Προς το περιεχόμενο

Δαχτυλίδι

txcellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

43 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Το καθημερινό ζευγάρι της διπλανής πορτας. 1500€. Αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα 

Πας καλα;Παρα πολλοι δινουν τετοιο ποσο για μονοπετρο.Και παντα μιλαμε για την αρχικη τιμη.Μπορει τελικα να κοστισε 1200.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 175
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Fronimitis είπε

Πας καλα;Παρα πολλοι δινουν τετοιο ποσο για μονοπετρο.Και παντα μιλαμε για την αρχικη τιμη.Μπορει τελικα να κοστισε 1200.

Το δεχομαι με επιφύλαξη γιατι το θεωρω αδιανόητο με τα σημερινα δεδομένα, μισθους 300 € τετοιες πολυτελειες. Ή στην τελική ειναι το αλλο που είπα. Ζητανε ΚΕΑ

32 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Σε παντοφλιζει η γυναίκα σου? :lol::lol::lol:

Για ποιον με πέρασες. Κάποιοι τιμούμε τα παντελόνια που φοράμε.

Μόνο αν πατήσω εκεί που έχει μόλις σφουγγαρίσει. Εκεί δεν σέβονται ούτε Θεό ούτε στεφάνι.

Και καμία φορά που επαναστατώ και δεν βάζω το πλυντήριο πιάτων.

Μπορεί και όταν βάζω σε λάθος θήκη τα κουτάλια και τα πιρούνια.

Ίσως και όταν δεν καθαρίζω τη κουζίνα μετά το μαγείρεμα.

Και όταν δεν προσέχω όταν πάω να κατουρήσω. Μου έχει πει βέβαια να το κάνω καθιστός αλλά το ξεχνάω όταν σηκώνομαι τη νύχτα.

Όταν δεν απλώνω τη βρεγμένη πετσέτα.

Ααα, και τώρα που κάθομαι και διαβάζω insomnia αντί να κάνω μπάνιο τα παιδιά.

Την τύχη μου μέσα. Τη ρουφιάνα. Και τόσο καιρό νόμιζα ότι εγώ ήμουν το αφεντικό. Ελπίζω να διαβάζει και κανένας ελεύθερος.

Κλείνω, πρέπει να πάω τα παιδιά σε παράσταση.

3 λεπτά πριν, Fronimitis είπε

Γιατι το κανεις αυτο τωρα ??? :( βαρα και εσυ κακούργε βαρα :P :P

3 λεπτά πριν, darkman είπε

Γιατι το κανεις αυτο τωρα ??? :( βαρα και εσυ κακούργε βαρα :P :P

Μας κοψανε το θεμα στη μεση κι επεσα σε κατάθλιψη μπορω να πω χαχαχα

4 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Μας κοψανε το θεμα στη μεση κι επεσα σε κατάθλιψη μπορω να πω χαχαχα

Περίμενε τον, που θα παει θα γυρισει σπιτι ;) δες και αυτο το βιντεο μεχρι να ερθει ,εχει κατι καλες λαβες πνιγμού :D

2 λεπτά πριν, darkman είπε

Περίμενε τον, που θα παει θα γυρισει σπιτι ;) δες και αυτο το βιντεο μεχρι να ερθει ,εχει κατι καλες λαβες πνιγμού :D

Εδώ είναι μωρε, αμαν κι εσύ. Δε μας ειπες εσύ ομως, που μας το παιζεις ανοιχτοχερης, τι ποσο θα διαθέσεις για δαχτυλιδι? :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Εδώ είναι μωρε, αμαν κι εσύ. Δε μας ειπες εσύ ομως, που μας το παιζεις ανοιχτοχερης, τι ποσο θα διαθέσεις για δαχτυλιδι? :D

Αρχική τιμη 1400 :) παθαίνω το πρώτο ψιλό εγκεφαλικό  ,αφου με κοιταει οτι εχω μελανιάσει μου χαμογελά στραβα με το στιλ μεγαλε τωρα την πατισες  μου λεει  ,θα σου κανω καλύτερη τιμη για εσενα γιατι εισαι και πελατης θα στο αφησω 1200 εκει νομιζω οτι ειναι και η στιγμη που ψιλο αρχισα να κλαιω αλλα δεν κατεβενε αλλο :( θυμαμαι ακομα ποσα πολλα 50ευρα ηταν τα 1200 και τι θα μπορουσα να παρω με αυτα :( αλλα μετα τα ξεχασα ολα ;)

Επεξ/σία από darkman

2 λεπτά πριν, darkman είπε

Αρχική τιμη 1400 :) παθαίνω το πρώτο ψιλό εγκεφαλικό  ,αφου με κοιταει οτι εχω μελανιάσει μου χαμογελά στραβα με το στιλ μεγαλε τωρα την πατισες  μου λεει  ,θα σου κανω καλύτερη τιμη για εσενα γιατι εισαι και πελατης θα στο αφησω 1200 εκει νομιζω οτι ειναι και η στιγμη που ψιλο αρχισα να κλαιω αλλα δεν κατεβενε αλλο :( θυμαμαι ακομα ποσα πολλα 50ευρα ηταν τα 1200 και τι θα μπορουσα να παρω με αυτα :( αλλα μετα τα ξεχασα ολα ;)

Ααααα, την έχεις πατήσει και υπερασπιζεσαι τα δικαιώματα σου. Ετσι εξηγουνται ολα!!! 

1 λεπτό πριν, Dimi00 είπε

Ααααα, την έχεις πατήσει και υπερασπιζεσαι τα δικαιώματα σου. Ετσι εξηγουνται ολα!!! 

Εεεεεεε ναι δεν λεω ,αλλα αυτο ειναι και το ποιο ακριβό που της εχω κανει  :) μια φορα ,τα ειπαμε αυτα οχι καθε χρονο ετσιιιιιιιιιιιιι ;)

5 λεπτά πριν, darkman είπε

Εεεεεεε ναι δεν λεω ,αλλα αυτο ειναι και το ποιο ακριβό που της εχω κανει  :) μια φορα ,τα ειπαμε αυτα οχι καθε χρονο ετσιιιιιιιιιιιιι ;)

Παντρεύτηκες ή ακόμα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, darkman είπε

Που να δεις εγώ χλώμιασμα όταν έσκαγα τα 2000 για το μισό καράτι vvs1 αριστης καθαροτητας αριστησ Κοπής και το πιο λευκό σε χρωμα αλλά χαλάλι του είναι υπερπαραγωγή. 

Δυο εσωτερικές τσέπες του μπουφάν γεμάτες...

Επι του θέματος βρείτε κάποιο χρυσοχοείο που να είναι και τεχνίτης να διαλέξετε πέτρα κ σχέδιο κ να το φτιάξει. Μην πάρετε έτοιμο συνήθως δε συμφέρει. 

Επεξ/σία από paylidis

6 λεπτά πριν, darkman είπε

Ναι τωρα δεν μου τα τρώει η γυναικά αλλα ο γιος :P

Χαχαχα. Και σε μας ετσι. 1500 δεν δωσαμε για δαχτυλίδι, αλλα για τα δωρακια των γιορτών  του μικρού τα πεταξαμε απλοχερα χαχαχαχα

1 λεπτό πριν, Dimi00 είπε

Χαχαχα. Και σε μας ετσι. 1500 δεν δωσαμε για δαχτυλίδι, αλλα για τα δωρακια των γιορτών  του μικρού τα πεταξαμε απλοχερα χαχαχαχα

Αστα να πανε και ο δικος μου ειναι ακομα 11 :P μονο το pc του και το playstation το περασανε το δαχτυλίδι ,και δεν αφηνει και κανεναν αλλον να παιξει οχι τιποτα αλλο :( :(  και εγω παιδακι ειμαι δεν πρεπει να παιζω :D :D 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...