Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λίγο

http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/852341/ektakto-pethane-o-tzimis-panoysis

Τζίμης Πανούσης | Ειδήσεις: Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο από την είδηση του θανάτου του δημοφιλούς Έλληνα τραγουδοποιού Τζίμη Πανούση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι του Σαββάτου (13/01).

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ANT1 o μουσικός βρισκόταν στο σπίτι του, όταν υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει.

• Sad 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών ο Τζίμης Πανούσης μετά από νέο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς επιτυχία. Αφήνει πίσω του έναν γιο και μία κόρη.

Αντίο Τζιμάκο. 

• Sad 6
Δημοσ.

σα να μας κάνει πλάκα ο Τζιμάρας μου φαίνεται.. :mellow:

Δημοσ.

Αφού δεν είχε περάσει πολύς καιρός που βγήκε απο το νοσοκομείο υποτίθεται οτι είχε πρόβλημα που το γνώριζαν και το παρακολουθούσαν οι γιατροί..

Απαράδεκτο να πεθάνει έτσι στα ξαφνικά.Αν ήταν η κατάσταση του τόσο κρίσιμη δεν έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει.

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμάμαι πριν ένα μήνα περίπου, που είχε το πρώτο καρδιακό επεισόδιο είχε πει:

"Λόγω αιφνιδίου θανάτου, που αναβλήθηκε επ' αόριστον, θα επιστρέψω στις παραστάσεις".

Αυτός ήταν! Καλό ταξίδι Τζιμάκο...

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Like 8
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον εχω δει 2 φορες live, αλλα ποτε δεν αξιωθηκα να παω να δω και τις υπολοιπες παραστασεις, μια ζωη μου αρεσε, τωρα μετανιωνω.τελειως απροσμενο, νομιζα οτι μας κανει πλακα...

RΙP

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...