Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, defacer said:

Ελπίζω να βρεθεί σύντομα κάποιος να μας ενημερώσει για το τι θα σκέφτεσαι αν ο κάθε καραγκιόζης μπορεί να έχει νόμιμα και το φας στη μούρη επειδή κατά την άποψή του ήσουν τρελός και του την έπεσες.

Αν και όπως όλοι ξέρουμε αυτά δε συμβαίνουν ποτέ έτσι; Μια απλή βόλτα σε δημόσια φόρουμ όπως είναι και το insomnia είναι αρκετή για να πειστεί οποιοσδήποτε πως η πλειοψηφία των συμπολιτών μας αποτελείται από αντικειμενικά σκεπτόμενα και καλλιεργημένα άτομα με αξιοζήλευτες ικανότητες αυτοελέγχου που δεν πρόκειται ποτέ να φορέσουν το one ring επειδή απλά ένιωσαν δύσκολα και ήταν πρόχειρο στην τσέπη τους.

ΥΓ μη ξεχνάμε ότι είναι λύση και για άλλα καθημερινά σενάρια, όπως π.χ. να σου την πέσει λυσσασμένος σκίουρος.

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο του μένους και της ειρωνίας και την ευχή να ενημερωθείς σύντομα πως έφαγα spray πιπεριού στην μάπα.

Είδες πουθενά να λέω πως διαφωνώ με την απαγόρευση; Ερώτηση έκανα.

Εκτός αν το πρόβλημά σου είναι πως ήθελα να μπορώ να προστατευτώ σε μια έκτακτη περίπτωση. (χωρίς να προξενήσω ζημιά στον επιτιθέμενο, γι αυτό και ρώτησα τις παρενέργειες)

Επίσης ως προς τον σκίουρο, έχει τύχει σε 2-3 γνωστούς μου να δεχτούν επίθεση από αγέλη αδέσποτων και δεν θα ήθελα να το ζήσω και να μην έχω ένα μέτρο προστασίας.

10 minutes ago, defacer said:

Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι βλαμμένοι, και επειδή συστηματικές κλοπές οδηγούν σε συστηματικά παράπονα οδηγούν σε συστηματικές συλλήψεις.

Άλλη απορία;

Τελικά είναι βλαμμένοι οι περισσότεροι άνθρωποι ή όχι;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άσχετο αλλά νομίζω πως είναι συχνό εδώ μέσα να γινόμαστε ενίοτε αγενής και εριστικοί μόνο και μόνο για να κάνουμε εντύπωση.

Αν δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τα ένστικτά μας σε ένα forum που οι πιθανότητες να πηδήξουμε είναι μικρές, φανταστείτε πόσο γελοίοι γινόμαστε στην καθημερινότητα.  Εκτός κι αν αποτελεί κάποια μορφή τέχνης αυτού του είδους η γραφή, που δεν καταλαβαίνω.

Επεξ/σία από funbreaker
  • Thanks 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν αντι για αγορασμενο σπρει πιπεριου φτιαξω ενα με δικη μου συνταγη πχ καρι + καυτερη παπρικα + φαγουροσκονη + σκονη για τα μυρμηγκια, θα ειναι κι αυτο παράνομο αραγε; 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Just now, *nenya* said:

Αν αντι για αγορασμενο σπρει πιπεριου φτιαξω ενα με δικη μου συνταγη πχ καρι + καυτερη παπρικα + φαγουροσκονη + σκονη για τα μυρμηγκια, θα ειναι κι αυτο παράνομο αραγε; 

Υποθέτω όσο παράνομο είναι αν κυκλοφορείς με όπλο που έφτιαξες εσύ

Δημοσ.
Just now, funbreaker said:

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο του μένους και της ειρωνίας και την ευχή να ενημερωθείς σύντομα πως έφαγα spray πιπεριού στην μάπα.

Είδες πουθενά να λέω πως διαφωνώ με την απαγόρευση; Ερώτηση έκανα.

Εκτός αν το πρόβλημά σου είναι πως ήθελα να μπορώ να προστατευτώ σε μια έκτακτη περίπτωση. (χωρίς να προξενήσω ζημιά στον επιτιθέμενο, γι αυτό και ρώτησα τις παρενέργειες)

Επίσης ως προς τον σκίουρο, έχει τύχει σε 2-3 γνωστούς μου να δεχτούν επίθεση από αγέλη αδέσποτων και δεν θα ήθελα να το ζήσω.

1. Καμία "ευχή" τέτοιου είδους. Είμαι στο φόρουμ κάπου 6-7 χρόνια, αν βρεις πουθενά ένα ποστ μου που εύχομαι σε κάποιον να του συμβούν άσχημα πράγματα επειδή διαφωνώ μ' αυτά που λέει, έλα να μου το πεις. Μερικές φορές μιλώντας σε ηλίθιους που νιώθω ότι πρέπει να γίνω συγκεκριμένος, πάντα λέω "ελπίζω να μή χρειαστεί να μάθεις". Δεν υπάρχει κανένα μένος.

2. Είδα την ερώτηση, είδα και το έναυσμα για την ερώτηση. Το έναυσμα ήταν στην κλασική κατηγορία "κι αν πέσει μετεωρίτης; εκεί θα με βοηθήσει!", την οποία δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη, έκανα τον αντίλογο όπως τον κάνω όταν δεν έχω κάτι σε μεγάλη υπόληψη. Άλλοι λένε ψόφα άμα τους πεις κάτσε λίγο να συζητήσουμε για τη σημαία, εγώ έχω ειρωνικό ύφος άμα ακούσω για ντεμεκ προβληματισμό που προκύπτει από μονόπλευρη ανάλυση. Αυτά έχει η ζωή. Δεν είναι ανάγκη να μας αρέσει όλους η παρέα όλων, αρκεί να μπορούμε να μιλήσουμε σαν ενήλικες πράγμα που νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα.

3. Αν είχε τύχει σε 2-3 γνωστούς σου να φάνε κάπου έξω και να πάθουν τροφική δηλητηρίαση θα σκεφτόσουν το ενδεχόμενο να κάνεις κάτι γι' αυτό; Εμένα μου έτυχε 2-3 φορές να αποπειραθούν να με ληστέψουν, αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να κουβαλάω κάτι πάνω μου για να μην το ξαναζήσω; My point is (και άσχετο με τη συζήτηση ή με τη δική σου σκέψη περι σπρέι) επειδή σε κάποιον άλλο συνέβη κάτι, αυτό δε θα έπρεπε να σημαίνει από μόνο του απολύτως τίποτα. Αν μου έλεγες "ζω σε περιοχή που είμαι αναγκασμένος να κυκλοφορώ περίεργες ώρες με τα πόδια και υπάρχουν αγέλες από αδέσποτα δεξιά κι αριστερά" αυτό θα ήταν τελείως διαφορετικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει και ενα αλλο που βγαζει ρευμα, ειναι σαν μικρο ραβδι, και παραλυεις. Σιγουρα θα το δεις δει σε ταινια. Παραγγειλε ενας φιλος και του ρθε σπιτι απο ebay, ευκολα. Το μονο δεν φορτιζει τερμα γιατι ειναι για αμερικανικο voltage.

και κατι ψιλοασχετο, στο youtube μια γκομενα ριχνει σε μια αλλη σπρει πιπεριου, σε μια καφετερια γιατι μια την επεσε στο αγορι της και το αγορι της ενεδωσε. Υποτιθεται το αγορασε για να μην την βιασουν....

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Γιατι το πιπερι απαγορευεται; Ριξε μαυρο τριμμενο πιπερι απο σακουλακι στην μουρη της αλλης :) να δεις τι θα παθει. Και νομιμο :)

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, defacer said:

1. Καμία "ευχή" τέτοιου είδους. Είμαι στο φόρουμ κάπου 6-7 χρόνια, αν βρεις πουθενά ένα ποστ μου που εύχομαι σε κάποιον να του συμβούν άσχημα πράγματα επειδή διαφωνώ μ' αυτά που λέει, έλα να μου το πεις. Μερικές φορές μιλώντας σε ηλίθιους που νιώθω ότι πρέπει να γίνω συγκεκριμένος, πάντα λέω "ελπίζω να μή χρειαστεί να μάθεις". Δεν υπάρχει κανένα μένος.

2. Είδα την ερώτηση, είδα και το έναυσμα για την ερώτηση. Το έναυσμα ήταν στην κλασική κατηγορία "κι αν πέσει μετεωρίτης; εκεί θα με βοηθήσει!", την οποία δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη, έκανα τον αντίλογο όπως τον κάνω όταν δεν έχω κάτι σε μεγάλη υπόληψη. Άλλοι λένε ψόφα άμα τους πεις κάτσε λίγο να συζητήσουμε για τη σημαία, εγώ έχω ειρωνικό ύφος άμα ακούσω για ντεμεκ προβληματισμό που προκύπτει από μονόπλευρη ανάλυση. Αυτά έχει η ζωή. Δεν είναι ανάγκη να μας αρέσει όλους η παρέα όλων, αρκεί να μπορούμε να μιλήσουμε σαν ενήλικες πράγμα που νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα.

3. Αν είχε τύχει σε 2-3 γνωστούς σου να φάνε κάπου έξω και να πάθουν τροφική δηλητηρίαση θα σκεφτόσουν το ενδεχόμενο να κάνεις κάτι γι' αυτό; Εμένα μου έτυχε 2-3 φορές να αποπειραθούν να με ληστέψουν, αυτό σημαίνει ότι θα έπρεπε να κουβαλάω κάτι πάνω μου για να μην το ξαναζήσω; My point is (και άσχετο με τη συζήτηση ή με τη δική σου σκέψη περι σπρέι) επειδή σε κάποιον άλλο συνέβη κάτι, αυτό δε θα έπρεπε να σημαίνει από μόνο του απολύτως τίποτα. Αν μου έλεγες "ζω σε περιοχή που είμαι αναγκασμένος να κυκλοφορώ περίεργες ώρες με τα πόδια και υπάρχουν αγέλες από αδέσποτα δεξιά κι αριστερά" αυτό θα ήταν τελείως διαφορετικό.

1. Οκ σε παρεξηγησα.

2.

α. Οι πιθανότητες να δεχτείς επίθεση εσύ ή κάποιος δικός σου και πιο ευάλωτος δεν είναι ίδιες με της πτώσης μετεωρίτη οπότε είναι τελείως άστοχο αυτό που λες. (στο 3 σε λήστεψαν 3 φορές ενώ μετεωρίτη δεν έφαγες ακόμα)

β. Επομένως με βάση το α. σε ενοχλεί να ακούς συζητήσεις σχετικά με την πρόληψη φαινομένων. Εγώ πάλι είμαι διαφορετικός και θέλω να προλαμβάνω προβλήματα (βλέπε νήμα τσάντας φαρμακείου).

γ. Το ότι εσύ τα παίρνεις με τέτοιες συζητήσεις ενώ εγώ είμαι διαφορετικός και με ενδιαφέρουν, δεν σε νομιμοποιεί στο να γίνεσαι αγενής και πρήχτης χωρίς λόγο. Τα "έτσι είναι η ζωή" και ότι και "ο άλλος τα παίρνει με τις συζητήσεις περί σημαίας" δεν σημαίνει πως είναι αποδεκτό να πρήζεις αν δεν σαρέσει μια συζήτηση. Μπορείς απλά να μην πεταχτείς.

3.

α. Καταρχάς μπορεί να ζω εγώ ή η γκομενά μου ή ο σκύλος μου σε τέτοια περιοχή και δεν ήξερα πως έπρεπε να δώσω βιογραφικό πριν ρωτήσω για να μην νευριάσεις. Αλλά όχι δεν ζω σε τέτοια.

β. Μια απ τις πιο σημαντικές ιδιότητες της νοημοσύνης είναι να μαθαίνει απ το περιβάλλον της και από γεγονότα που συνέβησαν και να προσαρμόζεται. Προφανώς και αν μου πει κάποιος πως κάτι έπαθε θα το έχω στο μυαλό μου για να αποφύγω να το πάθω κι εγώ. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το παράξενο σε αυτό. Και δεν μιλάω για ακραίες περίπτώσεις αλλά η ληστεία και η επίθεση από σκυλιά δεν είναι δα και τόσο σπάνια.

Επεξ/σία από funbreaker
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, funbreaker said:

2.

α. Οι πιθανότητες να δεχτείς επίθεση εσύ ή κάποιος δικός σου και πιο ευάλωτος δεν είναι ίδιες με της πτώσης μετεωρίτη οπότε είναι τελείως άστοχο αυτό που λες. (στο 3 σε λήστεψαν 3 φορές ενώ μετεωρίτη δεν έφαγες ακόμα)

β. Επομένως με βάση το α. σε ενοχλεί να ακούσεις συζητήσεις σχετικά με πρόληψη φαινομένων. Εγώ πάλι είμαι διαφορετικός και θέλω να προλαμβάνω προβλήματα (βλέπε νήμα τσάντας φαρμακείου).

γ. Το ότι εσύ τα παίρνεις με τέτοιες συζητήσεις ενώ εγώ είμαι διαφορετικός και με ενδιαφέρουν, δεν σε νομιμοποιεί στο να γίνεται αγενής και πρήχτης χωρίς λόγο. Τα έτσι είναι η ζωή και ότι και ο άλλος τα παίρνει με τις συζητήσεις περί σημαίας δεν σημαίνει πως είναι αποδεκτό να πρήζεις αν δεν σαρέσει μια συζήτηση. Μπορείς απλά να μην πεταχτείς.

3.

α. Καταρχάς μπορεί να ζω εγώ ή η γκομενά μου ή ο σκύλος μου σε τέτοια περιοχή και δεν ήξερα πως έπρεπε να δώσω βιογραφικό πριν ρωτήσω για να μην νευριάσεις. Αλλά όχι δεν ζω σε τέτοια.

β. Μια απ τις πιο σημαντικές ιδιότητες της νοημοσύνης είναι να μαθαίνει απ το περιβάλλον της και από γεγονότα που συνέβησαν και να προσαρμόζεται. Προφανώς και αν μου πει κάποιος πως κάτι έπαθε θα το έχω στο μυαλό μου για να αποφύγω να το πάθω κι εγώ. Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το παράξενο σε αυτό. Και δεν μιλάω για ακραίες περίπτώσεις αλλά η ληστεία και η επίθεση από σκυλιά δεν είναι δα και τόσο σπάνια.

2α. Εξακολουθείς να βλέπεις το δέντρο και να χάνεις το δάσος. Δε θα επεκταθώ, δεν έχει νόημα.

2β. Απολύτως λάθος επειδή βασίζεται με βάση το α σε λάθος. Από όλους τους ανθρώπους του κοινωνικού μου κύκλου είμαι με διαφορά ο πιο what if. Αλλά πριν ξεστομίσω το what if το φιλτράρω εσωτερικά.

2γ. Νομίζω ότι η απάντησή μου α) είναι στα πλαίσια κόσμιας συζήτησης και β) πέτυχε το σκοπό της. Θα το ξανάκανα.

3α. Δε ζήτησα βιογραφικό. Απάντησα με βάση αυτά που έγραψες. Αν είχες γράψει "έχω απορία αν είναι νόμιμο να πάρω μόνος μου insulin pump" και δε θεωρούσες σημαντικό να μας πεις ότι έχεις ένα φίλο διαβητικό που μπλα μπλα μπλα, θα είχα απαντήσει ανάλογα. Δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται να διορθώσω κάτι. Αν θες να ρωτήσεις για κάτι που παραπέμπει σε επικίνδυνη ή αντικοινωνική ή παράνομη συμπεριφορά και το διατυπώσεις ως "φαντάσου πόσο θα χεστεί ο κλέφτης αμα δει το κουμπούρι μου λολ" αντί για "μπήκαν σπίτι μου και με κρατούσαν όμηρο" θα πάρεις την ανάλογη απάντηση.

3β. Το παράδειγμα που έδωσες δεν έχει απολύτως τίποτα να κάνει με νοημοσύνη και τα πάντα με ψυχολογία κοπαδιού. Σκέψου το και ίσως θέλεις να επανεξετάσεις τον ορισμό που δίνεις στη νοημοσύνη. Το "δεν είναι τόσο σπάνια" ακούγεται σαν αντικειμενική διαπίστωση, θες να δοκιμάσεις να γίνεις συγκεκριμένος (πράγμα που είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις αποπειραθεί) για να δούμε τελικά αν είναι έτσι ή όχι;

ΥΓ Το συγκεκριμένο θέμα είναι καθαρά κάτω από την ομπρέλα της έννοιας "psychology of risk", η οποία έχει μελετηθεί πολύ και είναι θέμα που βρίσκω πολύ ενδιαφέρον/συναρπαστικό ακριβώς επειδή είναι ένας τομέας στον οποίο η "φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση" είναι 10000% λάθος και έρχεται κόντρα σε αυτό που υπαγορεύει μια αντικειμενική και προσεκτική ανάλυση της κατάστασης ("νοημοσύνη"). Έχω ασχοληθεί αρκετά σα χόμπι, γι' αυτό και έχω ισχυρές και ήδη υπάρχουσες απόψεις και το έχω αναφέρει κι άλλες φορές σε παρόμοιες συζητήσεις. Μπορεί να το βρεις και συ ενδιαφέρον αν το ψάξεις.

Επεξ/σία από defacer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, defacer said:

2α. Εξακολουθείς να βλέπεις το δέντρο και να χάνεις το δάσος. Δε θα επεκταθώ, δεν έχει νόημα.

2β. Απολύτως λάθος επειδή βασίζεται με βάση το α σε λάθος. Από όλους τους ανθρώπους του κοινωνικού μου κύκλου είμαι με διαφορά ο πιο what if. Αλλά πριν ξεστομίσω το what if το φιλτράρω εσωτερικά.

2γ. Νομίζω ότι η απάντησή μου α) είναι στα πλαίσια κόσμιας συζήτησης και β) πέτυχε το σκοπό της. Θα το ξανάκανα.

3α. Δε ζήτησα βιογραφικό. Απάντησα με βάση αυτά που έγραψες. Αν είχες γράψει "έχω απορία αν είναι νόμιμο να πάρω μόνος μου insulin pump" και δε θεωρούσες σημαντικό να μας πεις ότι έχεις ένα φίλο διαβητικό που μπλα μπλα μπλα, θα είχα απαντήσει ανάλογα. Δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται να διορθώσω κάτι. Αν θες να ρωτήσεις για κάτι που παραπέμπει σε επικίνδυνη ή αντικοινωνική ή παράνομη συμπεριφορά και το διατυπώσεις ως "φαντάσου πόσο θα χεστεί ο κλέφτης αμα δει το κουμπούρι μου λολ" αντί για "μπήκαν σπίτι μου και με κρατούσαν όμηρο" θα πάρεις την ανάλογη απάντηση.

3β. Το παράδειγμα που έδωσες δεν έχει απολύτως τίποτα να κάνει με νοημοσύνη και τα πάντα με ψυχολογία κοπαδιού. Σκέψου το και ίσως θέλεις να επανεξετάσεις τον ορισμό που δίνεις στη νοημοσύνη. Το "δεν είναι τόσο σπάνια" ακούγεται σαν αντικειμενική διαπίστωση, θες να δοκιμάσεις να γίνεις συγκεκριμένος (πράγμα που είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις αποπειραθεί) για να δούμε τελικά αν είναι έτσι ή όχι;

2α. Ε άμα δεν έχει νόημα να απαντήσεις τι κάθεσαι και μου απαντάς ότι δεν έχει νόημα να μου απαντήσεις. Τί είδους αποφυγής είναι αυτό και ποιο δέντρο και ποιο δάσος. Σου είπα πως αδιαφορώ αν σου αρέσουν ή όχι τέτοιες συζητήσεις και τα γούστα σου δεν νομιμοποιούν το κράξιμο της ύπαρξης των συζητήσεων. Μπορείς απλά να απέχεις.

2β. Μόνο που δεν απάντησες στο α. Δεν ζητήσα βιογραφικό για το πόσο γαμάτος είσαι γενικά, την συμπεριφορά σου εδώ σχολίασα.

2γ. Εγώ νομίζω πως δεν ήταν. Το ότι επιπλέον λες πως θα το ξανάκανες με κάνει να αναθεωρήσω για το μυαλό που νόμιζα πως είχες τόσο καιρό. Το παραδεχτεί κανείς μια παρορμητική λάθος συμπεριφορά είναι πιο έξυπνο.

3α. Ο καλοπροαίρετος άνθρωπος θα ρωτούσε ή δεν θα ασχολιόταν. Προσπαθείς να μου δικαιολογήσεις την ξινίλα με 1002 τρόπους. Ω μα δεν ανέφερες το ένα και το άλλο και είχες και 5 ορθογραφικά. Η ξινίλα είναι ξινίλα και το αίτιό της είναι όπως παραδέχτηκες πως σου την έσπασε η ερώτηση. Αν δεν σου αρέσει ένα είδος συζητήσεων όπως ξαναείπα δεν σε υποχρεώνει κανείς να συμμετάσχεις.

3β. Δεν έδωσα ορισμό νοημοσύνης, μια ιδιότητά της ανέφερα. Αλλά δεν είναι ανάγκη να κάτσουμε να αναλύσουμε τώρα την νοημοσύνη χωρίς λόγο. Ξαναλέω: Όταν συμβεί κάτι σε έναν άλλον και είναι πιθανό να συμβεί και σε μένα, αυτόματα θα σκεφτώ τρόπους αντιμετώπισης. Αυτό λέει η δική μου λογική και νομίζω και η κοινή λογική και πως επικρατεί στην καθημερινότητα. Αν εσένα αυτό δεν σε εκφράζει δεν χρειάζεται να τσιτώνεσαι.

Τώρα η ψυχολογία κοπαδιού τι σχέση έχει αδυνατώ να καταλάβω.

Ως προς την απορία σου σχετικά με το πόσο σπάνιες είναι οι ληστείες θα χρησιμοποιήσω την μαρτυρία σου πως σε λήστεψαν 3 φορές.

Επεξ/σία από funbreaker
  • Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, funbreaker said:

Τώρα η ψυχολογία κοπαδιού τι σχέση έχει αδυνατώ να καταλάβω.

Ως προς την απορία σου σχετικά με το πόσο σπάνιες είναι οι ληστείες θα χρησιμοποιήσω την μαρτυρία σου πως σε λήστεψαν 3 φορές.

Επειδή δε νομίζω πως θέλω και μπορώ να βρω όμορφο τρόπο να κάνω το "επίσης ποτέ δεν τράκαρα με το αμάξι άρα το τρακάρισμα είναι απείρως πιο σπάνιο γεγονός από απόπειρα ληστείας" να μην ακούγεται ειρωνικό, ας κρατήσουμε το ότι αδυνατείς να καταλάβεις και ας προχωρήσουμε ο καθένας παρακάτω στη ζωή του. Ευχαριστώ για τις συστάσεις σου, ορίστε και μια από μένα: υπάρχει μια έννοια που τη λένε "ποσοστό", είναι γαμάτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, defacer said:

Επειδή δε νομίζω πως θέλω και μπορώ να βρω όμορφο τρόπο να κάνω το "επίσης ποτέ δεν τράκαρα με το αμάξι άρα το τρακάρισμα είναι απείρως πιο σπάνιο γεγονός από απόπειρα ληστείας" να μην ακούγεται ειρωνικό, ας κρατήσουμε το ότι αδυνατείς να καταλάβεις και ας προχωρήσουμε ο καθένας παρακάτω στη ζωή του. Ευχαριστώ για τις συστάσεις σου, ορίστε και μια από μένα: υπάρχει μια έννοια που τη λένε "ποσοστό", είναι γαμάτη.

Εγώ αναρωτιέμαι πως θα κάνω να μην φαίνεται ειρωνικό το:

"Παραδέχομαι πως δεν μου αρέσει ένα είδος συζήτησης και κράζω (όπως το παράδειγμα με την συζήτηση περί σημαίας) αλλά όταν μου λένε πως ακόμα κι αν όταν δεν σου αρέσει μια συζήτηση δεν νομιμοποιείσαι να γίνεσαι αγενής" τότε αλλάζω θέμα και απαξιώ να απαντήσω σε αυτή την παρατήρηση.

Ως προς την ουσία της παρούσας επισήμανσής σου,

Δεν ήξερα πως πριν πετάξεις την ξινίλα σου, έκατσες και έψαξες τα ποσοστά των ληστειών και όλων των σχετικών κινδύνων και ανέλυσες τι πιθανότητες έχει να σου συμβεί οπότε μετά κρίνοντας το θέμα ως μη χρήσιμο, αντί να αναφέρεις την μελέτη σου αποφάσισες να το ξεχέσεις.

Εγώ για να πω την μαύρη μου αλήθεια, δεν έκατσα να ψάξω ποσοστά και να κάνω διαγράμματα απλά είχα την εντύπωση πως είναι κάτι που έχει πιθανότητες να μου συμβεί, κι ακόμη κι αν μου συμβεί μια φορά στην επόμενη 20ετία, αξίζει να το ψάξω καθώς θα με σώσει από μεγάλο κίνδυνο. Ούτε το έδεσα κόμπο πως θα πάρω, ούτε ήταν απόφαση ζωής. Μια σκέψη παρουσίασα που δεν ήσουν τσιτωμένος θα μπορούσες να μου πεις, μεγάλε δεν αξίζει να ασχοληθείς για τους εξής λόγους. Αλλά έτσι δεν θα ικανοποιούσες την φυσική σου τάση που διακρίνω, να θες να είσαι ειρωνικός και δεικτικός. Δεν σου προσθέτει ευφυία αυτό, κι επειδή εδώ νομίζω πως τα ποσοστά να πηδήξεις δεν είναι υψηλά, μπορείς να το ξανασκεφτείς. Κούραση ρε.

Επεξ/σία από funbreaker
  • Like 2
Δημοσ.

Εφαγα στη μουρη εγω καπου στα 19 μου επειδη ειχε παρει ενας φίλος και παίζαμε σαν ηλίθια παιδάκια, ειχαμε και περιεργεια να δουμε τι κανει. Δεν ξερω τι πράγμα είχε μέσα και αν υπαρχουν διαφορα, εγω παντως εκανα κανα 25 λεπτο να συνέλθω.. :P 

Δεν το συνιστώ..

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, funbreaker είπε

Επίσης ως προς τον σκίουρο, έχει τύχει σε 2-3 γνωστούς μου να δεχτούν επίθεση από αγέλη αδέσποτων και δεν θα ήθελα να το ζήσω και να μην έχω ένα μέτρο προστασίας.

Τελικά είναι βλαμμένοι οι περισσότεροι άνθρωποι ή όχι;

Το παραπάνω θα πρέπει να μπει στα χρυσά quotes για το 2018.... 

Αγέλες αδέσποτων σκίουρων, επιτήθονται σε γνωστούς του funbreaker, και αναρωτιέται ο τελευταίος αν  ο κόσμος αποτελείται κατά πλειοψηφία από βλαμμένους..... 

:lol:

Δημοσ.

Εδώ εξάρχεια μια φορά πέρασε ένας παπάρας έξω από ένα φαρμακείο σε κεντρικό σημείο και ψέκασε με κάτι στο άσχετο, ήταν σαν δακρυγόνο κάτι, αλλά δεδομένου οτι ούτε επεισόδια υπήρχαν εκείνη την ώρα ούτε ΜΑΤ κοντά, κατά 99.9% ήταν σπρέι πιπεριού. Ένας γέρος το εισέπνευσε περνώντας κατά λάθος από το σημείο και μπήκε στο φαρμακείο ημιλιπόθυμος και ζητούσε απεγνωσμένα νερό και να τον βοηθήσει κάποιος, εγώ πήγα να περάσω λίγο μετά από το σημείο το εισέπνευσα και με ψηλοπείραξε. Αν το σπρέι πέσει στην μούρη σου κατευθείαν έχεις χοντρό πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Εδώ εξάρχεια μια φορά πέρασε ένας παπάρας έξω από ένα φαρμακείο σε κεντρικό σημείο και ψέκασε με κάτι στο άσχετο, ήταν σαν δακρυγόνο κάτι, αλλά δεδομένου οτι ούτε επεισόδια υπήρχαν εκείνη την ώρα ούτε ΜΑΤ κοντά, κατά 99.9% ήταν σπρέι πιπεριού. Ένας γέρος το εισέπνευσε περνώντας κατά λάθος από το σημείο και μπήκε στο φαρμακείο ημιλιπόθυμος και ζητούσε απεγνωσμένα νερό και να τον βοηθήσει κάποιος, εγώ πήγα να περάσω λίγο μετά από το σημείο το εισέπνευσα και με ψηλοπείραξε. Αν το σπρέι πέσει στην μούρη σου κατευθείαν έχεις χοντρό πρόβλημα.

Για αυτο και το χουν ολες οι γυναίκες στο εξωτερικό, εχουν γλυτώσει κοπελουδια και κοπελουδια από  ανωμαλάρες :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...