Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, bilythekid said:

Παιδιά είναι καλές;πρώτη φορά τις ακούω,είναι καλύτερες από τις γνωστές,arrozi,dxracer,akracing?

Καλές είναι, θα σου συνιστούσα να δεις και Vertagear, Noblechairs, DXRacer.

Επεξ/σία από cineaste
  • Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπες απο κανα αλλο browser στο email σου, κατι εχεις πειραξει με τα settings, γιατι το μπλε κουτακι εχει λινκ και σε παει κανονικα για να βαλεις και κωδικο σου.

(παραγγελια σημερα, με ιδιο τροπο, πρωτα πληρωμη, μετα λογαριασμος).

Ειδαλλως στα settings του email σου.

4 ώρες πριν, cineaste είπε

Vertagear, Noblechairs, DXRacer και μετά όλοι οι άλλοι. Από Arrozi kai Akracing μπορεί να είναι ακλύτερες οι Secretlab.

Ποσο κανει στις παραπανω πρωτες μαρκες, ενα μοντελο παρομοιο με την Τιταν?
Να εχει και οσφυικη υποστηριξη παρομοιως.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.

Vertagear PL6000 και Noblechairs Icon είναι αυτές που προτείνω. Πάντως καμία gaming chair δεν είναι εργονομική, καλύτερα να πάρεις μια ακριβή καρέκλα γραφείου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, nek4d είπε

Μπες απο κανα αλλο browser στο email σου, κατι εχεις πειραξει με τα settings, γιατι το μπλε κουτακι εχει λινκ και σε παει κανονικα για να βαλεις και κωδικο σου.

(παραγγελια σημερα, με ιδιο τροπο, πρωτα πληρωμη, μετα λογαριασμος).

Ειδαλλως στα settings του email σου.

Ποσο κανει στις παραπανω πρωτες μαρκες, ενα μοντελο παρομοιο με την Τιταν?
Να εχει και οσφυικη υποστηριξη παρομοιως.

Οσφυικη υποστηριξη παιζει να ειναι και μονο αυτες που εχουν.

Το θεμα ειναι με την ποιοτητα κατασκευης, ειναι καλες, υπαρχουν και πολυ καλυτερες.

7 ώρες πριν, cineaste είπε

Vertagear PL6000 και Noblechairs Icon είναι αυτές που προτείνω. Πάντως καμία gaming chair δεν είναι εργονομική, καλύτερα να πάρεις μια ακριβή καρέκλα γραφείου.

Συμφωνω και εγω, εργονομικη πραγματικα δεν υπαρχει καρεκλα Gaming. Βεβαια οι καλες εργονομικες χτυπανε και ξεπερνανε το 500αρικο (και φυσικα δεν τις λες ωραιες εμφανησιακα).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
7 ώρες πριν, cineaste είπε

Δυστυχώς είναι πολύ ακριβές και μεταχειρισμένες Herman Miller ή Steelcase δε νομίζω να βρίσκει εύκολα κανείς στην Ελλάδα.

Επειδη εχω προβλημα με τη μεση μου... ειχα καταληξει στην πρωτη αλλα ,χωρις υπερβολη εδωσα μια ευκαιρια στην genesis nitro 550 ...δεν θελω να ειμαι υπερβολικος...με χρηση υποποδιου νιωθω φανταστικη ανεση, ανευ προηγουμενου , εχει σωστη κληση εκει που καθεται ο ποπος ...(αρνητικη προ τα πανω δηλαδη και πραγματικα αψογης σκληροτητας αφρο) πισω δεν ειναι ασχημο ειδικα αν αλλαξεις τον αφρο με εναν πιο μαλακο ! Εχωντας δοκιμασει την omega secret lab ... ολες αυτες τις κατατασω σε μια κατηγορια ανεσης αλλα επειδη δεν μπορω το δερμα  διοτι το καλοκαιρι πεθαινεις η genesis ειναι φανταστικη...και αν εκανα ενα blind test ισως να  εδινα και 400 ευρω για την ανεση που μου προσφερει. Για καποιον που καθετε πανω απο 3 ωρες καθημερινα  θεωρω απαραιτητο να επενδυσει ενα σοβαρο ποσο...καθως και να γυμναζετε ...η επιδραση της εργασια σε γραφειο χωρις να παιρνεις μετρα ειναι καταστροφικη και αποδεδειγμενη.... τις herman miller τις εισαγει στην Ελλαδα καποιος στην αθηνα ... με 1200 κανεις μια σοβαρη επενδυση  και μια φορα καθε 6-7 χρονια αλλαζεις το κατω μαξιλαρι (130$) και τελειωσες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fsbmaniac είπε

Επειδη εχω προβλημα με τη μεση μου... ειχα καταληξει στην πρωτη αλλα ,χωρις υπερβολη εδωσα μια ευκαιρια στην genesis nitro 550 ...δεν θελω να ειμαι υπερβολικος...με χρηση υποποδιου νιωθω φανταστικη ανεση, ανευ προηγουμενου , εχει σωστη κληση εκει που καθεται ο ποπος ...(αρνητικη προ τα πανω δηλαδη και πραγματικα αψογης σκληροτητας αφρο) πισω δεν ειναι ασχημο ειδικα αν αλλαξεις τον αφρο με εναν πιο μαλακο ! Εχωντας δοκιμασει την omega secret lab ... ολες αυτες τις κατατασω σε μια κατηγορια ανεσης αλλα επειδη δεν μπορω το δερμα  διοτι το καλοκαιρι πεθαινεις η genesis ειναι φανταστικη...και αν εκανα ενα blind test ισως να  εδινα και 400 ευρω για την ανεση που μου προσφερει. Για καποιον που καθετε πανω απο 3 ωρες καθημερινα  θεωρω απαραιτητο να επενδυσει ενα σοβαρο ποσο...καθως και να γυμναζετε ...η επιδραση της εργασια σε γραφειο χωρις να παιρνεις μετρα ειναι καταστροφικη και αποδεδειγμενη.... τις herman miller τις εισαγει στην Ελλαδα καποιος στην αθηνα ... με 1200 κανεις μια σοβαρη επενδυση  και μια φορα καθε 6-7 χρονια αλλαζεις το κατω μαξιλαρι (130$) και τελειωσες

Τι ύψος και κιλα έχεις αν επιτρέπεται; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα, υπαρχει καποια προταση απο αλλη μαρκα σε καρεκλα καλυτερη απο την Τιταν στα 370 ευρω με τα μεταφορικα?

'Η εστω μεχρι 400 ευρω, για να εχει νοημα η οποια συγκριση.

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nek4d είπε

Τελικα, υπαρχει καποια προταση απο αλλη μαρκα σε καρεκλα καλυτερη απο την Τιταν κοντα στα 370 ευρω με τα μεταφορικα?

Δες και την Noblechair epic

https://www.caseking.de/noblechairs-epic-gaming-stuhl-schwarz-gagc-039.html?sPartner=185&utm_source=geizhals&utm_medium=cpc&utm_campaign=geizhals&campaign=psm/geizhals

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 1.3power είπε

Καλη ποιοτητα, καλη εμφανιση, αλλα στενες και οχι πολυ ψηλες σαν καρεκλες.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Καλη ποιοτητα, καλη εμφανιση, αλλα στενες και οχι πολυ ψηλες σαν καρεκλες.

Γενικα το θεμα καρεκλα για καποιον που καθεται αρκετες ωρες την ημερα πανω ειναι σαν το παπουτσι και το μαξιλαρι...Αντικειμενικα ενα παπουτσι ειναι καλο για τρεξιμο αλλα δεν ταιριαζει σε ολους..Για τον εναν ειναι το καλυτερο για τον αλλο ουτε μεχρι το περιπτερο περπατημα...Για μενα η καρεκλα επειδη εχω περασει απο καρεκλα του 40ευρου -200 ευρω ειναι αρχικα θεμα υλικων και μεγεθους.Προσωπικα θεωρω μεγαλο λαθος να εισαι 1.70 και να τσιμπας καρεκλα που ειναι φτιαγμενη για μεγαλα και βαρια κορμια...Οπως και το αντιθετο εννοειται...Απο εκει και περα ολα εχουν να κανουν με το τι υλικο σαρεσει...Σκληρη καρεκλα μαλακη??Ολες οι καρεκλες σε αυτες τις τιμες καλες ειναι αντικειμενικα αλλα το θεμα ειναι πια ταιριαζει καλυτερα στον καθενα μας..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 ώρες πριν, nek4d είπε

Τελικα, υπαρχει καποια προταση απο αλλη μαρκα σε καρεκλα καλυτερη απο την Τιταν στα 370 ευρω με τα μεταφορικα?

'Η εστω μεχρι 400 ευρω, για να εχει νοημα η οποια συγκριση.

Παιδιά αυτή λέτε να αξίζει? Υποτίθεται ότι είναι ανατομική και ορθοπεδική, βλέπω έχει αρκετές ρυθμίσεις.. 

http://www.necseating.gr/product_info.php?products_id=43

Και ένα βίντεο 

Επεξ/σία από liovag
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...