kostasrodos29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, zoranb είπε Θενκς, αλλά φαίνεται λίγο cheap! Χμ . Για δες εδώ έχει για όλα τα γούστα και όλες τις τιμές αν σου αρέσει κάποιο και μετά το βλέπουμε αν καταλήξεις κάπου και σου αρέσει να το βρούμε και ποιο φτηνά . 1
zoranb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 To Corsair Harpoon μου φαίνεται ενδιαφέρον, εάν έβγαινε κ σε άσπρο ακόμα καλύτερα!
kostasrodos29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, zoranb είπε To Corsair Harpoon μου φαίνεται ενδιαφέρον, εάν έβγαινε κ σε άσπρο ακόμα καλύτερα! Υπάρχει και στο Scroutz ;-).
kostasrodos29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, zoranb είπε Ναι το ξέρω... λευκό δεν υπάρχει! Και το μαυράκι δεν το λες κακό ;-).
Jiakometi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Εάν η χρηστικότητα του trackball στο Mighty Mouse σε βόλεψε τότε ίσως να σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις κανονικό trackball. https://www.skroutz.gr/s/299755/Logitech-Wireless-Trackball-M570.html https://www.skroutz.gr/s/85626/Kensington-Expert-Mouse.html https://www.skroutz.gr/s/56836/Logitech-TrackBall-Marble.html Τα παραπάνω τα χρησιμοποιώ και τα τρία. Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματα του. Αρχίζω πάντως σοβαρά να σκέπτομαι να αφήσω το ποντίκι μου στην άκρη για πάντα. Trackball γενικώς εδώ. https://www.skroutz.gr/c/69/mice.html?keyphrase=trackball&from=autocomplete
zoranb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μοιάζει σε χρήση το scroll ball του Mighty με τα trackballs που λες; Σε τι υπερτερεί ένα trackball αναρωτιέμαι, δεν έχω δουλέψει ποτέ!
Jiakometi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορείς να το παραμετροποίσεις όπως θέλεις. Με την μεγαλύτερη σε μέγεθος μπίλια έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα στις κινήσεις και καλύτερο έλεγχο - ακρίβεια. Βέβαια θα πρέπει να το δοκιμάσεις πρώτα γιατί κάποιοι δεν μπορούν να το συνηθίσουν Και μετά θα πρέπει να αποφασίσεις ποιό σε βολεύει περισότερο Αυτό με την μπίλια στον αντίχειρα (M 570) ή στον δείκτη παράμεσο (Kensington Expert Mouse). Έχω το Logitech στη δουλειά σε Windows σύστημα και το Kensington στο σπίτι σε Mac OS. Και τα δύο είναι άψογα. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι ο καρπός του χεριού δεν κινείται καθόλου και δεν υπάρχει η κούραση του κλασικού mouse. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Jiakometi 1
zoranb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Aναρωτιέμαι εάν τα trackballs μπορούν να χρησιμοποιηθούν από σχεδιαστικά προγράμματα... π.χ. Autocad ή Photoshop κλπ.
kostasrodos29 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, zoranb είπε Aναρωτιέμαι εάν τα trackballs μπορούν να χρησιμοποιηθούν από σχεδιαστικά προγράμματα... π.χ. Autocad ή Photoshop κλπ. Αυτό μόνο αν έχει ποια κάποιος και σου πει από προσωπική εμπειρία .
stringer bell Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει και χρησιμοποιώ τους τελευταίους 4-5 μήνες: https://www.amazon.com/Logitech-Master-Wireless-Mouse-910-004337/dp/B00TZR3WRM/ref=sr_1_6?s=electronics&ie=UTF8&qid=1516058563&sr=1-6&keywords=mx+master Δουλέυει και ενσύρματα εννοείται και είναι Mac compatible ( έχει και πολύ ωραία Mac εφαρμογή )
zoranb Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλό αλλά... φαρμακείο! Και πως μπορεί κ δουλεύει κ ενσύρματα όπως λες; Ποιά είναι η χρησιμότητα της mac εφαρμογής που αναφέρεις;
stringer bell Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/16/2018 στις 2:07 ΠΜ, zoranb είπε Καλό αλλά... φαρμακείο! Και πως μπορεί κ δουλεύει κ ενσύρματα όπως λες; Ποιά είναι η χρησιμότητα της mac εφαρμογής που αναφέρεις; Ενσύρματα δουλεύει αν χρησιμοποιήσεις το καλώδιο της φόρτισης του (απλό usb to micro-usb). Το ειχα πάρει σε προσφορά 45€ απο amazon.fr. Με την εφαρμογή μπορείς να προγραμματίσεις τα διάφορα πλήκτρα όπως θές ( να βλέπεις το dashboard, αντί για enter να πατάς κάποιο κουμπί από το ποντίκι κτλ). Αν δεις ενα video review θα καταλάβεις Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2018 από stringer bell 1
liospi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 το μόνο που με βόλεψε (ήμουν και γω κάποτε στην θέση σου) είναι το deathadder της razer. Ιδανικό για το χέρι μου και ελαφρύ γιατί δεν είναι ασύρματο. Η δουλειά μου είναι γραφίστας και καταλαβαίνεις τις ώρες που περνάω μαζί του Το magic ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ στη λειτουργία για Mac αλλά άβολο και βαρύ, και κάτι ποντίκια τύπου Logitech MX δεν βολεύουν για σχεδιασμό (δεν ακουμπάει σωστά ο αντίχειρας και το μικρό δάχτυλο στο γραφείο/mousepad)
zoranb Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τώρα ακόμα είσαι με το Deathadder? Τι δυνατότητες έχει που να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει κανείς είτε σε Pshop είτε Illu? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από zoranb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα