Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια απορία μια mobo 170 chipset που έχει γίνει bios update έχει καλύτερη συμβατότητα με έναν επεξεργαστή έκτης γενιάς από έναν αντίστοιχο έβδομης γενιάς, το λέω αυτό γιατί έχω μια ASUS Maximus VIII Impact με έναν I5 7600K και επειδή θέλω να φτιάξω ένα δεύτερο pc έχω σκοπό να πάρω και μια δεύτερη mobo επίσης για το δεύτερο έχω στη κατοχή μου ένα I5 7500 και ένα I3 6320 οι επιλογές είναι οι εξής να πάρω μια ίδια mobo η οποία είναι πολύ καλή κάρτα ή να πάρω μια ASUS ROG STRIX Ζ270I  αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να δώσω 50-60 ευρώ παραπάνω αν δεν υπάρχει λόγος όσο για το δεύτερο δεν ξέρω ποιον CPU να βάλω αφού θα έχει ρόλο media player να βάλω τον 6320 και να πουλήσω τον 7500 ή το αντίθετο σημείωση ο 6320 είναι πολύ δυνατός τα υπόλοιπα τα έχω και αυτά είναι από ένα SSD για κάθε μηχάνημα 16gb (2x8)Ram για τον ένα και 8gb (2x4) Ram για τον άλλο όλα είναι στην κατοχή μου λείπει μόνο η mobo.

Ευχαριστώ και ακούω γνώμες 

Δημοσ.

Για media player μπορείς να πάρεις μια φτηνή mobo των 60-70 ευρώ  δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις κάποια ακριβή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...