Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά defacer, επειδή κάποιες φορές θες να αναλύεις τα πάντα επιστημονικά, θα έπρεπε και εδώ να κάνεις το ίδιο αφού ανακατεύεις ποσοστά και πιθανότητες στην υπόθεση κλπ.

Εγώ θα ρωτούσα : Μάστορα που μένεις; Κέντρο Αθήνας και γυρνάς με τα πόδια από τη δουλειά; Πάρε το και ας σε πιάσει η αστυνομία για χρήση. Προκειμένου να βρεθώ κατσαβιδωμένος από κανένα πρεζάκι ή κάποιο άλλο καλόπαιδο, καλύτερα με το σπρέι στην τσέπη.

Αν  μένεις σε κανένα επαρχιακό χωριό, δε συντρέχει λόγος (ακόμα τουλάχιστον).

Επεξ/σία από Lanike71
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί απαντώντας μία απλή ερώτηση, πρέπει να προσβάλουμε, κρίνουμε και ειρωνευόμαστε τους άλλους....

Τέσπα, τα πράγματα είναι απλά:

Τα σπρέι πιπεριού εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων, οπότε είναι παράνομη η κατοχή τους. 

Η πώληση και ή αγορά τους είναι νόμιμα (τρελό έτσι?...). Γενικά ο νόμος περί όπλων στην Ελλάδα είναι .......&&%$$@@!!##, ακολουθώντας τα γνωστά υψηλά επίπεδα νομοθέτησης στην πρωτοπόρο χώρα που ζούμε....(ειρωνεύομαι έτσι? - δες πρώτη παράγραφο).

Η αποτελεσματικότητα τους είναι αρκετά υψηλή, το γεγονός ότι αποτελούν στάνταρ εξοπλισμό αστυνομικών σε κάποιες χώρες σαν Less Lethal Weapon το καταδεικνύει.   

Σίγουρα προσφέρουν προστασία έναντι ανθρώπων ή ζώων, αν έχεις τον χρόνο και την ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσεις...;)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω το βασικό όπλο αυτοάμυνας είναι να έχεις το νου σου και να μην περπατας ανέμελος. Δεν πίανεις την κουβεντα με περίεργους αγνώστους. Κοιτάς αν σε ακολουθεί κάποιος.

Αν δεχτείς επίθεση το καλύτερο όπλο αυτοάμυνας είναι το πόδια σου, κοίτας να τρέξεις φεύγοντας, σε αυτό βοηθάει το μόνο νόμιμο μέσο αυτοάμυνας που έχω βρει ένας πραγματικά δυνατός tactile φακός όπως ο fenix35 να τον τυφλώσει για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταφέρεις να φύγεις. Έπισης ο φακός βοηθάει αν περπατάς σε σκοτεινούς δρόμους, να στους φωτίζει, για να μην μπορεί κάποιος να κρυφτεί χωρίς να τον αντιληφθείς.

Επεξ/σία από manolis115
  • Like 2
Δημοσ.

Παίδες εμπίπτει στο νόμο περί όπλων. Είτε έχεις πιστόλι είτε έχεις σπρέι ο νομοθέτης αρχικά τουλάχιστον θα σε βάλει στο ίδιο τσουβάλι. 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Shadows είπε

Σε ποια χωρα γινεται ετσι της κακομοιρας;

Τιποτα δεν εχεις δει υπαρχουν πολυ χειροτερα, λατινικη αμερικη, αφρικη κτλ...αλλα και βουλγαρια ρουμανια γεωργια...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι παράνομο, ή όχι, αλλά κάνε το εξής πείραμα:

Τράβα στο πλησιέστερο  Hondos Center. Κάνε βόλτες και περίμενε να σε ψεκάσουν με άρωμα. Συνέχισε τις βόλτες.

Αν, φεύγοντας από το Hondos, δεν έχεις λιποθυμήσει, δει τον Αι τον Δημήτριο να σκοτώνει δράκο, ή κάτι που υπό άλλες συνθήκες θα φαινόταν παράλογο, αγόρασέ το.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, aristos12 said:

υπάρχει και spray γιά κατσαρίδες ...μιά χαρά κάνει την δουλειά του...δοκιμασμένο από αδελφή φίλου μου ...

Αυτό κάνει και για γκόμενες.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ο δικος μου ειχε σπρει πιπεριου στην τσαντα περασε αυτοφωρο και εφαγε7 μηνες με τριετη αναστολη. Καναμε εφεσση. Ποσο χρονο κανει να δικαστει η εφεσση; αν μεινει η ποινη ιδια επηρεαζει την δουλεια του σαν λογιστης; εννοω ποινικο μητρωο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...