Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Αντιο Τζιμη, θα σε θυμομαστε παντα. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μολις καταλαβα οτι γερασα. Αντιο βρε Τζιμακο......... 2
txcellas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Τα τραγουδια του όμως έμειναν όπως και διαφορά βίντεο που έχει κάνει. Κρίμα...
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δεν εχω λόγια, από τους αγαπημένους! Καλό παράδεισο!
CheOnWeb Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 4 minutes ago, UsualSuspect__ said: Αυτό.. Αυτό τραγουδούσε όταν έπεσε στη σκηνή στις 2 Δεκεμβρίου. Ο τελευταίος στίχος που τραγούδησε ήταν «η πουτάνα η ζωή»...
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Αντιο Τζιμη, θα σε θυμομαστε παντα... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Βούλγαροι.. Βούλγαροι.. χανούμισσες βαζέλες όλο το έθνος προσκυνάει σώβρακα και φανέλες Μία από τις πιο αγαπημένες μου μουσικές στιγμές 2
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Κι η παπαλάμπραινα γυμνή χαϊδεύει δώρο συσκευή σ’ ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο Πουλάκι ξένο πουλί χαμένο μου τρώει τα σπλάχνα δεν βγάζω άχνα. Καίω τα δέντρα χτίζω μεζονέτες θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες σ’ ένα κλουβί γραφείο σαν αγρίμι παίζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι. Έλληνας νεοέλληνας Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά και ψηλωσε η κοντούλα λεμονιά. στα Σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, johnbond είπε Αφού δεν είχε περάσει πολύς καιρός που βγήκε απο το νοσοκομείο υποτίθεται οτι είχε πρόβλημα που το γνώριζαν και το παρακολουθούσαν οι γιατροί.. Απαράδεκτο να πεθάνει έτσι στα ξαφνικά.Αν ήταν η κατάσταση του τόσο κρίσιμη δεν έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Μάλλον έγραψε τους γιατρούς στα αρχίδια του Καλο παράδεισο να έχει, πραγματικά στεναχωρήθηκα!!!
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Εχει προηγηθεί αλλο θέμα καλο ειναι να το συγχωνεύσετε και οχι να το κλειδώσετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα