george991 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, ψάχνω για αγορά μια vfm 55αρα για αρχή κ ίσως 50αρα στη συνέχεια αν δεν βρω κάτι ικανοποιητικό, με μικρό budget εώς 600 ευρώ. Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας πάνω σε κάποια μοντέλα που έχω εντοπίσει κ για το αν θα έπρεπε να κινηθώ σε λιγότερες ίντσες σε αυτά τα χρήματα για να πάρω κάτι λίγο πιο ποιοτικό. Τα μοντέλα που έχω δει μέχρι στογμής είναι τα εξής: Toshiba 55U6763DG, Philips 55PUS6162, Sharp LC-55CUF8472 και LG 55UJ620V, με την τελευταία να μοιάζει η καλύτερη επιλογή εφόσον για τις άλλες δεν έχω δει ούτε μια κριτική κ δεν ξέρω τι να περιμένω. Από τηλεοράσεις σχετικός πολύ δεν είμαι, αλλά από ότι έχω δει καλό θα ήταν να υποστηρίζει HDR αν κ το HDR διαφέρει από τηλεόραση σε τηλεόραση κ δεν ξέρω αν στις low end tvs σαν αυτές παίζει κ τόσο μεγάλο ρόλο. Επίσης, άλλα που έμαθα ότι θα ήταν καλό να έχει είναι οθόνη oled αλλά δεν παίζει κάτι σε αυτή την τιμή κ από εκεί κ πέρα ορισμένες led είναι καλύτερες από άλλες led αναλόγως κυρίως με ποιό τρόπο γίνεται ο φωτισμός της οθόνης αλλά να πω την αλήθεια δεν μπήκα τόσο βαθιά στα specs τους να το ψάξω. Βασικά θα ήθελα την άποψή σας για αυτές τις 4 κ άμα τις έχει κ κάποιος να μου πει τη γνώμη του ακόμα καλύτερα κ αν θα πρέπει να κινηθώ σε λίγο λιγότερες ίντσες. Δεν ξέρω επίσης τι παίζει με το smart κομμάτι των τηλεοράσεων. Τι λειτουργικό έχει η καθεμία κ τι πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα έχει το καθένα. Κάπου διάβασα π.χ. ότι το web OS δεν παίζει περιεχόμενο flash. Στις tv γενικότερα μπορώ να αλλάξω OS?? Ή κάποια mods του στυλ root/jailbreak άμα είναι κλειδωμένα κάποια features? Πιθανολογώ πως ναι αλλά δεν έχω ιδέα. Ούτε άμα χάνω την εγγύηση άμα το κάνω. Χρήση κυρίως για ταινίες κ σειρές από σκληρό ή streams κ όχι τόση κανάλια στην τιβι. Να παίρνει κανένα kodi, mirror android ή mac κ να μπορεί να συνδεθεί με network disks για αναπαραγωγή περιεχομένου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα