Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dexterios είπε

Απλά επειδή είδα ότι αναφέρθηκε ότι ψάχνετε ανατομική καρέκλα στα 300 ευρώ αυτό το διάστημα υπάρχει στο stockhouse του πλαισίου η ergohuman Nefil στα 330 ευρώ.

https://www.plaisio.gr/epipla-grafeiou/karekles/karekla-chair/dot-Chair-Nefil-Grey-NFL-AG-HAM-W09-53.htm

Στο stockhouse, άρα δηλαδή μιλάμε για μεταχειρισμένη; Βασικά ψάχνουμε στα 300 αλλά καινούργια, τα μεταχειρισμένα είναι ένα άλλο κεφάλαιο και ίσως λίγο ρίσκο για τους μηχανισμούς τους...

Επιπλέον, γράφει ότι κοστίζει καινούργια 549 ευρώ και ενδεχομένως να είναι υπερτιμημένη διότι διάβασα στα σχόλια ότι κάποιος την έχει αγοράσει στα 379. Εκεί ίσως να τα αξίζει.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mcgerger είπε

Στο stockhouse, άρα δηλαδή μιλάμε για μεταχειρισμένη; Βασικά ψάχνουμε στα 300 αλλά καινούργια, τα μεταχειρισμένα είναι ένα άλλο κεφάλαιο και ίσως λίγο ρίσκο για τους μηχανισμούς τους...

Επιπλέον, γράφει ότι κοστίζει καινούργια 549 ευρώ και ενδεχομένως να είναι υπερτιμημένη διότι διάβασα στα σχόλια ότι κάποιος την έχει αγοράσει στα 379. Εκεί ίσως να τα αξίζει.

Κατά πάσα πιθανότατα εκθεσιακή είναι, πήρα την ίδια από το stock τον Ιανουάριο και μου είπαν ότι είναι εκθεσιακή. Συσκευασία φθαρμένη αλλά φθορά πάνω στην καρέκλα δεν είδα, επίσης μεταφορά δεν σου κάνουν την φορτώνεις και φεύγεις

Ως προς την τιμή 600 λίρες κάνει επισήμως από την αντιπροσωπεία στην Αγγλία η Nefil, εμένα καλή τιμή μου φάνηκε στα 330 :)

https://www.ergohuman.net/nefil-office-chair/nefil-office-chair.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, mcgerger είπε

Φίλε μου , ο άνθρωπος πρότεινε μια εναλλακτική και καλά έκανε , πρέπει τώρα να κάνεις έρευνα και απο μόνος σου.

Για να τα βάλουμε σε μία σειρά τα πράγματα , "stockhouse" πηγαίνουν τα προιόντα όπως λέει  και το "site" του "Πλαίσιο" που είναι :

- Επισκευασμένα μετά από ελάττωμα
- Χωρίς πλήρη παρελκόμενα
- Εκθεσιακά προϊόντα (demo-δοκιμαστικά)
- Με αλλοιωμένη συσκευασία
- Επιστροφές πελατών χωρίς ελάττωμα

Μεταχειρισμένες σε "ΤΡΕΛΟ" βαθμό δεν μπορεί να είναι γιατί ο πελάτης έχει ένα μικρό σχετικά χρονικό διάστημα για να επιστρέψει ένα προιόν που δεν τον καλύπτει  (14 ημέρες για τις ηλεκτρονικές αγορές) και το οποίο το "παιρνούν" πρώτα απο έλεγχο ώστε να το δεχθούν πίσω.

Εγώ μίλησα ήδη με το "Πλαίσιο" και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάω απο το κατάστημα "Stockhouse" , ώστε να δώ λεπτομερώς το προιόν και την κατάσταση του.

6 μήνες εγγύηση προσφέρουν πάντως.

Επεξ/σία από Leon90
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βέβαια, εννοείται καλά έκανε που το πρότεινε και σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Έχω πάει στο stock house μια φορά, αλλά δεν αγόρασα κάτι, μου φάνηκε μικρή διαφορά με το αντίστοιχο καινούργιο σε κάτι που έψαχνα.

Τώρα, η συγκεκριμένη καρέκλα αν πράγματι είναι σε καλή κατάσταση, που είναι πολύ πιθανό σύμφωνα με όσα είπατε, τότε φαίνεται να είναι καλή περίπτωση. Απλώς είδα στα σχόλια ότι κάποιος την πήρε 379 και το ανέφερα.

Είχα ρωτήσει και πιο πριν σχετικά με την NEC, αν γνωρίζει κάποιος. Το κάθισμα είναι από ύφασμα; Αν ναι, γνωρίζετε αν θα "ποτίζει" με τον καιρό, π.χ. με ιδρώτα; Το καλοκαίρι δεν θα ρουφάει τον ιδρώτα; Ειδικά αν πρόκειται για χρήση σπιτιού και όχι γραφείου και κάθεται κάποιος με κοντό παντελόνι, σορτς κλπ...

Επεξ/σία από mcgerger
Δημοσ.
6 ώρες πριν, shadowmann είπε

Να τους στείλεις email ,θέλω να πιστεύω πως θα απαντήσουν όπως πρέπει να απαντήσουν και ότι θα λυθεί το θέμα άμεσα .

Κάνε μια ενημέρωση όταν θα έχεις νεότερα .

Ελπίζω να βγάλεις άκρη .

Πιστεύω πως είναι μάταιο να αναζητούμε την τελειότητα στα ανθρώπινες δημιουργίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, kalaxan είπε

Ήρθε σε κανέναν η ΤΙΤΑΝ ή έστω να τους έρθει καποιο mail τη στέιλανε?
Παρήγγειλα στις 17/1/2018 και ακόμη δεν.

Ναι, πριν 5 ωρες εστειλαν email αποστολης με tracking number dpd uk.

Και η courrier εστειλε email.

Παραγγελια Ιαν/13.

Επεξ/σία από nek4d
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...