Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρά το ότι κολλάει συνεχώς το scroll ball του mighty mouse μου, δεν μπορώ να το αλλάξω, δεν θέλω βρε παιδί μου πως το λένε!

Οι λόγοι είναι πολλοί κ διάφοροι... δεν γουστάρω τα ασύρματα αλλά ακόμα και το Magic να ήτανε ενσύρματο και πάλι δεν με βολεύει, παραείναι ρηχό και κοντό σε ύψος! Τι λέτε, εσείς τι χρησιμοποιείτε στο mac σας; Έχετε βρεί κάποιο κατάλληλο, ενσύρματο;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Γιατί δεν το αλλάζεις με ένα καινούργιο Mighty Mouse ?

Τι θα αλλάξει; Πάλι μετά απο μερικούς μήνες θα συναντήσω το ίδιο πρόβλημα!

Δημοσ.

Δεν εχω ενσυρματο αλλο το θεμα σου με εβαλε σε σκεψεις και αναζητησα στο internet ποντικι με παρομοιες λειτουργιες σαν του mighty mouse.

Aπο το πολυ ψαξιμο βρηκα αυτο https://www.amazon.co.uk/dp/B001GML5VY/ref=sspa_dk_detail_2?psc=1

Δεν σκοπευω να αγοράσω το συγκεκριμένο αλλα καταλαβα οτι υπαρχουν ποντικια εκει εξω που εχουν το χαρακτηρικο mini trackball που πραγματικα ηταν απολαυση στο mighty mouse.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήξερα πως υπήρχε optical touch scroll, αχ κρίμα που η Apple δεν αντικατέστησε ποτέ το προβληματικό scroll ball του mighty mouse με ένα optical, θα το αγόραζα χωρίς ενδοιασμούς!

Δημοσ.

Πόσο χρόνο το είχες μέχρι να παρουσιαστεί το πρόβλημα ??

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε μένα (όσο χρησιμοποιούσα το ενσυρματο) μετά από τρία χρόνια χρήσης και όχι μερικούς μήνες.

Καθάρισα την μπίλια με μια μπατονέτα με οινόπνευμα και έφτιαχνε για άλλους 12 περίπου μήνες.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είμαι με το ασύρματο οπότε......

Δημοσ.

Μήπως παίζεις games;  Συνήθως τότε δημιουργείται το πρόβλημα που αναφέρεις στα mouse και τα χειριστήρια γενικά επειδή πρέπει να τα κρατάς συνέχεια με αποτέλεσμα να ιδρώνουν τα χέρια με τις γνωστές επιπτώσεις. 

Δημοσ.

Δε νομίζω πως έχει να κάνει με τα games και δεν ιδρώνουν τα χέρια μου... εντάξει είναι η σκόνη που το επιρρεάζει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zoranb είπε

Δεν είναι ενσύρματο όμως το Magic Κώστα!

Το χρειάζεσαι οπωσδήποτε το ενσύρματο για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...