Προς το περιεχόμενο

Απορίες αρχάριου για Mac OS.

DrXavier

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο forum

Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός Macbook Air και θέλω να βοηθήσετε σε δύο πράγματα.

Πρώτων, με ενοχλεί αφάνταστα το γεγονός πως όταν μπαίνει σε αδράνεια το λαπτοπ στην επιστροφή έχει κλείσει όλες τις εφαρμογές. Πχ: στο VLC  πατάω pause σε ένα βίντεο και αν στο ενδιάμεσο μπει σε αδράνεια στην επιστροφή το VLC  είναι κλειστό. Μπορεί αυτό να αλλάξει ;

Δεύτερο, υπάρχει κάποιος τρόπος να βάλω το BSPlayer έτσι ώστε να μου βρίσκει υπότιτλους απευθείας ;  ή κάποιο πρόγραμμα που να κάνει το ίδιο ;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ταινίες και υπότιτλους δεν ξέρω να σου πω αλλά για το θέμα με την αδράνεια που έχεις έχω την λύση. Πηγαίνεις "Προτιμήσεις συστήματος" (η γκρίζα τροχαλία) κι από κει στο "ενέργεια" (λάμπα).  Από κει το ρυθμίζεις πότε να μπαίνει σε αδράνεια και πολλά άλλα. 

17 ώρες πριν, atheatos είπε

To vlc τρεχει κανονικα απο το application folder? Απο που το ανοιγεις?Βρισκεται στο launchpad?

Ναι, ειναι στο launchpad. Μου ειναι πολυ περιεργο που οταν ξανα ανοιγει το macbook να ειναι ολα αυτα που ειχα ανοιχτα κλειστα..

1 ώρα πριν, DrXavier είπε

Ναι, ειναι στο launchpad. Μου ειναι πολυ περιεργο που οταν ξανα ανοιγει το macbook να ειναι ολα αυτα που ειχα ανοιχτα κλειστα..

Για αρχή μπορείς να κάνεις ένα reinstall το macOS. Μπορεί να υπάρχουν αλλοιώσεις.

Εάν στη συνέχεια δεις ότι συνεχίζει το πρόβλημα τότε το clean install είναι η λύση.

Πριν κάνεις το οτιδήποτε κράτησε ένα backup με το Time Machine.

• 3 χρόνια αργότερα...

νεος σε macos, εκανα install το vlc player. τρεχει ok αλλα δεν λειτουργει το vlsubs σε καμια γλώσσα. Καμια ιδέα? υπάρχει κανενα αλλο προγραμμα για κατέβασμα υποτιτλών?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...