Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Eντοπίστηκε ένα ζήτημα στις αγγελίες, λόγω του οποίου επιτρεπόταν μόνο μία επανυποβολή τους. Το όριο αυτό δεν αποτελεί νέα πολιτική του insomnia και πρόκειται να αφαιρεθεί πολύ σύντομα, ώστε να επανέλθει η δυνατότητα νέας υποβολής μιας αγγελίας όσες φορές επιθυμεί ο δημιουργός της. Μόλις αποκατασταθεί το πρόβλημα θα υπάρξει νέα ενημέρωση.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Το ζήτημα με τη νέα υποβολή αγγελίας έχει λυθεί. Δεν υφίσταται πλέον όριο στις νέες υποβολές. Αν παρ' ελπίδα, εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα, παρακαλώ ενημερώστε μέσω αναφοράς. 1
Ευλογητός Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δεν μπορώ να κανω νέα υποβολή στην αγγελία μου.Δεν εχει καπου την ενδειξη για να το κανω.Συμβαινει κατι;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Όχι, δεν συμβαίνει κάτι στην περίπτωσή σου: έχεις δύο ενεργές αγγελίες ήδη, άρα δεν μπορείς να κάνεις νέα υποβολή μέχρι να εκπνεύσει ο χρόνος της μίας, τουλάχιστον.
Ευλογητός Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μετά από πόσο χρόνο εκπνεει ο χρόνος μιας ενεργης αγγελίας; μις εβδομαδα;
Spiros2332 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Έχω 2 ενεργές αγγελίες αλλά πουλήθηκε εναν προιον που είχα σε αγγελία που είχε απενεργοποιηθεί. Πώς αφήνω αξιολόγηση???
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Spiros2332 είπε Έχω 2 ενεργές αγγελίες αλλά πουλήθηκε εναν προιον που είχα σε αγγελία που είχε απενεργοποιηθεί. Πώς αφήνω αξιολόγηση??? Πρέπει να λήξει το διάστημα μίας από τις ενεργές, ώστε να κάνεις νέα υποβολή σε αυτή όπου πουλήθηκε το αντικείμενο: στη συνέχεια, επιλέγεις ολοκλήρωση, ορίζεις αγοραστή και αμέσως έχετε δικαίωμα αξιολόγησης και οι δύο.
Spiros2332 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Snoob είπε Πρέπει να λήξει το διάστημα μίας από τις ενεργές, ώστε να κάνεις νέα υποβολή σε αυτή όπου πουλήθηκε το αντικείμενο: στη συνέχεια, επιλέγεις ολοκλήρωση, ορίζεις αγοραστή και αμέσως έχετε δικαίωμα αξιολόγησης και οι δύο. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Θα παραμείνει όμως για μια εβδομαδα? Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από Spiros2332
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Oι ενεργές κάποια στιγμή θα λήξουν (ή θα περάσουν σε στάδιο ολοκλήρωσης, όμως εδώ μας απασχολεί το διάστημα από την αρχική ή τη νέα υποβολή τους, άρα μένουμε στο "7 ημέρες"). Τότε, θα έχεις δυνατότητα νέας υποβολής: επιλέγεις την αγγελία όπου πουλήθηκε το αντικείμενο, κάνεις νέα υποβολή και συνεχίζεις κανονικά. Στις 7 ημέρες θα έχεις και αυτό το slot στη διάθεσή σου.
Spiros2332 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ για τις ταχύτατες διευκρινήσεις!!!
asderis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Εχω ενα προβλημα. Ενω εχω ελευθερη αγγελια δεν με αφηνει να τη δημιουργησω. Μου βγαζει το γνωστο μνμ για τις 2 επιτρεπομενες την εβδομαδα. Εκτος και αν απενεργοποιηθηκε η δευτερη πριν απο οτι θα επρεπε.
asderis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καποιος που να μπορει να βοηθησει; Το προβλημα παραμενει.
asderis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πιο περιεργο ειναι οτι εχει ερθει και η σχετικη ειδοποιηση με email οτι η αγγελια εληξε και οτι μπορω να κανω νεα υποβολη. Θα δειξει. ____________ 22:35 Ολα οκ τωρα. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από asderis Λυθηκε
t_sakk Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα και από εμένα. Έχω μια αγγελία ολοκληρωμένη η οποία το όριο των 7 ημερών λήγει αύριο και μια η οποία δεν ολοκληρώθηκε και απενεργοποιήθηκε. Προσπαθώ να βάλω μια νέα και μου έγραψε αμέσως ότι έπιασε το όριο των 7 ημερών και απενεργοποιήθηκε και αυτόματα μου λέει ότι έπιασα το εβδομαδιαίο όριο. Μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις