dvlsakos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω τι γνώμη έχετε για την vdsl 50 της Vodafone στα 33.5 ευρώ που λένε ? έχω σύνδεση με την Vodafone 24 double play και το ιντερνέτ δεν την παλεύει καθόλου. μου έρχονται 5mpbs με το ζόρι λόγο ότι είμαι μακριά από το κέντρο αλλά το θέμα είναι ότι αργεί πάρα πολύ και έχει πολλές διακυμάνσεις οπού φτάνει το 1mpbs . Πριν είχα ότε οπού πληρώναμε πολλά είναι η αλήθεια με ιδιά ταχύτητα αλλά δεν αργούσε τοσο.ηταν πιο νορμάλ το ιντερνέτ. αξίζει vdsl ?
dvlsakos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Αγια παρασκευη Τελικα δεχτηκα προταση με 29,90 για να δουμε.
skar1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/14/2018 στις 7:14 ΜΜ, dvlsakos είπε Αγια παρασκευη Τελικα δεχτηκα προταση με 29,90 για να δουμε. Πως την πέτυχες; Σε κατάστημα ή τηλεφωνικά; Και γω με 24 άρα είμαι που φτάνω τα 8 mbps πλέον από τα 12 πριν χρόνια.... και λέω να βάλω την 50ρα της vodafone είτε να πάω σε άλλο πάροχο Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από skar1983
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 On 1/14/2018 at 7:14 PM, dvlsakos said: Αγια παρασκευη Λογικά θα είσαι ok, εκτός αν υπάρχει πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού.
ppetr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 14/1/2018 στις 7:14 ΜΜ, dvlsakos είπε Αγια παρασκευη Τελικα δεχτηκα προταση με 29,90 για να δουμε. Καλη τιμη, κοντα ειμαστε Εγω εχω 3 χρονια, δε θα εχεις προβλημα Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2018 από ppetr
dvlsakos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2018 Στις 16/1/2018 στις 8:57 ΠΜ, skar1983 είπε Πως την πέτυχες; Σε κατάστημα ή τηλεφωνικά; Και γω με 24 άρα είμαι που φτάνω τα 8 mbps πλέον από τα 12 πριν χρόνια.... και λέω να βάλω την 50ρα της vodafone είτε να πάω σε άλλο πάροχο Απο τηλεφωνο. αφου τους επριξα οτι ειμαι δυσαρεστιμενος, τελικα απο τα κεντρικα μου κανανε προσφορα 29.90 Μεχρι στιγμης καλα ειναι εχω 45 εωσ 41-40 mpbs
thepoint Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με το router τι έγινε σου έδωσε άλλο και με το παλιό; Δηλαδή σου έδωσε τη τιμή του vdsl 30mbps αυτό καταλαβαίνω! VODAFONE COSMOTE Πλέον δεν συμφέρει το 24άρη εκτός αν κάποιος είναι ικανοποιημένος και δεν έχει ανάγκη τις επιπλέον παροχές. Κι εγώ αυτό θα κάνω την άλλη βδομάδα που θα με πάρουν. Πάντως δεν είναι ανάγκη να τα ψάλλεις για να πάρεις αυτή τη προσφορά σε θέλουν να παραμείνεις πελάτης τους. Δεν νομίζω άλλος να πήρε καλύτερη προσφορά μένοντας στην ίδια εταιρεία; Πόση απόσταση έχεις από το ΚΑΦΑΟ; Μια χαρά ...... Εγώ είχα μια διακοπή προχθές και με την ευκαιρία τους πήρα τηλέφωνο και ρώτησα μου είπε ότι υπάρχει vdsl 50άρη (φαίνεται αυτό θέλουν να προωθήσουν για κάποιο δικό τους λόγο) είπα ότι τελειώνει η διετία αυτό το μήνα και μου είπε ότι θα σας πάρουν τηλέφωνο για προσφορά χωρίς να το ρωτήσω με ρώτησε αν θέλω να με πάρουν από το ανάλογο τμήμα και απάντησα την επόμενη βδομάδα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2018 από thepoint
dvlsakos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ρουτερ σου δίνουν καινούργιο χωρίς να πληρώσεις κάτι , το παλιό της βονταφον το κράτησα γιατί το είχα πληρώσει. Για την 24αρα σου λένε το πληρώνεις εκτός άμα έχεις. το καφαο είναι στα 20 μετρά στην γωνιά από το σπίτι μου αλλά να ξέρεις παίζει και ρολό το κάθε σπίτι γιατί μεσα είναι χαλκός οπότε λογικό να έχει κάποιες απώλειες. είναι όπως το λες δεν έχουν τα 30 vdsl σου λένε μόνο για 50 οπού είναι προφανώς καλύτερο αλλά στην αρχή από κοντά που είχα ρωτήσει μου λέγανε για 35 αλλαα φου το είχα κάνει λιανά ότι είναι πολλά θέλω καλύτερο μου είπαν 29 εν τέλη.
thepoint Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση απλά μια διευκρίνιση έχει 30mbps vdsl, υπάρχει επιλογή στο internet στη σελίδα που έδωσα αλλά στο "όλα" δεν την εμφανίζει στη θέση της πρώτη λογικά vdsl επιλογή προς τα κάτω αλλά τελευταία!!! με €28,5 Κάτι άλλο στα μικρά γράμματα λέει ότι περιλαμβάνει έκπτωση ηλεκτρονικού λογαριασμού (με ηλεκτρονική ειδοποίηση) δεν εννοεί πληρωμή. Ακόμα το 24mbps adsl δεν το διαθέτει για 24 μήνες αλλά μόνο 12 μήνες σε συμβόλαιο. Ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2018 από thepoint
bill2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 ενοει το ebill δεν σου έρχετε χαρτι κάθε μήνα αλλά μύνημα στο κινητο και το email σου και έχει έκπτωση 1 ευρώ
thepoint Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, bill2015 είπε ενοει το ebill δεν σου έρχετε χαρτι κάθε μήνα αλλά μύνημα στο κινητο και το email σου και έχει έκπτωση 1 ευρώ Ναι φίλε αυτό ακριβώς εννοούσα.
dvlsakos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 το 30αρι μου λεγανε δεν ειναι διαθεσιμο σε μενα. αμα εχεις και συνδεση βονταφον κινητο σου κοβει αλλα 4 ευρω.
bill2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2018 Ναι σου κάνει καλή έκπτωση πολλές φορρές δίνει το vdsl με χονδρική μέσω οτε και δίνει μόνο 50 όπως σε εμένα που έδινε μόνο 24 και 50
thepoint Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου είχε συμβεί πριν δεκαήμερο και πάλι πρόβλημα με συγχρονισμό γραμμής μετά από επανεκκίνηση αλλά δεν είχα τότε ρωτήσει όταν τηλεφώνησα για το πρόβλημα αυτό. Το είχα ψάξει γιατί τελειώνει η διετία μου αλλά είχα καταλήξει ότι δεν παρέχεται πρόσβαση σε vdsl τελικά με την ευκαιρία ρώτησα και μου έκανε λόγο για 50mbs. Είμαι μόνος όμως κα θα λείπω μεγάλα διαστήματα σε εξωτερικό ίσως μείνω στο adsl μιας και κανένας άλλος δεν θα το χρησιμοποιεί θα το σκεφτώ έχω περιθώριο αρκεί ότι γίνει να ολοκληρωθεί πριν φύγω. Σχετικά με το πρόβλημα μιας και το έθεσα όταν μετά από επανεκκίνηση ανάβει το power, adsl πράσινο αλλά το online παραμένει κόκκινο θέλει επανεκκίνηση βγάζοντας το τροφοδοτικό του zte αλλιώς με το διακόπτη on/off δεν επανέρχεται, αυτά από τη πρόσφατη εμπειρία μου. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2018 από thepoint
thepoint Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2018 Παιδιά υπάρχει ιστοσελίδα να δω ποια εταιρία έχει αναλάβει τη καμπίνα στη περιοχή μου. Αν πάω σε αυτή την εταιρία και συνδεθώ σε adsl αυτό τι σημαίνει θα με συνδέσει στη καμπίνα που απέχει στα 800 μέτρα ή θα είμαι στο κέντρο του ΟΤΕ περίπου 2300 μέτρα μακριά άρα άστοχη η αλλαγή. Η Vodafone δεν δίνει tv άρα δεν είναι αυτή. Μου δίνει 50 Mbps απεριόριστα σταθερά 360 κινητά διεθνή 33,50 και 24 adsl απεριόριστα σταθερά 360 κινητά διεθνή με 24,96 Η wind δίνει και 100mbps καμία άλλη δεν δίνει, αύριο θα μάθω τη προσφορά της. Η Cosmote θέλει να προχωρήσει η αίτηση για να ξέρει αν η σύνδεση adsl θα γίνει από καμπίνα, αυτή η κοπέλα με μπέρδεψε κάπως και δίνει με 29,90 30mbps με 250 λεπτά σε σταθερά και δυόμιση ώρες σε κινητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα