Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Exploticon είπε

μου ηρθε email γι αυτην εδω μεταφορικα 85$ αλλα δεν ξερω αν αξιζει

Στα 200 ευρω που βγαινει με τα μεταφορικα εχεις πολυ καλες επιλογες απο ελλαδα...Δεν βλεπω λογο να πας σε κινεζια αμφιβολου ποιοτητας....

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1.3power είπε

Στα 200 ευρω που βγαινει με τα μεταφορικα εχεις πολυ καλες επιλογες απο ελλαδα...Δεν βλεπω λογο να πας σε κινεζια αμφιβολου ποιοτητας....

Μπορεις να προτεινεις καποιες; Μεχρι 200 περα απο την markus;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Arozzi enzo από την οποία έχω και προσωπική εμπειρία τα τελευταία 3 χρόνια..Την πήρε και ο αδερφός μου τώρα και έχει γίνει ακόμα καλύτερη σε foam.παιζει σε προσφορα αρκετα συχνα στα 135 ευρώ σε αρκετά μαγαζιά.Απο εκεί και πέρα genesis 550 όπου υπάρχει και topic στις προσφορές με 159ε για το μαύρο πράσινο αλλιώς έχει περίπου 200 ευρώ.

Επεξ/σία από 1.3power
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Exploticon είπε

μου ηρθε email γι αυτην εδω μεταφορικα 85$ αλλα δεν ξερω αν αξιζει

ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΙΑ!
Την πηρα και σε 2 μερες εσπασε το ενα μπρατσο και στην εβδομαδα και κατι τα ροδακια.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΙΑ!
Την πηρα και σε 2 μερες εσπασε το ενα μπρατσο και στην εβδομαδα και κατι τα ροδακια.

Έχει όριο αντοχής βάρους ρε σωτηρηηηη :P :P

(Πλάκα κάνω )

Δημοσ.

Μην αγχωνεσαι ρε το ξερω :D
Eχω παρει πολλες τοσα χρονια μιας και καθομαι σε αυτες πανω απο 14 ωρες την ημερα και ειμαι υπερκινητικος αλλα τετοια σαπιλα δεν ειχα ξαναδει.
Να μου σπασει μπρατσο ηταν πρωτογνωρη εμπειρια και παλι καλα που ηθελα να κατσω κανα μηνα πανω πρωτα πριν πω οτιδηποτε,οπως κανω τωρα με την Vertagear που μιας και δεν ειναι και καμια φτηνη και ειναι ειδικα σχεδιασμενη για χοντροκωληδες οπως λεει της εχω βγαλει την πιστη σε σημειο που νομιζουν οτι το κανω επιτηδες για να παρω μια καρεκλα μασαζ τυπου αεροδρομιου (αυτες με τα κερματα) που ζαχαρωνω χρονια.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

ΑΠΛΑ ΜΑΚΡΙΑ!

Και μονο απο το video που εχουν ανεβασει στο gearbest η ποιοτητα της δειχνει απαραδεκτη για 150 ευρω καρεκλα... :D

Επεξ/σία από 1.3power
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

150€ καρέκλα και διαλύεται τόσο εύκολα.

Εδώ έχω καρέκλα γραφείου με 50€ για απλή χρήση και κρατάει εδώ και 5 χρόνια.

Πάντως από ποιότητα φαίνονται μουφιες.κριμα τα €€€ που ζητάνε και ακόμα πιο κριμα αυτός που θα τα δώσει.

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Αυτό παιδιά που λέει "4D armrests" εννοεί μετακινούνται εκτός από πάνω/κάτω και δεξιά/αριστερά ή μόνο μπρος/πίσω;

Δημοσ.

το σκέφτομαι για την omega αλλα για πείτε καμια γνώμη/άποψη.
αυτή τι στιγμή έχω μια καρεκλα από τις μικρές γραφείου τελείως απλή και δεν αντέχεται πλέον αλλο .
επειδή δεν έχω δει γενικά κάτι ιδιαίτερο σε καρέκλες παρα μονο κάτι του πλαισίου τις gaming κτλ οι οποιες μου φάνηκαν παρα πολύ σκληρές η omega πως είναι?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, shadowmann είπε

το σκέφτομαι για την omega αλλα για πείτε καμια γνώμη/άποψη.
αυτή τι στιγμή έχω μια καρεκλα από τις μικρές γραφείου τελείως απλή και δεν αντέχεται πλέον αλλο .
επειδή δεν έχω δει γενικά κάτι ιδιαίτερο σε καρέκλες παρα μονο κάτι του πλαισίου τις gaming κτλ οι οποιες μου φάνηκαν παρα πολύ σκληρές η omega πως είναι?

Μπορείς να δεις λίγο πιο πίσω κάποια βασικά που έχω γράψει για την Ωmega.Μαζι υπάρχει και link  με φωτογραφίες.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 1.3power είπε

Μπορείς να δεις λίγο πιο πίσω κάποια βασικά που έχω γράψει για την Ωmega.Μαζι υπάρχει και link  με φωτογραφίες.

Έχεις δίκιο ,ενώ είχα διαβάσει όλο το θέμα από την αρχή για κάποιο λόγο μου διέφυγε το ποστ σου!

Η αλήθεια είναι ότι με φοβίζει λίγο το μέγεθος γιατί έχω πάρα πολύ μικρό χώρο και εκτός από αυτό είδα ότι έχει αρκετά μεγάλη βάση .

Μια ερώτηση το γραφείο σου τι ύψος έχει ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, shadowmann είπε

από europe αγοράζουμε?

Nαι και γινεται αποστολη απο UK.

70 ποντους υψος εχει το γραφειο μου :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...