kostasrodos29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 7 ώρες πριν, iCyd είπε Εχω φιλο που παιρνει ετσι πολλα χρονια κινητα demo επειδη εχει γνωστο σε παρομοιο καταστημα. Μακάρι να είχα και εγώ είναι πολύ καλή μαγκιά αυτή να έχεις κάποιο γνωστό και να τα παίρνεις φτηνά γιατί το πουλάς μετά από ένα χρόνο πάλι στα λεφτά σου και έχεις κάνει το κομμάτι σου και δεν έχεις χάσει και χρήματα ;-).
iCyd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, kostasrodos29 είπε Μακάρι να είχα και εγώ είναι πολύ καλή μαγκιά αυτή να έχεις κάποιο γνωστό και να τα παίρνεις φτηνά γιατί το πουλάς μετά από ένα χρόνο πάλι στα λεφτά σου και έχεις κάνει το κομμάτι σου και δεν έχεις χάσει και χρήματα ;-). Nαι ειναι καλη φαση , βεβαια αυτος δεν προλαβαινει να το πουλησει . Δεν ειναι απο τα ατομα που προσεχουν τα πραγματα τους , συνηθως στα κινητα του καποιο κομματι θα λειπει απο την οθονη
kostasrodos29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, iCyd είπε Nαι ειναι καλη φαση , βεβαια αυτος δεν προλαβαινει να το πουλησει . Δεν ειναι απο τα ατομα που προσεχουν τα πραγματα τους , συνηθως στα κινητα του καποιο κομματι θα λειπει απο την οθονη Αχαχαχαχα
SaFiS Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Τα Demo κανονικά δεν είναι προς πώληση, βάση πολιτικής της Apple και δεν τα καλύπτει για 2 χρόνια...
kostasrodos29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, SaFiS είπε Τα Demo κανονικά δεν είναι προς πώληση, βάση πολιτικής της Apple και δεν τα καλύπτει για 2 χρόνια... Αν του κόψει απόδειξη τα καλύπτει μια χαρά έχει πάρει φίλος μου έτσι .
iCyd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Και γω νομιζω δεν εχει εγγυηση για 2 χρονια . Λογικα αν εχει εγγυηση θα εχει για 3μηνο ή 6μηνο.
kostasrodos29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, iCyd είπε Και γω νομιζω δεν εχει εγγυηση για 2 χρονια . Λογικα αν εχει εγγυηση θα εχει για 3μηνο ή 6μηνο. Δύο χρόνια εγγύηση έχει παιδιά . Δεν υπάρχει πουθενά στην νομοθεσία που να λέει αν πάρω μια συσκευή μέσα από το κατάστημα demo ή εκθεσιακή έχει λιγότερη εγγύηση . Η εγγύηση είναι δύο χρόνια !
iCyd Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι αυτο που προαναφερθηκε , τα demo κανονικα δεν ειναι για πωληση, οποτε δεν ξερω κατα ποσο μπορει να εχει αποδειξη/εγγυηση. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από iCyd
kostakiss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Τα demo(iphone) δεν περιλαμβανουν ακουστικα αρα και τον ανταπτορα στο Χ. Επισης εχει σιγουρα 12 μηνες εγγυηση μεσω apple και το μονο που προτεινω να μαθεις ειναι για τον 2ο χρονο και να μας ενημερωσεις. το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις restore μεσω itunes . κατα τα αλλα με γεια σου
peronoforos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δεν έχω πρόβλημα με το demo απλα μετά αν θέλω να το δώσω τι γίνεται; θα πρέπει να πουληθεί σαν demo....
kostasrodos29 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, peronoforos είπε Δεν έχω πρόβλημα με το demo απλα μετά αν θέλω να το δώσω τι γίνεται; θα πρέπει να πουληθεί σαν demo.... Δεν έχεις πρόβλημα δεν έχει κάποιο πρόβλημα εδώ έχει τύχει σε παλιότερα μοντέλα παιδιά να αγοράζουν demo χωρίς καν να τους το έχουν πει και το είδαν όταν πήγαν σπίτι θυμάμαι .
peronoforos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Το τσέκαρα πάλι από κοντά έβαλα και το coconut λεει 100% health η μπαταρία. Δεν έχει καμία γρατζουνιά σε spigen θήκη και γυαλί....στα 850... θα προχωρήσω λέω....βαρέθηκα να περιμένω να πέσει η τιμή Από εγγύηση 1 χρόνο μόνο το τσέκαρα και στο site της apple.... Επίσης ακουστικά αντάπτορα μέσα έβαλε από άλλο κουτί....
kostasrodos29 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Η τιμή είναι χώμα αν δεν θες να το πάρεις εσύ πες μου να το πάρω εγώ ;-).
kostakiss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 2 hours ago, peronoforos said: Το τσέκαρα πάλι από κοντά έβαλα και το coconut λεει 100% health η μπαταρία. Δεν έχει καμία γρατζουνιά σε spigen θήκη και γυαλί....στα 850... θα προχωρήσω λέω....βαρέθηκα να περιμένω να πέσει η τιμή Από εγγύηση 1 χρόνο μόνο το τσέκαρα και στο site της apple.... Επίσης ακουστικά αντάπτορα μέσα έβαλε από άλλο κουτί.... απορω τι περιμενεις
iCyd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, peronoforos είπε Το τσέκαρα πάλι από κοντά έβαλα και το coconut λεει 100% health η μπαταρία. Δεν έχει καμία γρατζουνιά σε spigen θήκη και γυαλί....στα 850... θα προχωρήσω λέω....βαρέθηκα να περιμένω να πέσει η τιμή Από εγγύηση 1 χρόνο μόνο το τσέκαρα και στο site της apple.... Επίσης ακουστικά αντάπτορα μέσα έβαλε από άλλο κουτί.... Σε αυτη την τιμη το παιρνεις χωρις δευτερη σκεψη . Το τηλεφωνο φαινεται αψογο! Προχωρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα