peronoforos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το πηρα δεν έχει δόνηση όταν πατάω το πληκτρολόγιο επίσης τα έχω δίπλα δίπλα με s8 τα χρώματα μου φαίνονται λίγο ξεθωριασμένα ... ίσως και η φωτεινότητα λίγο χειρότερη αλλα ηχεία σούπερ κάμερα αρκετά καλύτερη πάει σφαίρα
iCyd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη της δονησης με την αφη (στο πληκτρολογιο)? edit: Βασικα δεν ειχα ποτε δονηση on tap στα κινητα μου και δεν θυμαμαι αν ειχε τετοια επιλογη το iPhone. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από iCyd 1
kostasrodos29 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, peronoforos είπε Το πηρα δεν έχει δόνηση όταν πατάω το πληκτρολόγιο επίσης τα έχω δίπλα δίπλα με s8 τα χρώματα μου φαίνονται λίγο ξεθωριασμένα ... ίσως και η φωτεινότητα λίγο χειρότερη αλλα ηχεία σούπερ κάμερα αρκετά καλύτερη πάει σφαίρα Το S8 δεν έχει φυσικά μην σε ξεγελάει σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι ποιο ζωντανά να το πω ίσως .... Και εμένα μου αρέσει αυτό να σου πω . 1
flyer Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, peronoforos είπε ..δεν έχει δόνηση όταν πατάω το πληκτρολόγιο ... settings/sounds & haptics/system haptics
peronoforos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ακόμα έχω και το s8 plus και το IPhone x.... Τα Θέλω και τα 2 χαχαχαχα δε μπορώ να αφήσω το s8 αλλά μαρεσει και το x..... πφφ 1
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Το S8+εχει τεραστια οθονη(+παραπανω αναλυση)και θηριο μπαταρια αρα λογικο.Το κρατας και ως μινι tablet που λεει ο λογος.
peronoforos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Πιάνω s8 και χαίρομαι....Πιάνω iPhone απόλαυση ... Αλλά.... s8 επιλέγω πάντα για YouTube και σερφάρισμα... iPhone για να μιλάω... 50/50 Είμαι πιο να κρατήσω.... Ποιοτικά πάντως το iPhone μου φαίνεται ανώτερο....πιο καλό γυαλί στην αίσθηση πιο καλά υλικά σίγουρα. Και πιο γρήγορο ότι και να λέμε
Fulgore Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ειναι καλυτερο στην αισθηση για το γυρω γυρω ανοξειδωτο ατσαλι που εχει και επισης επειδη ειναι πιο μικρο σε μεγεθος(που βολευει στην ομιλια). Κατι μονο που πρεπει να γνωριζεις για το iphone ειναι οτι αν σπασει το πισω μερος(λεμε τωρα επειδη και εγω δεν ειμαι αγιος και μου εχει πεσει κινητο κατω)η apple ζηταει οσο κοστιζει ολοκληρο το galaxy s8 για να σου φτιαξει το πισω μερος,αρα θηκη και μεγαλη προσοχη .https://support.apple.com/en-gb/iphone/repair/service/pricing
kostasrodos29 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, peronoforos είπε Πιάνω s8 και χαίρομαι....Πιάνω iPhone απόλαυση ... Αλλά.... s8 επιλέγω πάντα για YouTube και σερφάρισμα... iPhone για να μιλάω... 50/50 Είμαι πιο να κρατήσω.... Ποιοτικά πάντως το iPhone μου φαίνεται ανώτερο....πιο καλό γυαλί στην αίσθηση πιο καλά υλικά σίγουρα. Και πιο γρήγορο ότι και να λέμε Από αυτά τα δύο θα σου έλεγα iPhone Χ.
iCyd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Βαλτα κατω , ζυγισε τα και δες τι σε συμφερει. Αμα ειναι να πουλησεις καποιο πρωτα εννοειται δινεις το S8 και κρατας το Χ . Σε 3 - 4 χρονια θα κανει το Χ μεταχειρισμενο οσο κανει το S8 τωρα καινουργιο. Ολα τα παραπανω σε περιπτωση μεταπωλησης. Εγω τωρα Samsung Note 8 θα επαιρνα
Fulgore Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, kostasrodos29 είπε Από αυτά τα δύο θα σου έλεγα iPhone Χ. Ο ανθρωπος δεν ρωταει ποιο κινητο να αγορασει γιατι τα εχει και τα 2..... 1 ώρα πριν, iCyd είπε Βαλτα κατω , ζυγισε τα και δες τι σε συμφερει. Αμα ειναι να πουλησεις καποιο πρωτα εννοειται δινεις το S8 και κρατας το Χ . Σε 3 - 4 χρονια θα κανει το Χ μεταχειρισμενο οσο κανει το S8 τωρα καινουργιο. Ολα τα παραπανω σε περιπτωση μεταπωλησης. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εγω τωρα Samsung Note 8 θα επαιρνα Οχι ρε τι οσο κανει το S8 και παραπανω θα κοστιζει. Ναι σιγα μην κανει το Iphone x σε 4 χρονια εκτος εγγυησης 600ευρω......
iCyd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οχι ρε τι οσο κανει το S8 και παραπανω θα κοστιζει. Ναι σιγα μην κανει το Iphone x σε 4 χρονια εκτος εγγυησης 600ευρω...... Μακαρι να ειμαστε εδω και να το δουμε. Σιγουρα ολοι θα πουλανε τα "συλλεκτικα" μηλαρακια σε τρελες τιμες. Ολοι ξερουμε πως ευτυχως ή δυστυχως η apple κραταει τιμες στην μεταπωληση!
peronoforos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Ε καλά αυτό είναι και το ντέμο μοντέλο όχι ότι έχει καμία διαφορά βέβαια Θα προσπαθήσω να πουλήσω το s8 plus πριν βγει το s9 κυρίως για λόγους τιμής ... αν και θα μου λείψει .....είναι και δικαρτο
kostasrodos29 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Ο ανθρωπος δεν ρωταει ποιο κινητο να αγορασει γιατι τα εχει και τα 2..... Και εγώ του απάντησα το iPhone δεν κατάλαβα το πρόβλημα σου εσένα ποιο είναι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα