vagdesign Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μου ήρθε σε Newsletter και νομίζω είναι ευκαιρία σε όσους είσαστε Αττική και πάνω. Για τα νησιά όπως η Κρήτη που είμαι, δεν συμφέρει λόγω μεταφορικών. https://www.homemarkt.gr/epipla-esoterikou-chorou/karekles-grafeiou/karekles-grafeiou-me-rodes/homemarkt-karekla-grafeiou-hm1041-01-homemarkt-bucket-mavropu-kokkino-mesh_44310/?utm_campaign=weekend 13.1.2018&utm_content=ws karekla grafeiou gaming bucket hm1041.01&utm_medium=email&utm_source=newsletter Καλές αγορές!
iCyd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Γενικα η συγκεκριμενη εταιρεια εχει ενα θεμα με τις αποθηκες και τα μεταφορικα νομιζω. Φιλος ειχε παρει καρεκλα και ηταν να του την στειλουν στις Σερρες , τον καθυστερησαν πολυ και στο τελος του ειπαν οτι Σερρες δεν στελνουν , θα πρεπει να πας να την παραλαβεις ο ιδιος απο ενα χωριο εξω απο Σερρες,εκει θα την αφησει ο οδηγος.
p4n0s86 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Οι περισσότεροι λένε ότι μετά από 2-3 μήνες λυγίζει πίσω και είναι σχεδόν για πέταμα πάντως.
costacurta Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Την είχα αγοράσει περίπου τόσο, κινεζια με χρώματα που την βαφτίζουν gaming. Εμένα δεν λύγισε στους 2 μήνες αλλά έπαθε χειρότερα για κάποιο μυστήριο λόγο κατεβαίνει μόνη της κάθε τόσο όταν κάθομαι (αστοχία που χάνει τον αέρα) και αναγκάζομαι να την επαναφέρω. Εκνευριστικό. Ούτε καν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις