funbreaker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Σκέφτομαι την αγορά spray πιπεριού. Το σκέφτομαι και για περίπτωση που σου την πέσει τρελός και για την περίπτωση που σου την πέσει λυσασμένος σκύλος. Αν το έχεις και σωθείς θα σκέφτεσαι τι σοφή ενέργεια που έκανες και το προμηθεύτηκες. Οι προβληματισμοί είναι οι εξής: Είναι νόμιμο ή θα πάω μέσα αν το χρησιμοποιήσω ή και με την απλή κατοχή του; Είναι επικίνδυνο για την ζωή του επιτιθέμενου; Γιατί οκ θα με σώσει αλλά αν ο άλλος π.χ. έχει άσθμα ή αλλεργία ή κάτι άλλο, μπορεί και να πεθάνει και να μπλέξω ανεπανόρθωτα; Είναι επικίνδυνο για τον κάτοχο; π.χ. μπορεί να ανοίξει καταλάθος με απρόβλεπτες συνέπειες; Αν κάποιοι από τους παραπάνω προβληματισμούς ισχύουν, αξίζει το ρίσκο της αγοράς και κατοχής του;
g_alkis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Ή σε αυτόν που σου βουτάει τη βαλίτσα στο αεροδρόμιο 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Είναι παράνομο, άρα μπορείς να μπλέξεις ακόμα κι αν δεν πεθάνει...
EvilEyes Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Στην Ελλάδα η κατοχή και η χρήση του είναι παράνομη καθώς εμπίπτει στο νόμο περί όπλων. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω να σου απαντήσω, οστωσο νομίζω μια αναζήτηση "παρενέργειες από σπρέι πιπεριού" θα σε κατατοπίσει. 2
Dimi00 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, funbreaker είπε Σκέφτομαι την αγορά spray πιπεριού. Το σκέφτομαι και για περίπτωση που σου την πέσει τρελός και για την περίπτωση που σου την πέσει λυσασμένος σκύλος. Αν το έχεις και σωθείς θα σκέφτεσαι τι σοφή ενέργεια που έκανες και το προμηθεύτηκες. Οι προβληματισμοί είναι οι εξής: Είναι νόμιμο ή θα πάω μέσα αν το χρησιμοποιήσω ή και με την απλή κατοχή του; Είναι επικίνδυνο για την ζωή του επιτιθέμενου; Γιατί οκ θα με σώσει αλλά αν ο άλλος π.χ. έχει άσθμα ή αλλεργία ή κάτι άλλο, μπορεί και να πεθάνει και να μπλέξω ανεπανόρθωτα; Είναι επικίνδυνο για τον κάτοχο; π.χ. μπορεί να ανοίξει καταλάθος με απρόβλεπτες συνέπειες; Αν κάποιοι από τους παραπάνω προβληματισμούς ισχύουν, αξίζει το ρίσκο της αγοράς και κατοχής του; Κοιταξε να δεις. Νομιμο δεν είναι, αλλα αυτο δε σημαίνει οτι θα αντιμετωπισεις ποινές. Να κατσεις να σε σκοτώσει να σε ληστεψει να σε βιάσει το καθε αποβρασμα? Εδω ο αλλος ο ανθρωπος πρόσφατα, πυροβολησε τον ληστή και αθωώθηκε. Έγινε και θέμα στις ειδήσεις και δικαίως αθωώθηκε. 2
xrist0s4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Πριν 4 χρονια μου ειχαν στειλει ενα απο εξωτερικο απο γνωστη ιστιοσελιδα. Μου το εστειλε μεν αλλα μετα που μου το εστειλε μου ελεγε οτι ειναι παρανομο στην Ελλαδα και δεν το ηξερε κτλ κτλ. Μου ηρθε και το εχω ακομα αλλα λογικα θα εχει ληξει.Το ειχαμε δοκιμασει με ενα φιλο μου και ειναι πολυ επικυνδινο..Τ ο δοκιμασαμε απο αποσταση και παλι ζοριστικαμε,ριξαμε βεβαια γελια που τα θυμαμε ακομα! 1
doctorkostis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Θα έχεις χώρο για το σπρέι στο φορητό φαρμακείο; 3
funbreaker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 11 minutes ago, doctorkostis said: Θα έχεις χώρο για το σπρέι στο φορητό φαρμακείο; Εν τω μεταξύ αν είναι παράνομα πως επιτρέπεται και πωλούνται;
Moderators Kercyn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δεν είναι παράνομα, παράνομο είναι το να τα έχεις χωρίς άδεια. 1
funbreaker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, Kercyn said: Δεν είναι παράνομα, παράνομο είναι το να τα έχεις χωρίς άδεια. Και πως βγάζεις άδεια δηλαδή;
Moderators Kercyn Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 3. Έλληνες πολίτες, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, δύνανται να οπλοφορούν, μετά από άδεια της αρμόδιας αστυνομικής αρχής του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους, στις εξής περιπτώσεις: α. Για ατομική τους ασφάλεια, μετά από γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα πλημμελειοδικών, εφόσον συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι. Διότι πρέπει να συντρέχει "ιδιαίτερα σοβαρός λόγος" για να μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, τους δικούς σου και την περιουσία σου. Καλή τύχη με την άδεια
Lazlow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 τα μαγαζιά στο μοναστηράκι ξέρετε αν τα δίνουν σε όποιον να ναι ή ζητάνε αναγκαστικά αστυνομική ταυτότητα;
EvilEyes Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ότι πωλείται δε σημαίνει ότι δεν είναι παράνομο. Και πτυσσόμενο κλομπ μπορείς να αγοράσεις αλλά έτσι και σε βρούνε πας αυτόφορο για οπλοκατοχή. Δυστυχώς ο νόμος περί όπλων στην Ελλάδα χωλαίνει και μπάζει από παντού. Εδώ security δουλεύεις με κίνδυνο της ζωής σου πολλές φορές και δε σε αφήνει να έχεις τίποτα πάνω σου. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από EvilEyes
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Πράγματι οι νόμοι περί οπλοκατοχής στην Ελλάδα είναι για κλωτσιές. Μπορώ να κυκλοφορώ άνετα με το πιτ μπουλ μου που με μια μου εντολή και μόνο μπορεί να σου φάει τη μούρη ή να σε αφήσει ανάπηρο αλλά το σπρέι πιπεριού για κάποιο λόγο είναι παράνομο. Τέλος πάντων, επί του θέματος, ναι είναι παράνομο χωρίς άδεια. Αδεια μην περιμένεις να πάρεις. Ευκολότερο να βγάλεις άδεια για καραμπίνα για κυνήγι αλλά δεν μπορείς να την έχεις μαζί σου για άμυνα. 2
defacer Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, funbreaker said: Το σκέφτομαι και για περίπτωση που σου την πέσει τρελός και για την περίπτωση που σου την πέσει λυσασμένος σκύλος. Αν το έχεις και σωθείς θα σκέφτεσαι τι σοφή ενέργεια που έκανες και το προμηθεύτηκες. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα κάποιος να μας ενημερώσει για το τι θα σκέφτεσαι αν ο κάθε καραγκιόζης μπορεί να έχει νόμιμα και το φας στη μούρη επειδή κατά την άποψή του ήσουν τρελός και του την έπεσες. Αν και όπως όλοι ξέρουμε αυτά δε συμβαίνουν ποτέ έτσι; Μια απλή βόλτα σε δημόσια φόρουμ όπως είναι και το insomnia είναι αρκετή για να πειστεί οποιοσδήποτε πως η πλειοψηφία των συμπολιτών μας αποτελείται από αντικειμενικά σκεπτόμενα και καλλιεργημένα άτομα με αξιοζήλευτες ικανότητες αυτοελέγχου που δεν πρόκειται ποτέ να φορέσουν το one ring επειδή απλά ένιωσαν δύσκολα και ήταν πρόχειρο στην τσέπη τους. ΥΓ μη ξεχνάμε ότι είναι λύση και για άλλα καθημερινά σενάρια, όπως π.χ. να σου την πέσει λυσσασμένος σκίουρος. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από defacer 4 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις