cineaste Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, 1.3power said: Δες και την Noblechair epic https://www.caseking.de/noblechairs-epic-gaming-stuhl-schwarz-gagc-039.html?sPartner=185&utm_source=geizhals&utm_medium=cpc&utm_campaign=geizhals&campaign=psm/geizhals Δες και την Icon.
Iamthagod Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.caseking.de/noblechairs-epic-gaming-stuhl-geforce-gtx-edition-schwarz-gruen-evga-geforce-gtx-bundle-gcbu-404.html#write_comment Και αυτη η προσφορα φενεται καλη. Να πω την αληθεια τους εχω στειλει μηνυμα ρωτωντας τους για το συνδυασμο υψους και titan και λογικα σημερα δευτερα θα μου απαντησουν. Ισως ζητησω refund και αγορασω την omega. Το σκεφτομαι και για refund και αγορα απο αλλη εταιρεια αλλα νομιζω η noblechairs ειναι στο ιδιο επιπεδο με τη secretlab και οι herman miller και steelcase ακρυβαινουν πολυ. Για τις ergohuman τι γνωμη εχετε? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Iamthagod
nikos3000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Περνάω όλη τη μέρα μου σε καρέκλα, αγόρασα μία secretlab omega 2018 (μου αρέσει η μινιμαλιστική της εμφάνιση).
1.3power Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Έγινε αποστολή από αγγλια σήμερα η δικιά μου.
Iamthagod Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Εδω η απαντηση που ελαβα Spoiler Hi there, Thank you for your recent purchase with Secretlab. Though we are unable to advise which chair model suits you best as it ultimately comes down to individual preference, but we would be able to provide some useful information below which could help with your decision making The Titan series feature a taller backrest and a wider and deeper seatbase. Hence, it gives a more spacious seating experience. Additionally, the Titan comes with a free velour head pillow and has an in built lumbar support which is easily adjustable to provide ample amount of support which the lower back requires. On the other hand, the Omega series offer a snug feeling when seated in it due to its compact design. Though it does not feature the in built lumbar support, it comes with both the free velour head and back pillow to provide the support needed. Additionally, you can refer to the chair comparisons page to see the recommended height and weight limit for each chair models. However, it is important to note that the recommended limits is just a general guideline to choose your chair as we do have customers who are above or below the recommended limits and have not had any issues with their chairs so far. Ultimately, it still depend on individual preference and each person's physical structure. https://secretlab.co/collections#compare_chairs To understand our chair better and see which chair model suits your physical structure best, you can refer to the resource page which provides the exact dimensions of our chair models (i.e. width of seat base, height of backrest): https://secretlab.eu/pages/resources We hope the above helps and please do not hesitate to contact us should you have any further queries Thank you.
msamkl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, liovag είπε Παιδιά αυτή λέτε να αξίζει? Υποτίθεται ότι είναι ανατομική και ορθοπεδική, βλέπω έχει αρκετές ρυθμίσεις.. http://www.necseating.gr/product_info.php?products_id=43 Και ένα βίντεο Φαίνεται πολύ καλή και λογικά θα είναι πολύ πιο άνετη από οποιαδήποτε gaming chair. Αν μπορείς πήγαινε να την δεις από κοντά και να την δοκιμάσεις κιόλας. Αν είναι όσο καλή φαίνεται, η τιμή της είναι σούπερ! 1
liovag Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, msamkl είπε Φαίνεται πολύ καλή και λογικά θα είναι πολύ πιο άνετη από οποιαδήποτε gaming chair. Αν μπορείς πήγαινε να την δεις από κοντά και να την δοκιμάσεις κιόλας. Αν είναι όσο καλή φαίνεται, η τιμή της είναι σούπερ! Από Νομό Κοζάνης που βρίσκομαι λίγο δύσκολο.. Είμαι σε αναζήτηση αυτή την περίοδο και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να δοκιμάσω τίποτα.. Μόνο ότι διαβάζω και βλέπω σε βίντεο δυστυχώς.. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από liovag
msamkl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, liovag είπε Από Νομό Κοζάνης που βρίσκομαι λίγο δύσκολο.. Είμαι σε αναζήτηση αυτή την περίοδο και το κακό είναι ότι δεν μπορώ να δοκιμάσω τίποτα.. Μόνο ότι διαβάζω και βλέπω σε βίντεο δυστυχώς.. Πάντως η συγκεκριμένη καρέκλα έχει σχεδιαστεί/κατασκευαστεί για επαγγελματική χρήση, όπου το ζητούμενο είναι η αντοχή στο χρόνο με τουλάχιστον 8 ώρες χρήση καθημερινά, η σωστή στήριξη και στάση του σώματος του χρήστη και φυσικά η σχετική άνεση (καμμία σχέση με τις noname κινεζιές που βλέπεις στο Skroutz έως 200€) και τον μηχανισμό που έχει τον συναντάς σε καρέκλες των 350€ + άνω. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από msamkl 1
liovag Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, msamkl είπε Πάντως η συγκεκριμένη καρέκλα έχει σχεδιαστεί/κατασκευαστεί για επαγγελματική χρήση, όπου το ζητούμενο είναι η αντοχή στο χρόνο με τουλάχιστον 8 ώρες χρήση καθημερινά, η σωστή στήριξη και στάση του σώματος του χρήστη και φυσικά η σχετική άνεση (καμμία σχέση με τις noname κινεζιές που βλέπεις στο Skroutz έως 200€) και τον μηχανισμό που έχει τον συναντάς σε καρέκλες των 350€ + άνω. Σε ευχαριστώ, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξω την nec comfort plus 4 αντί της Titan. 1
Leon90 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, liovag είπε Σε ευχαριστώ, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξω την nec comfort plus 4 αντί της Titan. Όντως φαίνεται καλή περίπτωση αλλά το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα θετικά ή αρνητικά σχόλια στο Internet. Βρήκα ένα κατάστημα στην Αθήνα που εμπορεύται τις συγκεκριμένες καρέκλες αλλά απο ότι μου είπαν τηλεφωνικά, δεν έχουν πλέον για δειγματισμό την "Nec Comfort 4 Plus" διότι είναι μοντέλο πρός κατάργηση. Θα ανικατασταθεί όμως απο κάποιο νεότερο μοντέλο. Καλύτερα όπως λέει και ο φίλος "msamkl" να δοκιμάσεις να κάτσεις σε καρέκλες που σου αρέσουν οπτικά για να δείς αν τελικά σε καλύπτουν και λειτουργικά, γιατί 300 Ευρώ είναι πολλά για την εποχή μας. Σε σχέση με την "Titan", λογικά θα είναι πιο εργονομική και ξεκούραστη. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Leon90 2
WoodSell3r Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/14/2018 στις 3:54 ΠΜ, nek4d είπε Μπες απο κανα αλλο browser στο email σου, κατι εχεις πειραξει με τα settings, γιατι το μπλε κουτακι εχει λινκ και σε παει κανονικα για να βαλεις και κωδικο σου. (παραγγελια σημερα, με ιδιο τροπο, πρωτα πληρωμη, μετα λογαριασμος). Ειδαλλως στα settings του email σου. Ποσο κανει στις παραπανω πρωτες μαρκες, ενα μοντελο παρομοιο με την Τιταν? Να εχει και οσφυικη υποστηριξη παρομοιως. Καλησπέρα, Μπήκα στο gmail από τον browser και εκεί υπήρχε το url κανονικά και έκανα τον λογαριασμό. Πρώτη φορά το παθαίνω στον mail client να κόβει url από έμπιστο αποστολέα, τι να πω. 58 λεπτά πριν, Leon90 είπε Όντως φαίνεται καλή περίπτωση αλλά το κακό είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα θετικά ή αρνητικά σχόλια στο Internet. Βρήκα ένα κατάστημα στην Αθήνα που εμπορεύται τις συγκεκριμένες καρέκλες αλλά απο ότι μου είπαν τηλεφωνικά, δεν έχουν πλέον για δειγματισμό την "Nec Comfort 4 Plus" διότι είναι μοντέλο πρός κατάργηση. Θα ανικατασταθεί όμως απο κάποιο νεότερο μοντέλο. Καλύτερα όπως λέει και ο φίλος "msamkl" να δοκιμάσεις να κάτσεις σε καρέκλες που σου αρέσουν οπτικά για να δείς αν τελικά σε καλύπτουν και λειτουργικά, γιατί 300 Ευρώ είναι πολλά για την εποχή μας. Σε σχέση με την "Titan", λογικά θα είναι πιο εργονομική και ξεκούραστη. Που το στηρίζεις το τελευταίο; Ποσο πιο εργονομικη και ξεκουραστη μπορει να ειναι; Για θεμα ευκινησιας/στρογης φανταζομαι η comfort ειναι καλυτερη καθως φαινεται πιο ελαφρια λογω υλικου πλατης. Έβαλα το Σάββατο μια παραγγελία για την Τιταν και πίστευα πως ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτα τα λεφτα και ποιοτητα. Gamer βεβαια δεν είμαι αλλά δυστυχώς περνάω πολλές ωρες πανω στο πληκτρολογιο καθε μερα. Η αληθειά είναι πάντως πως ετυχε να κατσω σε καρέκλα με δικτυωτη πλατη (ήταν του product manager ) και ηταν φανταστικη, προσαρμοζε το πλεγμα αναλογα με την αντισταση σου και το ποσο πισω πηγαινες το σωμα και ετσι επαιρνε το αντιστοιχο "καλουπι". Λες να ακυρώσω την Τιταν και να παω σε Comfort 04;
msamkl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, WoodSell3r είπε Καλησπέρα, Μπήκα στο gmail από τον browser και εκεί υπήρχε το url κανονικά και έκανα τον λογαριασμό. Πρώτη φορά το παθαίνω στον mail client να κόβει url από έμπιστο αποστολέα, τι να πω. Που το στηρίζεις το τελευταίο; Ποσο πιο εργονομικη και ξεκουραστη μπορει να ειναι; Για θεμα ευκινησιας/στρογης φανταζομαι η comfort ειναι καλυτερη καθως φαινεται πιο ελαφρια λογω υλικου πλατης. Έβαλα το Σάββατο μια παραγγελία για την Τιταν και πίστευα πως ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτα τα λεφτα και ποιοτητα. Gamer βεβαια δεν είμαι αλλά δυστυχώς περνάω πολλές ωρες πανω στο πληκτρολογιο καθε μερα. Η αληθειά είναι πάντως πως ετυχε να κατσω σε καρέκλα με δικτυωτη πλατη (ήταν του product manager ) και ηταν φανταστικη, προσαρμοζε το πλεγμα αναλογα με την αντισταση σου και το ποσο πισω πηγαινες το σωμα και ετσι επαιρνε το αντιστοιχο "καλουπι". Λες να ακυρώσω την Τιταν και να παω σε Comfort 04; Πρόσφατα αγόρασα μία Genesis Nitro 550. Είναι Gaming chair. Η επιλογή της συγκεκριμένης έγινε λόγω περιορισμένου διαθέσιμου μπάτζετ. Στην δουλειά έχουμε καρέκλες γραφείου της Νεοσετ από το 2008. Οι καρέκλες αυτές με καθημερινή χρήση 10 ωρη, είναι ακόμη σαν καινούργιες. Ούτε το μαξιλάρι τους έχει κάτσει καθόλου, ούτε τρίζουν, ενώ είναι απίστευτα ξεκούραστες όσες ώρες και να κάθεσαι συνεχόμενα. Η Nitro από την άλλη, έχει σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής αλλά λόγω μπάκετ σχεδίασης, δεν βολεύει ιδιαίτερα σε εφαρμογές γραφείου (πολύωρη πληκτρολόγηση και γενικά όταν δεν είσαι με την πλάτη του καθίσματος λίγο ριγμένη). Σε παιχνίδια ή θέαση ταινιών που κάθεσαι πιο χαλαρά προς τα πίσω με την πλάτη του καθίσματος ελαφρώς ριγμένη, είναι πολύ πιο άνετη. Εάν είχα την οικονομική δυνατότητα σίγουρα θα επέλεγα μια επαγγελματική καρέκλα γραφείου, πολύ πιθανό και την ΝΕC Comfort 04. Βέβαια και η Τιτάν δεν έχει καμμία σχέση με την Nitro... Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από msamkl 2
WoodSell3r Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, msamkl είπε Πρόσφατα αγόρασα μία Genesis Nitro 550. Είναι Gaming chair. Η επιλογή της συγκεκριμένης έγινε λόγω περιορισμένου διαθέσιμου μπάτζετ. Στην δουλειά έχουμε καρέκλες γραφείου της Νεοσετ από το 2008. Οι καρέκλες αυτές με καθημερινή χρήση 10 ωρη, είναι ακόμη σαν καινούργιες. Ούτε το μαξιλάρι τους έχει κάτσει καθόλου, ούτε τρίζουν, ενώ είναι απίστευτα ξεκούραστες όσες ώρες και να κάθεσαι συνεχόμενα. Η Nitro από την άλλη, έχει σχετικά καλή ποιότητα κατασκευής αλλά λόγω μπάκετ σχεδίασης, δεν βολεύει ιδιαίτερα σε εφαρμογές γραφείου (πολύωρη πληκτρολόγηση και γενικά όταν δεν είσαι με την πλάτη του καθίσματος λίγο ριγμένη). Σε παιχνίδια ή θέαση ταινιών που κάθεσαι πιο χαλαρά προς τα πίσω με την πλάτη του καθίσματος ελαφρώς ριγμένη, είναι πολύ πιο άνετη. Εάν είχα την οικονομική δυνατότητα σίγουρα θα επέλεγα μια επαγγελματική καρέκλα γραφείου, πολύ πιθανό και την ΝΕC Comfort 04. Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες. Ετσι οπως τα λες, για πολυωρη πληκτρολογηση και μηδενικο gaming/ταινιες ειναι πιο συνετη επιλογη η Comfort απο την Titan. Βέβαια, δεν ειναι και λίγο το θέμα το πως ακριβως καθομαστε; Πχ, ο ενας λιγο ρηγμενος προς τα πισω και ο αλλος με καθετη πλατη. Ξερω βγαινω απο το θεμα της προσφορας καθως σε διαφορα ποστς εμφανιστηκαν διαφορες εναλλακτικες προτασεις (παντα καλως) και πλεον ειμαι διχασμενος για την καρεκλα που χρειαζομαι για την περιπτωση μου. 2
liovag Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Αν και εκτός θέματος ξανά.. Ορίστε και ένα τεστ ποιοτικού ελέγχου για την σειρά comfort plus της nec.. Καλή φαίνεται νομίζω σαν εναλλακτική..
Leon90 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 15/1/2018 στις 8:37 ΜΜ, WoodSell3r είπε Που το στηρίζεις το τελευταίο; Ποσο πιο εργονομικη και ξεκουραστη μπορει να ειναι; Για θεμα ευκινησιας/στρογης φανταζομαι η comfort ειναι καλυτερη καθως φαινεται πιο ελαφρια λογω υλικου πλατης. Έβαλα το Σάββατο μια παραγγελία για την Τιταν και πίστευα πως ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτα τα λεφτα και ποιοτητα. Gamer βεβαια δεν είμαι αλλά δυστυχώς περνάω πολλές ωρες πανω στο πληκτρολογιο καθε μερα. Η αληθειά είναι πάντως πως ετυχε να κατσω σε καρέκλα με δικτυωτη πλατη (ήταν του product manager ) και ηταν φανταστικη, προσαρμοζε το πλεγμα αναλογα με την αντισταση σου και το ποσο πισω πηγαινες το σωμα και ετσι επαιρνε το αντιστοιχο "καλουπι". Λες να ακυρώσω την Τιταν και να παω σε Comfort 04; Κοίταξε , ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά καρέκλας αυτήν την περίοδο. Εδώ και 3 εβδομάδες περίπου κάνω έρευνα αγοράς και μέσα στις επιλογές μου ήταν και η "Genesis Nitro 550" σαν πιο οικονομική επιλογή αλλά και οι "Οmega" και "Titan" που είναι ακόμη πιο ποιοτικές αλλά συνάμα ακριβότερες. Οι "Omega" και η "Titan" αν και ποιοτικές και μεγάλες σε μέγεθος καρέκλες ύστερα και απο τα σχόλια που διάβασα και τα βιντεο που είδα, δεν νομίζω ότι μπορούν να υποστηρίξουν τόσα καλά την μέση και την πλάτη, ειδικά όταν το σώμα μας είναι σε θέση "ορθής γωνίας". Για ξάπλες βέβαια δεν το συζητώ κάν , θα τις επέλεγα ανετά . Επίσης, δύο θέματα για τα οποία παραπονιούνται κάποιοι χρήστες είναι πρώτον "η σκληρότητα των καθισμάτων" (κάποιοι όμως γράφουν ότι είναι πιο μαλακές σε σύγκριση με τις "DXRacer" και "Noblechair") και δεύτερον για την σχετικά "γρήγορη" φθορά της επένδυσης της καρέκλας (PU leather) που παρουσιάζεται μέσα στα πρώτα 2 χρόνια χρήσης και που δυστηχώς δεν καλύπτεται απο την εγγύηση της εταιρείας. Νομίζω ότι οι καρέκλες "NEC" είναι μια καλή επιλογή. Εκεί μάλλον με βλέπω να καταλήγω και εγώ. Στην Αθήνα μπορείς να πάρεις μια "γέυση" απο τις καρέκλες εάν πάς σε αυτό το κατάστημα. Η "Comfort 04" απο ότι έμαθα θα αντικατασταθεί σε περίπου 2 εβδομάδες απο μία νεότερη έκδοση και στο κατάστημα που πήγα να την δοκιμάσω δεν την είχαν διαθέσιμη για αυτόν ακριβώς το λόγο. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2018 από Leon90
Προτεινόμενες αναρτήσεις