Γιαν10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα Insomniacs, Έχω μία απορία σχετικά με αγορά Pit Bike καθώς δεν κατάφερα να βρω κάτι ξεκάθαρο online. Ουσιαστικά θέλω να φορτώνω την μηχανή στο αυτοκίνητο και να κάνω τον χαβαλέ μου σε κάποιο απομονωμένο μέρος (βουνό Αττικής), είτε σε κάποιο βουναλάκι στο χωριό (εκτός δρόμου και εκτός κατοικημένης περιοχής/περιοχής όπου περνάει κόσμος. Δίπλωμα μηχανής δεν έχω αλλά, αν κατάλαβα σωστά, δεν χρειάζεται εφόσον δεν θα κυκλοφορεί στον δρόμο. Η έννοια μου βέβαια είναι εάν είναι παράνομο να καυλαντίζω σε τέτοια δημόσια μέρη - και εάν ναι, τι κυρώσεις υπάρχουν εάν κάποιος στραβωμένος με σταματήσει; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigoulas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπαρχει νομικο θεμα να πας στο βουνο, εκτος κι αν πετυχεις καποιο μερος που εχει απαγερευτικη σημανση(π.χ. λογω αρχαιολογικου χωρου). Το pit bike θα σε περιορισει πολυ. Καλυτερα ενα μεταχειρισμενο on-off 250 (π.χ. XR-DR-TT-DT). Μπορεις να βρεις εδω αρκετα θεματα και για πρωτο μηχανακι για βουνο και να ρωτησεις οτι θες... http://www.off-road.gr/phpbb3/viewforum.php?f=65 οπως και σε ολα τα μοτοσυκλετιστικα forum. Καλο ειναι να μην πηγαινεις μονος για λογους ασφαλειας. Αν δεν εχεις γνωστους που να αχολουνται, μεσα απ το παραπανω forum μπορεις να βρεις ατομα απ την περιχη σου και να πας μαζι τους. Καλες βολτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα