Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Με το που διάβασα τον τιτλο νόμιζα οτι μάλλον μας τρολλάρει ο Τζίμης. Πάω να βάλω την tv.
vasilk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Τώρα στο παράδεισο δεν νομίζω να πάει, δεν ήταν και του χαρακτήρα του. Ο "Νεοέλληνας" ήταν, είναι και θα είναι επίκαιρο για πολλά πολλά χρόνια. Το είχε πετύχει ο μπαγάσας. Ήταν και ευφυής άνθρωπος. Συνήθιζε στο τέλος της παράστασης να χαιρετά όλους έναν έναν. Του λέει ο μπροστινός μου "Καλά τα λες για το σύστημα και τα σχετικά αλλά και εσύ μας το πήρες το πεντοχίλαρο" (μπορεί να ήταν και 2000δρχ ή 3000δρχ δεν θυμάμαι καλά πόσο ήταν το εισιτήριο, ήταν δραχμές τότε). Και του απαντάει ο Τζίμης "Αυτά παιδί μου είναι για την Κύπρο, είναι για καλό σκοπό" ΧΑ ΧΑ ΧΑ 1
agrio.imeros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τη γάμησε ο παράδεισος... Spoiler Καλό Ταξίδι Τζιμάρα... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από agrio.imeros 3
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 ο Τζίμης ήταν τρομερός showman (και όχι μόνο, βέβαια). Έτυχα να πάω σε παράσταση του πριν 18 χρόνια περίπου. Θυμάμαι ήμουν πολύ στρεσαρισμένος εκείνη την περίοδο. Μετά την παράσταση δεν θυμόμουν το παραμικρό από τα όσα προβλήματα που προκαλούσαν το στρες. Βγήκα άλλος άνθρωπος. Καλό ταξίδι μεγάλε.
KilliK Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, vasilk είπε Τώρα στο παράδεισο δεν νομίζω να πάει, δεν ήταν και του χαρακτήρα του. Ο "Νεοέλληνας" ήταν, είναι και θα είναι επίκαιρο για πολλά πολλά χρόνια. Το είχε πετύχει ο μπαγάσας. Ήταν και ευφυής άνθρωπος. Συνήθιζε στο τέλος της παράστασης να χαιρετά όλους έναν έναν. Του λέει ο μπροστινός μου "Καλά τα λες για το σύστημα και τα σχετικά αλλά και εσύ μας το πήρες το πεντοχίλαρο" (μπορεί να ήταν και 2000δρχ ή 3000δρχ δεν θυμάμαι καλά πόσο ήταν το εισιτήριο, ήταν δραχμές τότε). Και του απαντάει ο Τζίμης "Αυτά παιδί μου είναι για την Κύπρο, είναι για καλό σκοπό" ΧΑ ΧΑ ΧΑ χεχ, θυμαμαι κατι παρομοιο ειχε συμβει και στην παρασταση που ειχα παει, αλλα ηταν πιο ευθυς στην απαντηση του, εξηγησε στο κοινο οτι οι τιμες ηταν πολιτικη του μαγαζιου, οχι δικη του. η αληθεια ειναι ομως οτι οι τιμες και η σταση του σερβιτορου στο τραπεζι μας, που ερχοντουσαν σε αμεση αντιθεση με αυτα που καυτηριαζε ο Τζιμακος, ενισχυσε ακομη περισσοτερο την σταση μου να μην ταυτιζω ποτε τον λογο με το προσωπο που τον εκφερει η σε αυτη την περιπτωση τον καλλιτεχνη με την τεχνη του. καλα τα λεει ο Τζιμ, αλλα και αυτος μερος του συνολου ειναι. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2018 από KilliK 2
vasilk Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, KilliK είπε χεχ, θυμαμαι κατι παρομοιο ειχε συμβει και στην παρασταση που ειχα παει, αλλα ηταν πιο ευθυς στην απαντηση του, εξηγησε στο κοινο οτι οι τιμες ηταν πολιτικη του μαγαζιου, οχι δικη του. η αληθεια ειναι ομως οτι οι τιμες και η σταση του σερβιτορου στο μαζαγι, που ερχοντουσαν σε αμεση αντιθεση με αυτα που καυτηριαζε ο Τζιμακος, ενισχυσε ακομη περισσοτερο την σταση μου να μην ταυτιζω τον λογο με το προσωπο που τον εκφερει η σε αυτη την περιπτωση τον καλλιτεχνη με την τεχνη. καλα τα λεει ο Τζιμ, αλλα και αυτος μερος του συνολου ειναι. Πόσο δίκαιο έχεις. Παρά την επαναστατική σάτιρα, ο ίδιος πήγαινε προς την ίδια κατεύθυνση που πήγαινε το ρέμα, δεν κολυμπούσε ενάντια. Ευφυής άνθρωπος είχε βρει τον τρόπο να ενσωματωθεί στο σύστημα σατιρίζοντας το. Και ψιλολέρας ήταν και ψιλοεκμεταλλευτής ήταν και διάφορα επίθετα του προσάπτουν όσοι τον ήξεραν καλά. Όλα όσα πρέπει να έχεις για να επιβιώσεις στην showbiz. Ελαφρύ το χώμα. 1
xaratsi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Την Τετάρτη στις 2 μετά το μεσημέρι από το κοιμητήριο της Νέας Μάκρης θα γίνει η κηδεία του Τζίμη Πανούση
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μπραβο στον Ψινακη ασχετα αν δεν τον γουσταρω με τιποτα. https://marathonnews.gr/ο-ψινάκης-κάνει-δρόμο-τον-τζίμη-πανούσ/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα