Salvation81 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, Gagaras είπε Σκέφτομαι και γω να αντικαταστήσω την καρέκλα μου, μιας και βρίσκεται στα τελευταία της. Μεταξύ της Secretlab Titan/Omega, της Noblechairs Epic και της Vertagear SL5000, τι θα λέγατε; Και οι 3 ισαξιες ειναι, απλα κοιτα τα μεγεθη για να δεις ποια σε βολευει περισσοτερο.
cineaste Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η SL5000 δεν κλειδώνει σε ανάκλιση, μόνο η PL6000, οπότε δεν είναι ακριβώς ισάξιες. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από cineaste 1 1
Salvation81 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, cineaste είπε Η SL5000 δεν κλειδώνει σε ανάκλιση, μόνο η PL6000, οπότε δεν είναι ακριβώς ισάξιες. Αυτο δεν το θυμομουν οποτε μαλλο νειχα την 6000 στο νου.
Gagaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εντάξει, είπαμε είναι να μη σου τύχει καμιά στραβή, αλλά μετά από αυτό μπαίνεις σε σκέψεις... Και έχεις δώσει και ένα σεβαστό ποσό, όχι λίγα... Μιλάμε το QC της εταιρείας, είναι για κλάματα το λιγότερο.. Μάλλον θα πάω στην Omega..
Salvation81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Gagaras είπε Εντάξει, είπαμε είναι να μη σου τύχει καμιά στραβή, αλλά μετά από αυτό μπαίνεις σε σκέψεις... Και έχεις δώσει και ένα σεβαστό ποσό, όχι λίγα... Μιλάμε το QC της εταιρείας, είναι για κλάματα το λιγότερο.. Μάλλον θα πάω στην Omega.. Μην πιστευεις ολα οσα βλεπεις. Ξερω περιπτωσεις που YouTubers δεν εισεπραξαν τα χρηματα που ηθελαν για review και εθαψαν εταιρεια (ναι ζητανε χρηματα κανονικοτατα και οχι λιγα). Αυτα γινονται παρα πολυ συχνα.
Gagaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Μην πιστευεις ολα οσα βλεπεις. Ξερω περιπτωσεις που YouTubers δεν εισεπραξαν τα χρηματα που ηθελαν για review και εθαψαν εταιρεια (ναι ζητανε χρηματα κανονικοτατα και οχι λιγα). Αυτα γινονται παρα πολυ συχνα. Ναι δεν διαφωνώ ότι γίνοται και τέτοια που αναφέρεις. Το παραπάνω βίντεο όμως δεν μου έδωσε τέτοια εντύπωση, απεναντίας θα έλεγα. Αν υπήρχε κάτι το περίεργο στην "ιστορία" του, η εταιρεία θα είχε αντιδράσει διαφορετικά.
Salvation81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Gagaras είπε Ναι δεν διαφωνώ ότι γίνοται και τέτοια που αναφέρεις. Το παραπάνω βίντεο όμως δεν μου έδωσε τέτοια εντύπωση, απεναντίας θα έλεγα. Αν υπήρχε κάτι το περίεργο στην "ιστορία" του, η εταιρεία θα είχε αντιδράσει διαφορετικά. Διαφορετικα πως; Δυστυχως δεν εχουν ολες οι εταιρειες την ανεση να ξεκοψουν απο YouTubers ειδικα απο γνωστους. Δλδ αν καποιος χαλαστηκε στην μοιρασια οπως λεμε εδω και εβγαλε "βρωμα" και καλα για ενα προιον το πιο πιθανο ειναι η εταιρεια να το αντικαταστησει και να πληρωσει οσα ζηταει ο εν λογο YouTuber παρα να βγει και να πει οτι ολο αυτο εγινε επειδη δεν τα πανε καλα στην μοιρασια. Καλως η κακως οταν εφτασαν σε σημειο να πληρωνουν αδρα για Reviews τετοια περιστατικα δεν θα σταματησουν να γινονται (και δυστυχως ο απλος κοσμος δεν εχει ιδεα τι συμβαινει στο παρασκηνιο).
Gagaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εσένα δηλαδή το παραπάνω βίντεο, σου δημιούργησε τέτοια εντύπωση; Ότι όλο αυτό ήταν θέμα "μοιρασιάς"; Εμένα πάλι όχι και το είδα όλο. Και δεν μιλάμε για review, αλλά για αγορά καρέκλας από τον συγκεκριμένο με τα δικά του χρήματα! (και όχι για τα δωρεάν προιόντα που πηγαινοέρχονται στο youtube για να καλοπιάνουν τους reviewers και να βγάζουν επαινετικά σχόλια, που εκτός της dxracer, το κάνουν όλες) Τέσσερις αντικαταστάσεις του στείλανε γιατί όλες είχαν πρόβλημα και διαλυμένα καλυματάκια, (μέχρι και μαχαιριά είχε στην πλάτη) τι να λέμε τώρα. Και από καρέκλα που κάνει 410ε (king series). Ε όχι.. Μια χαρα documented τα έχει όλα πιστεύω ο Άγγλος κυριούλης, το λέει κιόλας. Και πολύ καλά έκανε
Salvation81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, Gagaras είπε Εσένα δηλαδή το παραπάνω βίντεο, σου δημιούργησε τέτοια εντύπωση; Ότι όλο αυτό ήταν θέμα "μοιρασιάς"; Εμένα πάλι όχι και το είδα όλο. Και δεν μιλάμε για review, αλλά για αγορά καρέκλας από τον συγκεκριμένο με τα δικά του χρήματα! (και όχι για τα δωρεάν προιόντα που πηγαινοέρχονται στο youtube για να καλοπιάνουν τους reviewers και να βγάζουν επαινετικά σχόλια, που εκτός της dxracer, το κάνουν όλες) Τέσσερις αντικαταστάσεις του στείλανε γιατί όλες είχαν πρόβλημα και διαλυμένα καλυματάκια, (μέχρι και μαχαιριά είχε στην πλάτη) τι να λέμε τώρα. Και από καρέκλα που κάνει 410ε (king series). Ε όχι.. Μια χαρα documented τα έχει όλα πιστεύω ο Άγγλος κυριούλης, το λέει κιόλας. Και πολύ καλά έκανε Αν επροκειτο για καποιον που θα ειχε φτιαξει 1 βιντεο και θα το ειχε ανεβασει για να εκφρασει την δισαρεσκεια του θα συμφωνουσα. Εδω μιλαμε ομως Καθαρα για εναν YouTuber με κοντα 25.000 ακολουθους και ξεκαθαρα εξοπλισμο YouTuber..... Οσο για τον λογο Δεν ειναι απαραιτητο θεμα μοιρασιας.....Μπορει να ζητησε δειγμα, να του το αρνηθηκαν (ισως και παραπανω απο 1 φορα) και απο τσατιλα να εκανε ολο αυτο (διολου απιθανο, η DXRacer εχει παραξενο marketing εξαλλου)..... Περα απο αυτο Δεν θα μιλησω για DXRacer αλλα γενικα εχουν περασει πανω απο 20 καρεκλες τετοιες απο τα χερια μου και μονο 1 φορα ειχα σοβαρο θεμα με γρατζουνια σε ενα πλαστικο κομματι που ηθελε οντως αλλαγη οποτε θεωρω λιγο απιθανο ο κυριουλης οπως λες να ειχε 4 αντικαταστασεις και ολες να ειχαν θεμα.... Οπως ειπα μην δεχεσαι οτι βλεπεις χωρις σκεψη, ο κοσμος ουτε "καλος" ειναι, ουτε "αγαθος" ουτε "ειλικρινης".....Στον βωμο των χρηματων εξαλλου λιγα δεν καταπατουνται.
Gagaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Φυσικά και δεν δέχομαι κάτι χωρίς σκέψη και ούτε πιστεύω ότι ο κόσμος είναι καλός. Στο βωμό των χρημάτων λίγα δεν καταπατούνται όπως λες. Γι'αυτό λέω, μήπως φταίει και η dxracer (και κάθε dxracer έτσι, μην παρεξηγηθώ) "λίγο", που αφού έφτιαξε όνομα, χαμήλωσε τα στανταρ της για να έχει μεγαλύτερο κέρδος; Εγω σαν καταναλωτής, θέλω το προϊόν που αγοράζω και στοιχίζει 410ε (διόλου ευκαταφρόνητο ποσό έτσι), να είναι ΆΨΟΓΟ. Και αυτό που έστειλαν στον Άγγλο, ΔΕΝ ήταν και του έδωσαν πάτημα να τα πει (και καλά έκανε). Τώρα ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει 25k ακόλουθους αλλά τα βίντεό του δεν έχουν καμία σχέση με καρέκλες, με dxracer και όλα τα συναφή. Απο κει και πέρα, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του, μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε.
Salvation81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Gagaras είπε Φυσικά και δεν δέχομαι κάτι χωρίς σκέψη και ούτε πιστεύω ότι ο κόσμος είναι καλός. Στο βωμό των χρημάτων λίγα δεν καταπατούνται όπως λες. Γι'αυτό λέω, μήπως φταίει και η dxracer (και κάθε dxracer έτσι, μην παρεξηγηθώ) "λίγο", που αφού έφτιαξε όνομα, χαμήλωσε τα στανταρ της για να έχει μεγαλύτερο κέρδος; Εγω σαν καταναλωτής, θέλω το προϊόν που αγοράζω και στοιχίζει 410ε (διόλου ευκαταφρόνητο ποσό έτσι), να είναι ΆΨΟΓΟ. Και αυτό που έστειλαν στον Άγγλο, ΔΕΝ ήταν και του έδωσαν πάτημα να τα πει (και καλά έκανε). Τώρα ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει 25k ακόλουθους αλλά τα βίντεό του δεν έχουν καμία σχέση με καρέκλες, με dxracer και όλα τα συναφή. Απο κει και πέρα, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του, μεγάλα παιδιά είμαστε και καταλαβαίνουμε. Συμφωνω σε αυτο που λες για την ποιοτητα του προιοντος (δυστυχως δεν θα βρεις πολλους που να συμφωνουν με αυτο, ξερω πχ ατομα που βαζουν μεγαλυτερη βαθμολογια σε καρεκλες με καλυμα Δερματινης απο καρεκλες με καλυμα απο αυθεντικο Δερμα). Ωστοσο Δεν ειναι αναγκη να κανει καποιος reviews για να ζητησει δειγμα απο την DXRacer....Product Placement κανουν ΟΛΟΙ οι YouTubers αυτη την στιγμη απο πακετα τσιγαρων και αναψυκτικα μεχρι καρεκλες, ακουστικα, μικροφωνα και μασκαρες.....Υπαρχουν παρα πολλοι που στελνουν και λενε εχω Α νουμερο οπαδων στειλτε μου δειγμα να σας το προμοταρω (πολλοι που εχουν και κατα πολυ μεγαλυτερα νουμερα απο τον κυριουλη ζητανε και μεγαλα χρηματικα ποσα) και αν μια εταιρεια πει οχι δεν ειναι δυσκολο αυτος ο κυριουλης (και ο καθε κυριουλης) να τους βγαλει κακο ονομα. Εγω σου ειπα ποιο ειναι το θεμα μου. Θεωρω απλα απιθανο να ελαβε 4 καρεκλες και οι 4 να ειχαν προβλημα οταν εγω εχω λαβει πανω απο 20 και δεν ειχα πρακτικα κανενα τρελο προβλημα. Στα ματια μου εστω αυτο ειναι απιθανο (σιγουρα ποιο απιθανο απο εναν νευριασμενο YouTuber που μπορει να θελει να βγαλει κακο ονομα στην DXRacer επειδη δεν του εκαναν το χατηρι). Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από Salvation81
Gagaras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μα αυτό προσπαθώ να πω. Δεν ήταν εντάξει οι καρέκλες και αυτός προσπάθησε να τους κακολογήσει επειδή δεν του έκαναν το χατήρι. Οι καρέκλες και οι αντικαταστάσεις τους (που η εταιρεία η ίδια έστελνε), είχαν πολλά θέματα. Αν η εταιρεία το αμφισβητούσε, δεν θα τις έστελνε. Να έχεις πληρώσει 410ε για ένα προϊόν και να σου έρχεται η αντικατάσταση της βάσης, σε ένα κουτί χύμα χωρίς προστασία; και τόσο χτυπημένο που να έχει σκιστεί το κουτί; και σπασμένα τα καλυματακια; Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Αν το δεις σαν απλή αριθμητική, όντως είναι απίθανο να συμβεί 4 στις 4. Δυστυχώς όμως είναι αρκετά εύκολο να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα σε ένα batch της παραγωγής. Γι'αυτό πρέπει το QC να είναι πάρα πολύ καλό. Ειδικά από μια εταιρεία που γράφει "highest quality standards" στη σελίδα της και θέλει να θεωρείται κορυφή.
Salvation81 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Gagaras είπε Μα αυτό προσπαθώ να πω. Δεν ήταν εντάξει οι καρέκλες και αυτός προσπάθησε να τους κακολογήσει επειδή δεν του έκαναν το χατήρι. Οι καρέκλες και οι αντικαταστάσεις τους (που η εταιρεία η ίδια έστελνε), είχαν πολλά θέματα. Αν η εταιρεία το αμφισβητούσε, δεν θα τις έστελνε. Να έχεις πληρώσει 410ε για ένα προϊόν και να σου έρχεται η αντικατάσταση της βάσης, σε ένα κουτί χύμα χωρίς προστασία; και τόσο χτυπημένο που να έχει σκιστεί το κουτί; και σπασμένα τα καλυματακια; Απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου. Αν το δεις σαν απλή αριθμητική, όντως είναι απίθανο να συμβεί 4 στις 4. Δυστυχώς όμως είναι αρκετά εύκολο να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα σε ένα batch της παραγωγής. Γι'αυτό πρέπει το QC να είναι πάρα πολύ καλό. Ειδικά από μια εταιρεία που γράφει "highest quality standards" στη σελίδα της και θέλει να θεωρείται κορυφή. Το θεμα ειναι πως ξερει καποιος οτι οντως ειχαν αυτα τα προβληματα; Μου ερχεται κατι, ανοιγω το κουτι, του βγαζω τα ματια, κλεινω το κουτι και μετα τραβαω ενα βιντεο λεγοντας πως μολις ηρθε κατι και το ανοιγω μπροστα σας. Μην τα θεωρεις τραβηγμενα αυτα ειδικα οταν οπως ειπα εχουμε να κανουμε με YouTuber και οχι καποιον τυχαιο.
Gagaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Α, γενικά ετσι που το θέτεις, δεν έχεις άδικο! Και δεν χρειάζεται να είναι και youtuber για να το κάνει αυτό. Γιαυτό οι εταιρείες λένε να ανοίγουμε τα πακέτα μας, παρουσία 3ου (κατά προτίμηση του μεταφορέα). Έχω ακούσει και δει, διάφορες ιστορίες και από τις 2 πλευρές (καταναλωτή και εταιρείας/μαγαζιού).. Το "κόλπο" του ανοιγμένου κουτιού από την κάτω πλευρά κλπ κλπ, άσε τι να λέμε Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Gagaras
Exploticon Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 μου ηρθε email γι αυτην εδω μεταφορικα 85$ αλλα δεν ξερω αν αξιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις