zoranb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Παρά το ότι κολλάει συνεχώς το scroll ball του mighty mouse μου, δεν μπορώ να το αλλάξω, δεν θέλω βρε παιδί μου πως το λένε! Οι λόγοι είναι πολλοί κ διάφοροι... δεν γουστάρω τα ασύρματα αλλά ακόμα και το Magic να ήτανε ενσύρματο και πάλι δεν με βολεύει, παραείναι ρηχό και κοντό σε ύψος! Τι λέτε, εσείς τι χρησιμοποιείτε στο mac σας; Έχετε βρεί κάποιο κατάλληλο, ενσύρματο;
Jiakometi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Γιατί δεν το αλλάζεις με ένα καινούργιο Mighty Mouse ?
zoranb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Γιατί δεν το αλλάζεις με ένα καινούργιο Mighty Mouse ? Τι θα αλλάξει; Πάλι μετά απο μερικούς μήνες θα συναντήσω το ίδιο πρόβλημα!
atheatos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δεν εχω ενσυρματο αλλο το θεμα σου με εβαλε σε σκεψεις και αναζητησα στο internet ποντικι με παρομοιες λειτουργιες σαν του mighty mouse. Aπο το πολυ ψαξιμο βρηκα αυτο https://www.amazon.co.uk/dp/B001GML5VY/ref=sspa_dk_detail_2?psc=1 Δεν σκοπευω να αγοράσω το συγκεκριμένο αλλα καταλαβα οτι υπαρχουν ποντικια εκει εξω που εχουν το χαρακτηρικο mini trackball που πραγματικα ηταν απολαυση στο mighty mouse. 1
zoranb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δεν ήξερα πως υπήρχε optical touch scroll, αχ κρίμα που η Apple δεν αντικατέστησε ποτέ το προβληματικό scroll ball του mighty mouse με ένα optical, θα το αγόραζα χωρίς ενδοιασμούς!
Jiakometi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Πόσο χρόνο το είχες μέχρι να παρουσιαστεί το πρόβλημα ?? Το πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε μένα (όσο χρησιμοποιούσα το ενσυρματο) μετά από τρία χρόνια χρήσης και όχι μερικούς μήνες. Καθάρισα την μπίλια με μια μπατονέτα με οινόπνευμα και έφτιαχνε για άλλους 12 περίπου μήνες. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαι με το ασύρματο οπότε......
zoranb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Εντάξει κι εμένα τόσο περίπου... απλώς μετά το άνοιγμα κ το καθάρισμα κάθε 3-4 μήνες γίνεται σκ@τ@
kriosgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μήπως παίζεις games; Συνήθως τότε δημιουργείται το πρόβλημα που αναφέρεις στα mouse και τα χειριστήρια γενικά επειδή πρέπει να τα κρατάς συνέχεια με αποτέλεσμα να ιδρώνουν τα χέρια με τις γνωστές επιπτώσεις.
zoranb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δε νομίζω πως έχει να κάνει με τα games και δεν ιδρώνουν τα χέρια μου... εντάξει είναι η σκόνη που το επιρρεάζει.
kostasrodos29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Εγώ έχω το Magic Mouse 8 χρόνια ναι 8 χρόνια και μόνο μπαταρίες του αλλάζω ;-).
zoranb Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δεν είναι ενσύρματο όμως το Magic Κώστα!
kostasrodos29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zoranb είπε Δεν είναι ενσύρματο όμως το Magic Κώστα! Το χρειάζεσαι οπωσδήποτε το ενσύρματο για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ?
kostasrodos29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Δε γουστάρω τα ασύρματα! Αυτό πως σου φαίνεται ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα