνυμα στο iTunes καν ότι έχω demo.... Δε ξέρω με το δικό σου τι πέζει πάντως εγώ έχω πλήρες iPhone x και με faceid και FaceTime Και όλα... Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από peronoforos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα