Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Προσφατα αγορασα μια ραμ απο ενα χρηστη του ινσομνια...

Αφου ειχα ηδη στο συστημα μου 4gb ddr4 ram και αγορασα μια αλλη 4αρα για να το κανω 8gb...

Οταν την εβαλα ολα εμοιαζαν κανονικα χωρις κανενα προβλημα αλλα μετα απο λιγο καιρο (2-3 μερες) αρχισαν τα bluescreens με αυτον τον τυπo:

Δοκιμασα ολες τις πιθανες λυσεις απο το tomshardware +memtest αλλα δεν βρηκε τπτ.

Σας παρακαλω βοηθηστε να λυσω το προβλημα μου!

Screenshot_1.png

Δημοσ.

Γράψε αναλυτικά το σύστημά σου και αναλυτικά τα specs για κάθε μνήμη ανεβάζοντας τις καρτέλες memoty και spd από το cpu-z.

Βλέπω ότι τα bsod είναι συχνά. Μπορείς να μείνεις για 3-4 ημέρες μόνο με την παλιά να δεις αν στο ξανά κάνει. Αν δεν το κάνει τότε κάτι τρέχει με την 2η ram.
Όποτε έχεις ευκαιρία τρέξε ένα memtest για 5-6 ώρες έχοντας πάνω m;ono την καινούργια μνήμη.

Δημοσ.

Είχες κάνει κάποιο είδος μήπως OC στη πρώτη που είχες και έβαλες την δεύτερη και δεν "σηκώνει" το OC μήπως; Κανε ένα Load Optimized Default.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πρωτη ειναι η παλια ραμ:

Και η δευτερη η καινουρια...

Και οι δυο crucial ειναι αλλα αλλο μοντελο.

Τις εχω κανει downclock νομιζοντας οτι θα φτιαξει αλλα τπτ...

Για αυτο ειναι 16cas.

palia.png

kenouria.png

specs.png

Επεξ/σία από liakadas123
Δημοσ.
6 hours ago, liakadas123 said:

specs.png

Να μαστέ... τα "μαγικά" windows 8.1, σε μηχάνημα που είχα στίσει με Crucial 6 rams παρόμοιες με τις δικές σου αλλά των 8gb η κάθε μια με 8.1 πέταγε αυτή την bsod... άλλαξα σε 10αρια το μηχάνημα, ανέβασα τα ρολόγια από 2133 τις έβαλα 2666 και λύθηκε το πρόβλημα, δεν είμαι κατηγορηματικός όμως σε αυτό γιατί μπορεί σε αυτόν που το έστησα να έκατσε ετσι... δεν θα χάσεις τπτ αν κάνεις αναβάθμιση σε 10αρια να δοκιμάσεις και αν πάλι βγάζει το πρόβλημα κάνεις restore και ξαναγυρνάς στα 8.1 χωρίς να έχεις χάσει ούτε ένα αρχείο. Επίσης αν έχεις πειράξει με OC το uncore βάλτο στο αυτόματο εκεί που ήταν εργοστασιακά και δοκίμασε.

Δημοσ.

Kαλησπερα σας,

Ευχαριστω για το γρηγορο response...

Εκανα format στα win10 οπως μου ειπε το παλικαρι και εχει 1 μερα που δεν με εμφανισε το blue screen...

Αν ξαναεμφανιστει θα δοκιμασω να αλλαξω ραμ.

Δημοσ.

Aς πουμε οτι εφτιαξε εχει να μου εμφανισει το προβλημα 3 μερες. :D

Ευχαριστω παρα πολυ για αμεση και εξυπηρετικη υποστηριξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...