Προς το περιεχόμενο

Ρ9 lite vs LG G2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, xrhstosiak είπε

σαν κατοχος παλια g2 και για λιγο του p9 lite dual sim του 2017, θα σου πω απλα οτι τα κινητα δεν εχουν καμια σχεση, κλασης καλυτερο το p9 lite, και ειναι λογικο γιατι μιλαμε 4 χρονια διαφορα στα κινητα αυτα. μιλαω για stock οπως ειναι απο το εργοστασιο.

Μήπως είναι καλύτερο σε κάμερα και μπαταρία το lite δε νομίζω η κάμερα του ούτε να εστιάσει δεν μπορεί δε μιλάμε για ρυθμίσεις κτλ...  

Δημοσ.
38 minutes ago, ziaba said:

Μήπως είναι καλύτερο σε κάμερα και μπαταρία το lite δε νομίζω η κάμερα του ούτε να εστιάσει δεν μπορεί δε μιλάμε για ρυθμίσεις κτλ...  

Σε αυτό το εύρος τιμών, έχουμε κάτι που να συνδυάζει καλή κάμερα και μεγάλη οθόνη; Να αξίζει σαν αναβάθμιση απ' αυτό που χω τώρα

Δημοσ.
Στις 13/1/2018 στις 1:21 ΜΜ, Kostasspil είπε

Καλησπέρα παιδιά, κάτοχος G2 και ψάχνω να αναβαθμίσω.

Το μπάτζετ είναι δυστυχώς περιορισμένο, δεν θα θελα να υπερβω τα 200€ κι έχω βρει στα 150 το Ρ9 από φίλο, στο κουτί του αχρησιμοποίητο. Αξίζει να πάω; Η να ψάξω κάτι άλλο; 

Υ.Γ. Με ενδιαφέρει να υπάρχει service στην Ελλάδα

aderfe makria apo lg toxw metaniosi parapoli pou exasa ta lefta mou 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 13/1/2018 at 11:49 PM, Fulgore said:

Απο Ελλαδα το μονο που αξιζε στα 200ευρω ακριβως ισως ειναι το Xiaomi redmi note 4x 3gb

Είμαι πιο κοντά στο 4, την έκδοση με τα 4GB, στα 160 σε skroutz. Γενικά τα 3GB θα θελα να τα αποφύγω, αν μπορώ σ αυτό το μπάτζετ να πάω στα 4. Θα περάσω από κάνα public να τσεκάρω κάμερα

Δημοσ.

Κάτοχος g2, το τρέχω με AOSP από την πρώτη μέρα.έχω περάσει10αδες μη πω 100αδες ρομ,( επειδή θα βρεθεί ο ένας να ξεκαθαρίσω ότι εννοώ το κάθε update της εκάστοτε ρομ πέρα των δοκιμών των διαφορετικών ρομ).έχω αλλάξει μόνος μου μια φορά μπαταρία και σε λίγο θα πάω για δεύτερη.Το φορτίζω με qc και δεν κάνει κιχ.Το κρατώ λόγω επειδή του χαμηλού sar.θα κοιτούσα σε χιαομι εάν βελτιωθούν κάποια πράγματα ή σε opo εάν ρίξουν το sar.αλλιώς Samsung s9+ και άνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...