liospi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Ναι το έχω ακόμη (3 χρόνια τώρα). ρίξε μία ματιά στο παρακάτω video και ότι απορίες έχεις πες μου https://www.youtube.com/watch?v=XMH48qqIY4s 1
zoranb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είναι κακό, οκ φαίνεται ψιλοstandard σαν mouse. Με προβληματίζουν λίγο τα παρακάτω... - είναι ένα mouse 6ετίας (τουλάχιστον) - κιτσαρίες λαμπάκια - scroll wheel που δεν κινείται οριζοντίως - που δεν είναι λευκό! (εσύ είσαι με MacPro και δεν έχεις θέμα με το χρώμα ε;) Να ρωτήσω... το expose μπορεί να σεταριστεί με τα πλαϊνά κουμπιά; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από zoranb
liospi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 χαχαχα. όχι δεν έχω πρόβλημα με το χρώμα γιατί έχω μαύρη οθόνη και το macpro είναι κάτω από το γραφείο. όλα τα λαμπάκια τα έχω απενεργοποιήσει γιατί δεν παίζω παιχνίδια, αλλά και να έπαιζα είμαι στα 40 μου πλέον και δεν μπορώ να έχω ένα «χριστουγεννιάτικο δέντρο» στο γραφείο μου. Τώρα για το scroll μακάρι να μπορούσες να το κινήσεις και οριζόντια αλλά βάζω στα + περισσότερο την εργονομία του. Και τέλος για την 6ετία, δεν ξέρω εάν βγάλει κάτι παρόμοιο με περισσότερες λειτουργίες στο άμεσο μέλλον *το είχα δοκιμάσει στα public που τα έχει ανοιχτά σε demo πριν το αγοράσω
zoranb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Έχεις το macpro και το έχεις κάτω από το γραφείο; But why? Α κατάλαβα έχεις το αλουμινένιο macpro! Eργονομία όταν λες τι εννοείς ακριβώς;
liospi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 zoranb έχω δύο (!) Mac Pro και μετά από 4 iMac, 2 mac mini, 1 Power Mac, 1 Power Book και 2 macbook pro το έχω ξεπεράσει να θέλω να τα βλέπω πάνω στο γραφείο μου. χεχεχεχε για την εργονομία τώρα, εννοώ ότι μου κάθεται πολύ καλά στο χέρι (μου) και σε συνδυασμό με ένα τεράστιο steelseries mousepad το όλο feeling είναι πολύ καλό 1
zoranb Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 iMac? Μα καλά έχεις κάποιο Μουσείο της Apple σπίτι σου (ή στο γραφείο σου) και τα μαζεύεις όλα αυτά; Eγώ προσωπικά όσα κ να είχα νομίζω ποτέ δεν θα το ξεπερνούσα να θέλω να τα βλέπω. BTW γιατί μαύρη οθόνη; Τι... μήπως έχεις καμιά Lacie για χρωματικές επεξεργασίες; Το steelseries mousepad τι το ιδιαίτερο έχει; Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από zoranb
liospi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, zoranb είπε 4 iMac? Μα καλά έχεις κάποιο Μουσείο της Apple σπίτι σου (ή στο γραφείο σου) και τα μαζεύεις όλα αυτά; Eγώ προσωπικά όσα κ να είχα νομίζω ποτέ δεν θα το ξεπερνούσα να θέλω να τα βλέπω. BTW γιατί μαύρη οθόνη; Τι... μήπως έχεις καμιά Lacie για χρωματικές επεξεργασίες; Το steelseries mousepad τι το ιδιαίτερο έχει; Ναι, οθόνη δεν έχω της apple. Και ένας από τους λόγους που άλλαξα το iMac ήταν ή glossy οθόνη και ότι δεν μπορούσα να κάνω σωστό calibration. Τώρα για το mousepad, τα steelseries μου αρέσουν επειδή δεν έχουν μεγάλο πάχος, δεν γλιστρούν στο γραφείο και βγαίνουν σε ότι μέγεθος θέλεις. Μπορεί να υπάρχουν και άλλες μάρκες που είναι αντίστοιχες με την steelseries απλά εγώ δεν έχω βρει. 1
zoranb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, liospi είπε Τώρα για το mousepad, τα steelseries μου αρέσουν επειδή δεν έχουν μεγάλο πάχος, δεν γλιστρούν στο γραφείο και βγαίνουν σε ότι μέγεθος θέλεις. Ψάχνοντας τη steelseries brand, είδα πως έχουνε κ mouse... που φαίνονται ενδιαφέροντα, μοιάζουν κ λίγο θα έλεγα και με το Razor που μου πρότεινες.
liospi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Έχω και mouse steelseries, αλλά για το macbook pro. ;Όταν έχω ραντεβού με πελάτη για να κάνω κάποια παρουσίαση ή ακόμη και διορθώσεις ενός project στο χώρο του το χρησιμοποιώ. Και αυτό έχει καλό πιάσιμο και θυμίζει λίγο τα παλιά, γνωστά, ποντίκια της microsoft
zoranb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αναμεταξύ των Deathadder και Steelseries θα προτιμούσες κάποιο, και γιατί;
liospi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 το deathadder. έχει καλύτερο πιάσιμο και πιο μαλακό καλώδιο 1
zoranb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) To κακό εδώ στην Ελλάδα είναι πως δεν έχουμε stores που να έχουν live, διάφορα mouse για να μπορεί να πάει κανείς κ να τα δουλέψει στο χέρι του ώστε να καταλάβει εάν αξίζει η αγορά ενός έναντι κάποιου άλλου. Το DeathAdder Elite για παράδειγμα, αμφιβάλλω εάν το έχει κανείς σαν demo... σωστά; liospi... Επειδή εσύ έχεις δουλέψει αρκετά mouse απ'ότι καταλαβαίνω, να ρωτήσω εάν το έχεις προσέξει. Ο laser σένσορας του MightyMouse, βρίσκεται πιό μπροστά απ'ότι αυτός του DeathAdder, έχεις παρατηρήσει λοιπόν εάν η κίνηση είναι πιό αργή/ομαλή στο DeathAdder σε σχέση με το MightyMouse εξαιτίας της διαφορετικής θέσης του σένσορα? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από zoranb
liospi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) zoranb, έχω την εντύπωση ότι τα public στο σύνταγμα έχουν demo ποντίκια στον κάτω όροφο (videogames) το deathadder επειδή η ανάλυση του laser φτάνει στα 6400dpi (expert) και 16000dpi (elite) καταλαβαίνεις ότι η ταχύτητα του μπορεί να είναι από αργή έως αστραπιαία (να το κουνάς 1 εκ. και το βελάκι να φτάνει από την μία άκρη της οθόνης στην άλλη). αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις και μέσω του ίδιου software που δίνει η razer ή και από το system preferences. όσο για την θέση του laser δεν νομίζω να παίζει ρόλο στο που βρίσκεται. *μακάρι να έβγαινε ένα magicmouse με το πιάσιμο και το βάρος του deathadder. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2018 από liospi
zoranb Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, liospi είπε όσο για την θέση του laser δεν νομίζω να παίζει ρόλο στο που βρίσκεται. Φαντάσου πως κάνεις το εξής πείραμα. Πες πως κολλάς ένα μολύβι σαν προέκταση του mouse ώστε να εκτείνεται πέρα από το άκρο του που βρίσκεται το καλώδιο, και θεωρητικά φαντάσου πως στην άκρη του μολυβιού βρίσκεται ο laser σένσορας... λέμε τώρα, για να σου εξηγήσω. Με την ίδια κίνηση του mouse, πότε πιστεύεις πως θα διαγράφεται περισσότερη πληροφορία, με το μολύβι ή χωρίς; Κάπως έτσι έχει να κάνει κ το που βρίσκεται ο σένσορας, μικρές οι διαφορές δε λέω αλλά υπαρκτές και εάν είσαι detail oriented το καταλαβαίνεις ;-)
liospi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 ναι αλλά δεν μιλάμε για 20εκ. απόσταση αλλά για 2-3 εκ. (;) και πάλι θέμα συνήθειας είναι. π.χ. εγώ όταν σχεδιάζω δεν στρέφω τον καρπό μου δεξιά αριστερά με τέτοιο τρόπο ώστε το ποντίκι να είναι σταθερό στην πίσω του μεριά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα