iGotProblems Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AllNatural είπε Και αυτο εσυ το θεωρεις σωστο? Επισης μην σου φανει περιεργο αμα σε κυνηγησουν νομικα σε περιπτωση που δεν τους επιστρεψεις τα χρηματα του refund. εσυ το θεωρεις σωστο να πληρωνεις 12 ευρω μεταφορικα και να σου στελνουν το δεμα με i parecel μεχρι να μπει ελλαδα και μετα να στο φερνει η ελτα με καθυστερηση 3 βδομαδες στην καλυτερη? Οσα αγγλικα μαγαζια εχω χρησιμοποιησει στελνουν με DHL την επομενη εργασιμη στα 7 ευρω μονο ενω πανω απο 70 - 90 ευρω δωρεαν. Το amazon δεν προκειται να μπει στον κοπο να ψαξει αν το παρελαβες και ειδικα αμα ερθει ως ΑΠΛΟ δεμα χωρις υπογραφη, να μαθουν να χρησιμοποιουνε εταιρειες της προκοπης... Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από iGotProblems
gaspazet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, White Wolf said: Ναι ρε φιλε αλλα αφου τα μεταφορικα στα χρεωνει εσενα τι τη νοιαζει;Εκτος και να επιλεγεις το πιο φθηνο για να ειναι το συνολικο κοστος μικροτερο στο πελατη...αλλα εγω προσωπικα και πιστευω και πολλοι αλλοι θα προτιμουσαμε να δωσουμε 4-5 ευρω παραπανω για μεταφορικα και να παραλαβουμε στην ωρα μας παρα να βιωνουμε ολη αυτη τη ταλαιπωρια. Είναι η σύμβαση που κάνει με την κάθε εταιρία ,οι επιστροφές ,οι εγγυήσεις κτλπ ,οπού τα χρεώνετε το Αμαζον
Aias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, dimus1985 said: Δεν μου ξανατραβανε τιποτα..εχουν ηδη πιστωθει στην τραπεζα και εχει κλεισει το refund case..εχει ξανατυχει αρκετες φορες και σε αλλους..η πολιτικη του amazon ειναι να ειναι χαρουμενος ο πελατης.Οσα φραγκα γλιτωνει λοιπον απο το να τα στελνει με dhl και να ειναι παντα στην ωρα τους τα στελνει με την σκατενια iparcel και αν κατσει στραβη αποζημιωνει.Αυτα. εμενα παντως στην 980 που ειχα παρει την 500αρα μια χαρα μου την ξανατραβηξαν μετα απο το refund. Οταν ηρθε η καρτα βεβαια τους ενημερωσα οτι εφτασε η καρτα και να τραβηξουν τα χρηματα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Aias
iGotProblems Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Chrysostomos είπε όταν κάνει ένα αντικείμενο 900 και 1000 ευρώ τα 760 φυσικά και είναι προσφορά. επειδη εσυ δεν θα εδινες ποτε τοσα λεφτα για τον υπολογιστη δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν αλλοι που το κανουν, ακομα και στην Ελλαδα με την κρηση υπαρχουν πολλοι οποτε φαντασου εξω τι γινετε...
Chrysostomos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, iGotProblems είπε επειδη εσυ δεν θα εδινες ποτε τοσα λεφτα για τον υπολογιστη δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν αλλοι που το κανουν, ακομα και στην Ελλαδα με την κρηση υπαρχουν πολλοι οποτε φαντασου εξω τι γινετε... Μάλλον έκανες λάθος παράθεση. Αν δεις την υπογραφή μου,θα καταλάβεις αν έχω δώσει χρήματα ή όχι.
iGotProblems Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Chrysostomos είπε Μάλλον έκανες λάθος παράθεση. Αν δεις την υπογραφή μου,θα καταλάβεις αν έχω δώσει χρήματα ή όχι. ναι στον πιτουλια ηθελα
dimus1985 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, Aias είπε εμενα παντως στην 980 που ειχα παρει την 500αρα μια χαρα μου την ξανατραβηξαν μετα απο το refund. Οταν ηρθε η καρτα βεβαια τους ενημερωσα οτι εφτασε η καρτα και να τραβηξουν τα χρηματα. Για μεγαλα ποσα φανταζομαι το κοιτανε..τωρα για 50-60 λιρες κλαιν μαιν..ουτε αυτοι δεν ξερουν που ειναι..iparcel και untracked ftw..
black66.gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Στο feedback πάντως του πωλητή έχει negative και λέει ¨do not purchase you will not get your items¨ https://www.amazon.co.uk/sp?_encoding=UTF8&asin=B06XT3TVKP&isAmazonFulfilled=0&isCBA=&marketplaceID=A1F83G8C2ARO7P&orderID=&seller=ACRLY8C560JW6&tab=&vasStoreID=
DownUNDERground Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, cineaste είπε Αυτά είναι απάτες, ποτέ μην αγοράζετε ηλεκτρονικά από 'just launched' sellers! Σωστός. Έχει ΚΑΙ το amazon τα προβλήματά του με τους απατεώνες. Λεφτά δεν χάνεις βέβαια, απλά ο πωλητής είναι κατά 99,999% απάτη. Παθών, καθώς πήρα το ρίσκο πάνω από μία φορά με κάποιο ακριβό προϊόν μπας και καθόταν. Εν γνώσει μου βέβαια, οπότε δε με πείραξε. Απλά να είσαι έτοιμος να δεσμευτούν τα λεφτά αυτά για περίπου ένα μήνα αν στραβώσει. Προσωπικά αν δω "Just launched" seller με τρελή τιμή, αποφεύγω να μπω στον κόπο πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα