Grasshoper80 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Εχω μία Asus P5S800-VM με socket LGA 775. Mέχρι τώρα δούλευε με έναν Celeron D αλλά έπεσε στα χέρια μου ένας Pentium D και θα ήθελα να βάλω αυτό στην θέση του. Στην Socket μπαίνει κανονικά αλλά κάποιος είχε κάνει μία λίστα με τις CPU που υποστηρίζει η motherboard αυτή και δεν είχε μέσα τους Pentium D. Θα λειτουργεί? Θα ήθελα να είμαι λίγο πιο σίγουρος πριν ξηλώσω ψήκτρες κλπ.
darkman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ριξε μια ματια εδω αν υποστηριζει την Cpu που θες https://www.asus.com/us/Motherboards/P5S800VM/HelpDesk_CPU/ Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από darkman
Grasshoper80 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Από ότι φαίνεται δεν την υποστηρίζει παρόλο που είναι η ίδια socket. Περίεργο. Ευχαριστώ.
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, Grasshoper80 είπε Από ότι φαίνεται δεν την υποστηρίζει παρόλο που είναι η ίδια socket. Περίεργο. Ευχαριστώ. Καθόλου περίεργο. Στο socket 775 υπάρχουν πολλά chipset. Παλιά, παλαιότερα και ακόμη πιο παλιά. Και για το κάθε cipset υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές. 2
darkman Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, BlueBlood7 είπε Καθόλου περίεργο. Στο socket 775 υπάρχουν πολλά chipset. Παλιά, παλαιότερα και ακόμη πιο παλιά. Και για το κάθε cipset υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Σωστο , και σωστος και ο φιλος που το εψαξε και δεν εβαλε κατευθείαν την cpu ,μονο και μονο επιδί ειχε το ιδιο socket 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα