panagoteo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα , αγόρασα μεταχειρισμένο iPhone 7 Plus με όλα τα παρελκόμενα , απόδειξεις ασφάλεια κλπ και απειλούμαι από το άτομο πως θα μπλοκάρει το κινητό εάν δεν του δώσω και άλλα λεφτά! Μπορεί να το κάνει αυτό; Έχει αντίγραφο αποδείξεις προφανως και γνωρίζει και Imei
Acrobatis7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλα ξεμπερδεματα αδερφε. Α. Εχεις τα πρωτοτυπα αποδεικτικα στα χερια σου? Β. Η συναλλαγη πως εγινε? Γ. Υπαρχει παντα και ενας αλλος τροπος να παθει μεγαλη ζημια ο τυπος που ειναι ανανδρος. Απο pm μονο ομως. Και κατι ακομα... Στις αγγελιες σου ΕΣΥ μονο πουλας iphone. Και ειδικα 7 plus Δεν ειδα αγγελια σου που να ζητας. Ουτε καποια αξιολογηση ειτε απο μεριας σου, ειτε απο μεριας καποιου αλλου. Το ολο ιστορικο σου σε καθιστα υποπτο εσενα και οχι καποιον αλλον. Περισσοτερες εξηγησεις μπορουν να διελευκανουν την περιπτωση σου περισσοτερο αν τις παρεχεις. Μεχρι τοτε - εγω - λυπαμαι, αλλα δεν μπορω να παρω μερος σε τετοια συζητηση που μπορει εσυ ο ιδιος να εισαι ο "ατιμος" της υποθεσης 2
panagoteo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Έχω εγώ τα πρωτότυπα στα χέρια μου. Β. Τα 2/3 της συναλλαγής μέσω τράπεζας!! Δεν σας επιτρέπω τέτοια προσβολή καταρχάς. εγω πουλήσει και έχω αγοράσει iPhone μέσα από το insomnia αλλά το ότι δεν έχω κριτικές δεν σημαίνει κάτι , δεν πολυασχολουμαι!!! Δεν έχω όμως ούτε θετικές ούτε αρνητικές . Θα μπορούσε κάποιος να μου είχε κάνει κριτικές. Το αγόρασα από κοντινό μου άνθρωπο , υπήρχαν διαμάχες στη πορεία και με απειλή με τον τρόπο!!! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δώσω περαιτέρω εξηγήσεις απλά μια βοήθεια θα μου ήταν αρκετή ακόμα και από pm
Zus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Κάτσε ρε αδερφέ, κάτι δεν κολλάει εδώ. Αγόρασες iPhone 7 Plus και προφανώς σου παραδόθηκε η συσκευή έχοντας προηγουμένως γίνει reset στο apple id. Αν εσύ έχεις τα πρωτότυπα αποδεικτικά στα χέρια σου, δεν μπορεί να σου μπλοκάρει τίποτα ΑΛΛΑ πώς είναι δυνατόν να έχεις αποδεικτικό με τα 2/3 της συναλλαγής μέσω τραπέζης? Προκατέβαλες τα 2/3 και κατέβαλλες το υπόλοιπο 1/3 με την ολοκλήρωση της συναλλαγής? Επιπλέον είναι λίγο περίεργο να έχεις πουλήσει 4 διαφορετικά iPhone μέσω του insomnia και να μην έχεις καμία κριτική, αλλά αυτό δεν νομίζω να αφορά τον οποιονδήποτε, πέρα από εσένα και τον όποιο αγοραστή. Επαναλαμβάνω, αν έχεις τα πρωτότυπα έγγραφα στα χέρια σου δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
panagoteo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα , έβαλα κάποια χρήματα στην τραπεζα και τα υπόλοιπα χέρι-χέρι μόλις πήρα το τηλεφωνο . Επισημαίνω ότι είμασταν πολύ κοντινοί άνθρωποι , και θέλει κατά κάποιο τρόμο να εκδικηθεί την διαμάχη μας . Επίσης έχω άρκετο καιρό στο insomnia λογαριασμό απλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ και άριστα και δεν έχει τύχει να μου κάνει κάποιος κριτικη(θα το ήθελα πολύ) επισης έχω πουλήσει κινητά και μέσω του car.gr όποτε δεν μπορούσα να έχω πολλές κριτικές εδώ . εχω στα χέρια μου αποδείξεις και ασφάλειες στο όνομα αυτού φυσικά. αυτος τα έχει σε pdf και γνωρίζει και imei υπάρχουν επίσης συνομιλίες στο φβ που ο ίδιος με απειλεί και μου λεει πως θα το απενεργοποιήσει .
Zus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Κράτα print screen τις συνομιλίες σας καλού - κακού, αν και δε νομίζω να τις χρειαστείς, γιατί απλά δεν θα πετύχει να σου μπλοκάρει τίποτα. 1
panagoteo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Της έχω κρατήσει οκ..ευχαριστώ οποιαδηποτε άλλη συμβουλή εννοειται δεκτή !!!!!! Τις***
Acrobatis7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Προς θεου... δεν προσεβαλα ουτε ονομαστικα ουτε με καποιον αλλο τροπο. Αφησα μια πιθανοτητα τα πραγματα να ειναι λιγο διαφορετικα απο οτι μπορει να περιγραφεις. Και το εκανα με ανοιχτο τροπο ωστε να το δουν και οι υπολοιποι που θα ασχοληθουν ωστε εαν επεσα μεσα σε αυτο το πολυ μικρο 1% να μην ειναι τα πραγματα οπως τα περιγραφεις, τοτε βοηθησα περισσοτερο κοσμο. Εαν απο την αλλη επεσα εξω απο αυτο το μικρο 1%, τοτε ουτε γατα ουτε ζημια. Και για αυτο και ζητησα διευκρινησεις. Δεν ειχα ουτε σκοπο να σε προσβαλω φιλε μου. Ηθελα να προστατεψω τη κοινοτητα του insomnia και να προστατευτω. Γιατι απλα εαν το 1% να ειναι αλλιως τα πραγματα, τοτε το μυαλο αυτου του ανθρωπου ειναι απειρως πανουργο και αξιζει την προσοχη. Τωρα... Εαν η πρωτοτυπη αποδειξη ΔΕΝ ειναι στο ονομα του ανθρωπου που σε απειλει, δεν μπορει να κανει τιποτα απολυτως. Εαν δηλαδη η συσκευη που σου πουλησε ηταν στα χερια του απο προυγουμενη αγοροπωλησια. Εαν ειναι στο ονομα του, τοτε ενα τηλεφωνημα στην προστασια καταναλωτη αρκει για καταλαβεις τι μπορει να γινει. ---- Πηγαινε σε ενα κοντινο καταστημα Apple και πες τους πως μπορεις πλεον να προστατεψεις τη συσκευη σου και εαν ο αλλος μπορει να κανει κατι. ---- Πιστευω πως αν μπορουσε - Θα εκανε. Για να μην κανει μεχρι τωρα εχει θεμα. ---- Ασε που εαν βρεθητε σε δικαστηρια, αυτος σου πουλησε κατι χωρις παραστατικο και μπορεις να το αποδειξεις με screenshots και τραπεζικες κινησεις. Το μπελα του θα βρει. 1
kostasrodos29 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις τα αποδεικτικά που σε απειλεί και να πας στην αστυνομία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να το καταθέσεις για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων. Δίνεις όλα τα στοιχεία σου και δείχνεις τις απειλές και αυτοί θα σου πουν τι θα κάνεις . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα